"Bloggtorka"

Publicerat: 2009-04-10 Kl: 02:46:14 | I kategori: Min vardag


I varenda blogg som jag läser så läser jag att nästan varenda en har fått s.k "bloggtorka". Då tycker jag att jag också har rätt att använda den benämningen på det faktum att jag inte har sådan stor lust att blogga så särskilt mycket längre. Jag tycker att det bara mest blir en massa oviktigt surr, men ibland är det skönt att skriva litegrann. Idag är en sådan dag :-)

Både igår och i förrgår så kunde jag verkligen inte somna på natten
. Det är totalt omöjligt för mig. Men man lyckas ju alltid till slut, men paniken man känner när man ligger där och vänder och vrider sig, ingen ställning som man ligger i känns skön, kudden känns antingen för hård eller för mjuk. Sängen är obekväm och täcket för varmt. Känner ni igen er? Fruktansvärt irriterande. Det är så jobbigt att det enda jag kan tänka på, även fast jag vet att jag inte borde, är att jag kommer att få si och så många timmars mindre sömn. Så jobbigt. Då ligger det och gnager där i bakhuvudet, vilket i sin tur gör att man får ännu svårare att somna.

Jag kom iallafall upp imorse efter mycket snoozande.
Jag älskar den personen som uppfann snoozknappen. Vilket geni. Jag tror att jag snoozade ca åtta gånger imorse. Helt underbart! Men man får ju stressa desto mer sedan, men det var det fan värt imorse. Jag klev upp och åkte till jobbet iallafall. Dagen har varit heeeelt sinnessjuk! Turister som åker till fjällen och sånt... Det var bara jag, Simon och hans lillasyster Josefin som jobbade också. Josefin är ny också, vilket betyder egentligen att det bara var jag och Simon som jobbade. Moa och Sara var kvar ett tag också, men efter det blev det panik. Jag höll allvarligt på att börja grina. Började känna mig konstig i huvudet, snurrig och så fick jag ont i magen. Sedan var det bara att gå in på toaletten och kräkas :-) Haha! Mysigt va. Jag tror att det berodde på stressen, sömnbristen och vätskebristen kan ju också ha spelat in. Men sedan mådde jag bättre och klara blev vi i relativt bra tid.

På lördag fyller Keilie år iallafall.
Vad ska man köpa till henne då? Sötnosen blir stor :-)

Nu på kvällen har jag varit hos Sandra och umgåtts ett tag.
Mysigt! Jasmine är så himla vacker alltså. Min älskling!! Boobooo. Gulle. Jag saknar William! Evelina med såklart, jag hoppas på att få träffa dem nu någonting i påsk om inte Evelina jobbar. Skulle vara trevligt.

Nej, nu ska jag lägga mig och sova tror jag bestämt.
Fast jag kommer nog inte att kunna somna nu, peppar peppar. Jag vill se lite på The Hills. När jag väl har sett ett avsnitt vill jag se 28 till. Det är det enda negativa, och att kvalitén försämras ibland.

Jag uppdaterar mer imorgon
.
Puss på er så länge.
- Emma

Bjuder på några bilder som ni säkert sett förr, har ju aldrig några nya

William baby


Jag och Keilie för längesen


Tova hjärtat som jag saknar!!!


Ante älsklingen


En header gjord av Frida


Hoppas du vet att jag tänker på dig varje dag, allt jag vill är att du ska skärpa dig och komma tillbaka till den personen du brukade vara. Det finns ingen som inte vill det... Alla saknar ditt gamla jag. Jag saknar dig, jag behöver dig så som jag alltid har behövt dig, jag kommer alltid att behöva dig. Jag vill att du ska finnas där när jag har någonting att fråga. När jag har någonting att berätta för dig. Om jag är ledsen vill jag ha dig att söka tröst hos. Men nu är det inte så längre, och det har jag accepterat för länge sedan. Men drömmar får man alltid ha. Min enda dröm är att allt ska bli som det en gång i tiden var. Kom tillbaka. Jag hjälper dig och står bakom dig hela vägen.
 Snälla... ♥








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0