Jobb jobb

Publicerat: 2009-02-14 Kl: 20:14:15 | I kategori: Min vardag


Sällan jag har tråkiga rubriker va? Inte. Jag kommer aldrig på något bra att skriva där. Men skit i det.

Igår var jag bara hemma hela dagen, var ledig så det var skönt! Sandra kom förbi och umgicks ett tag och så. Såg en sjukt bra film som hette Cubic, kom jag fram till idag. Den var sjukt bra... Ska ladda ner den så fort jag får datorn :-) Har ju redan fått mitt internet men nu är det bara datorn som fattas. Sitter hemma hos Sandra just nu, hon är inte hemma dock, men jag orkade inte stå ute i kylan och frysa medans jag väntade på bussen så jag gick in hit. Ska strax gå.

Idag har jag jobbat iallafall.. Moa kom och hämtade mig kvart i 11 imorse. Det har flytit på rätt bra hela dagen, tiden har gått ganska snabbt. Haft jätteont i mitt knä, vet inte varför. Har det fortfarande. Kanske har belastat det fel på något konstigt sätt.. Måste vara så.

Idag fyller min lilla kusin Wilma 7 år, grattis till henne :-) Så imorgon ska vi på kalas. Haha stortjejen. Gullis. Undrar hur lycklig hon blir när hon får alla presenter o så. Och så ska mamma vara med och det måste ju kännas skönt för henne! Wilma alltså. Och Hanna med såklart. Och mig.

Nej nu ska jag sluta här, ska kolla lite på aftonbladet.se och se om det har hänt något spännande. Det är ju Bruce den allsmäktige ikväll på 4an, den ska jag nog se. Måste titta på tv.nu :-)

Cya
- Emma

Kommentarer
Postat av: ewe

hurrruuuu jag vill följa med o soooola=)

2009-02-15 @ 20:27:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0