Mest slut i hela världen

Publicerat: 2008-09-29 Kl: 00:31:32 | I kategori: Min vardag


Fan vad trött jag är. Jag håller på att dö. Jag skriver varje dag att jag är trött men idag är jag tröttare än alla gånger jag nånsin sagt att jag varit trött. Jag lovar. Fyfan. Ska sova om 1 sekund.

Idag har jag jobbat, var sjuuukt mycket folk och det tog fan aldrig slut heller. Det hela slutade med att vi kom därifrån 21.30 och att Moa glömde att låsa dörrarna. Vad bra. Sedan fick jag reda på en annan sak också som gjorde mig riktigt jävla arg.

Imorgon ska jag också jobba... JOBBA JOBBA JOBBAAAAA!! Hela tiden. Men sedan är jag ledig några dagar och jag är ledig i helgen också :) Skönt ska det bli..  Jobbar med Lina imorgon också, hon ska börja kl 14 istället för mig så jag inte behöver komma förrän 16. Tack som fan för det. Har en massa saker att göra på dagen och jag måste kliva upp om 1 timme ungefär ifall jag ska hinna. Haha. Överdrift men ändå. Ska väl ändå inte göra nåt speciellt i helgen, kanske gå på bio med Danne. Ja, det ska vi göra! Bra, nu gjorde jag planer just i denna sekund. Det var längesen jag var på bio. Hoppas det går någon bra film. Vilma du brukar ju veta mycket om bio och filmer och skit, vet du någon bra film som går på bio nu? :D

Nej, nu orkar jag inget mer. Ska lägga mig med love och se på Andra Avenyn. Jag missade ju idag eftersom jag var på jobbet. Hoppas det inte är lika dåligt som förra veckan, isåfall dödar jag nån.

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0