Hos Sandra

Publicerat: 2009-02-12 Kl: 22:17:49 | I kategori: Min vardag


Nu är jag hos Sandra igen. Som varje gång jag skriver tydligen. Haha. Jag skriver alltid när jag är hos henne, har ju ingen dator själv, än. Men det är nära nu! Jag har fått mobilkortet idag iaf, som man ska stoppa in i datorn. Eftersom det är inbyggt modem. Det är ett steg närmare. Nu är allt som fattas själva datorn. Sedan är jag tillbaka i civilisationen igen. Wiho.

Imorgon är jag ledig. Det ska bli skönt faktiskt. Det kommer att bli lite pengar denhär månaden, men ibland får man leva med det. Jag kan ju inte göra så mycket åt saken.. Imorgon är jag iallafall ledig som sagt. Vet inte riktigt vad jag ska göra då, jag vill tvätta iallafall. Innan jag går upp till lägenheten ikväll så ska jag gå och boka tvättid. Hoppas det finns någon imorgon. Och så ska jag sola hos mamma. Har jag bestämt iaf, jag ska ju fråga henne också men det brukar oftast gå bra ;-)

Ska ta bussen hem nu 22.30 :-) Jobbigt att gå uuuuut. Det är så himla kallt så det sticker i hela ansiktet så fort man ens nuddar luften. Ush. Ge mig sommar, please.

- Emma

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0