Inte somnat

Publicerat: 2009-01-12 Kl: 03:17:54 | I kategori: Min vardag


Jag somnade vid 24-tiden. Men såklart så är det nåt som stör mig så jag vaknar och inte kan somna om. Sandra. Hon ringer alltid mitt i natten. Varje natt nästan. Så säger hon "ja men du är ju alltid vaken?" Jaha. Man ringer ändå inte folk hur som helst mitt i natten. Dåre :-P Måste börja stänga av vibrationen när jag vet att jag ska lägga mig och se på film och kanske försöka somna.

Vilma hade ringt och skickat en massa sms förut också. Fan att jag inte såg/hörde mobilen. Jag duschade ju jättelänge och sedan så fixade jag en massa här hemma och la mig i soffan. Vaknade ju av att Sandra ringde, då såg jag att Vilma hade ringt och allt. Hon ville komma och hälsa på med Lucky, hade ju varit roligt :-) Fan då. Hade varit så trevligt med lite besök.

Imorgon vill jag gå på stan på dagen. Ska nog göra det också. Har ju lite presentkort som jag inte har utnyttjat än. Jag har ju inte funnit någon tid till det. Men jag har inte så mycket annat för mig imorgon innan jobbet så det kan väl vara nödvändigt. Det första jag ska göra när jag kliver upp imorgon är iallafall att gå ner till tvättstugan och boka en tvättid. I need to wash my clothes. Dom har ju flyttat och allt! Hehe.

Satt och fortsatt skrev på min inköpslista (vad töntigt det låter) förut ikväll. Fan vad lång den blev. Två sidor med varenda rad fylld med saker som jag känner att jag är i behov av. Min shoppingnerv är iallafall i behov av dem. Haha. Och jag, Emma, är i behov av högst hälften av sakerna på den listan. Resten vill jag ha bara för att. Det är ju roligt att handla saker. Så fort jag ser någonting jag gillar så tänker jag "dendär skulle passa jättebra i min lägenhet" haha. Det är roligt. Detta kommer inte att bli någon billig historia kan jag ju tala om. Men jag älskar det. Jag älskar att bo själv. Älskar att inte behöva anpassa mig efter någon alls. Förutom mina grannar då såklart men så är det ju vart man än bor. Men att inte behöva tänka på en massa saker. Jag kan göra vad jag vill  - när jag vill. Friheten är det ultimata med att bo ensam.
- Mitt nya liv börjar nu.

Emma

Kommentarer
Postat av: samma kompis

Okej.I forgive you<3

2009-01-12 @ 22:17:12

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0