Nyss hemkommen

Publicerat: 2009-01-25 Kl: 22:24:52 | I kategori: Min vardag


Jag ville verkligen skjuta mig själv i huvudet imorse när jag klev upp. Jag somnade klockan 7 imorse, låg och tittade på Step up 2 the streets, den är så bra :-) Men jag somnade. Såg lite av Batman - The dark knight. Den verkar bra asså. Vill se hela! Sedan klev jag upp kl 10 lixom. Sov totalt 3 timmar. Wow... Såg så mysigt ut där i sängen imorse också, varmt och skönt. Det var nästan så att jag funderade på att seriöst skita i jobbet, haha. Men så får man inte göra. Jag har kraftig jävla nikotinbrist också... Rökt 2 cigg på hela dagen. Var tvungen att gå bort till Sandra för jag hade inte ens pengar med mig så jag kunde ju inte direkt köpa själv. Och eftersom jag inte har någon kompis som snusar så får man nöja sig med cigg ibland! Nu sitter jag iallafall på nålar kan jag tala om. Vågar inte äta. Då kommer jag att bli galen. Det kan jag lova.

Gick bra att jobba idag iallafall. Jobbig situation imorse när jag missade bussen, plus att Robin inte kunde hämta mig heller för han fick soppatorsk!!! Så då kom jag 20 minuter sent och chefen blev inte så glad. Men dagen rullade på och jag jobbade som en dåre. Pratade lite med mami i telefon också. Skönt att höra hennes röst iallafall! :-) Hoppas vi ska ses imorgon.

Nu ska jag typ hoppa in i duschen och sedan ska jag inte göra så mycket annat... Sitta och nörda? Nee... Städningen tar jag imorgon! Inte idag. Idag är jag trött. Nu är jag ledig i 3 dagar, ska bli skönt men samtidigt behöver jag ju pengarna. Så jävla typiskt att bete sig såhär :S

Jag skriver senare iallafall.

- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0