Kväll

Publicerat: 2009-02-18 Kl: 00:15:44 | I kategori: Min vardag


Hej igen. Nu har jag lärt känna min lilla dator lite mer ;-) Men jag har fortfarande inte fått rätsida på detdär med internet.. Men jag ska få hjälp imorgon så hoppas att det går bra då.

Har inte gjort någonting speciellt ikväll, legat i soffan och tittat på bl.a. Andra Avenyn :-) Det var dåligt idag måste jag säga, inget intressant överhuvudtaget. Tråkigt när man väntar hela veckan på det..

Blev lite hungrig nyss när jag pratade med Sandra i telefonen så jag gjorde lite makaroner och korv. Gott var det, även om jag brände fast lite mackisar i kastrullen. Men jag kan ju inte ens rosta mackor. Haha.

Jag upptäckte för en stund sedan att eftersom dethär är mobilt bredband och jag har ett simkort instoppat i datorn, så kan jag skicka sms så står det numret lixom. Som att man skickar från mobilen :-) Jätte bra ju. Så slipper man slösa på sina egna pengar på mobilen. Bra så.

Nu ska jag fortsätta med mitt blogg-läsande. Men det dåliga är att jag minns ju inte vilka bloggar jag läste. Jag minns bara Evelina, Vilma, Linas, Katrin Zytomierska, Blondinbella & Kenza. Sedan är det tomt.

Nej nu ska jag snart se på sex and the city & sova lite. Det ska bli skönt det.

Xoxo, sov gott.
- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0