Jobbat.

Publicerat: 2008-09-27 Kl: 23:06:43 | I kategori: Min vardag


Gud jag är så jävla trött alltså. Tror jag kommer att dö inom snar framtid, det är inget skämt heller. Shit alltså. Men jag måste duscha innan jag ska sova så kan lika gärna uppdatera också.

Inatt kunde varken jag eller Danne sova.. Helt hopplöst. Var lika bra att ge upp nästan. När vi kom hem från Nacksta så gick vid direkt hem till Lelle och umgicks med lite folk o spelade poker och sådär :) Det var nice. Danne vann nästan men sedan slog Josef honom med nått jävla smart drag, haha. Jag borde egentligen ha vunnit.Sedan kom vi hem vid 02, men jag somnade inte förrän 05 imorse ungefär. Och jag skulle upp kl 9!! Jag som inte kan leva med för lite sömn eftersom jag sover mest i hela världen näst efter Danne.. Jag kan enkelt ligga och sova till 18.00 på kvällen om jag får och kan.. Haha. Sån är jag!

Det gick iallafall bra på jobbet. Trots allt. Var ganska mycket folk men det blir ju så när det är lönehelg.. Jag öppnade idag kl 10.15, så jag var tvungen att ta halv10 bussen imorse. Men imorgon börjar jag inte förrän 13.00, tacka guuud för det. Skönt så jag iallafall får sova till halv12. Måste ju ta 12bussen.

På kvällen imorgon ska jag bara ta det lugnt, jobbar på måndag också. Med Lina! Det var ett tag sen jag såg henne nu, även fast vi jobbar på samma ställe men vi får ju aldrig pass tillsammans så vi ses inte så ofta ;P Så det ska bli roligt.

Sen på kvällen efter jobbet så ska jag skynda mig hem hit... Renzo fyllde år igår och Eva fyller år på imorgon så vi ska äta här på eftermiddagen.. Grattis till dem iaf :)

Var hos Ewe ett tag efter jobbet också, kollade lite på OZ och sådär som vi alltid gör.. Hon är helt besatt av det tror jag, varje gång jag kommer dit så ligger hon och tittar på det. På kvällarna. Jämt. Men det är ju skitbra så jag skulle nog också ha kollat så mycket om jag hade alla säsonger! :)

Nu ska jag gå in och pussa lite på älsklingen som är jättetrött för han har inte sovit nånting alls, så han mår inte så bra.. Stackarn :( Jag mår inte heller något bra, vi ska lägga oss och sova snart. Hoppas det känns bättre imorgon!

Nu ska jag duscha sedan hoppa i sängen och mumsa på min Ben & Jerrys.. Mums :D

Ciao


Favoriten!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0