Så. Nu ska jag skriva lite längre denna gång

Publicerat: 2008-10-07 Kl: 23:42:13 | I kategori: Min vardag


Eftersom jag inte skrivit ett riktigt inlägg på ett jävla bra tag så tänkte jag göra det nu. Äntligen har vi fått internet igen, jag har längtat! Så nu tankar vi för fullt här. One tree hill, Prison Break. Massa saker. Fan vad mycket man missar utan internet egentligen. Konstigt. Hela världen finns där känns det som. Hm. Men det är rätt skönt också att inte sitta vid datorn på några dagar. Faktiskt. Jaja. Nog om det.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls faktiskt. Jag vaknade rätt sent. Hade ju ställt min klocka men jag hittade inte mobilen på flera timmar efter jag hade klivit upp heller. Konstigt. Alltså vaknade jag inte eftersom den inte ringde. Min chef hade ringt flera gånger på morgonen och skickat sms. Evelina med. De behövde någon som kunde jobba, jag hade kunnat om jag hade haft telefonen tillgänglig. Haha. Undrar varför den försvann under natten. Jag kanske flyttade den. Wierd.

Ewe ringde iaf vid 15 tiden och sa att hon behövde sin nyckel till jobbet. Jag skulle egentligen lämna den igår men jag glömde helt bort det, hon med. Inga busspengar hade jag heller så jag fick ta en promenad ner till jobbet och lämna den. Där var det full rulle. Fredrik, Alex och Anton var där och höll på bygga ihop en massa saker eftersom vi håller på att bygga om hela stället :) Eller hela o hela, där vid disken o kassan o dedär iaf. Det andra är ju redan nyrenoverat. Fint kommer det bli!! Tror jag iaf. Nejdå, men än så länge ser det väldigt lovande ut. Hoppas på det bästa då. Stog och pratade med Fredrik ett tag, sedan lämnade jag nyckeln inne i personalrummet och sen satte jag mig ute i resturangen och väntade på att Ewe skulle få gå. Efter ett tag så fick hon det, så gick vi hem till henne. Gick och hämtade William hos Evelinas mamma också.. Han är så söt dendär ungen alltså ;) Gullis. Pratar hela hela tiden o är så jävla söt bara :D

Efter att jag varit hemma hos Ewe ett tag med henne och Wille Whale, så gick jag till bussen och åkte till Skönsmon och träffade en kompis. Sedan åkte jag hem till Granloholm och städade lite på rummet, fixade i min garderob & sedan så duschade jag. Och nu sitter jag här och väntar på att Danne ska duscha så vi kan lägga oss och se på alla avsnitt vi missat på alla program. Jag kanske ska börja utan honom? Med Andra Avenyn.. Han gillar ändå inte det. Ja, så gör jag nog.

Imorgon ska jag jobba 11-16.. Skönt att jobba dag, det är jävligt stressigt men tiden går fort och man behöver inte städa och stänga o skit. Så det slipper jag imorgon. På eftermiddagen tänkte jag gå hem till min kära mami och hälsa på henne. Sen vet jag inte vad kvällen bjuder på. Vi får se.

Nu ska jag försöka se på Andra Avenyn, vet inte om det kanske kommer lagga alldeles för mycket eftersom jag håller på o laddar ner så mycket... Får väl försöka iaf.

Ciao
Emma




Mina lovers ;)

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0