Mysigt..

Publicerat: 2008-10-30 Kl: 06:42:15 | I kategori: Min vardag


Nu är jag vaken väldigt tidigt, är inte ens särskilt trött. Skitbra ju! Jag vaknade av att Danne gjorde någonting så att nåt lät eller nåt så att jag väcktes. Men jag ska ju lägga mig igen. Självklart  ska jag göra det. Vad ska jag göra vaken nu lixom? Alla i familjen sover fortfarande så jag har ingen att umgås med ändå. Men jag ska upp vid 12 iallafall & duscha och så. Iof så ska jag jobba och då känns det onödigt att tvätta håret, men jag måste. Alla på mitt jobb är sådär, om dom ska jobba så tvättar dom inte håret för att det känns onödigt då det ändå blir smutsigt när man jobbar, menar dom på. Och dom har ju rätt! Så jävla rätt. Men jag kan fan inte låta bli. Även om jag skulle vilja ibland. För själva proceduren efter att jag har tvättat håret är den värsta jag vet. Mitt hår är så jävla tjockt så det tar 10 minuter att föna det. Sedan måste det plattas för annars ser jag ut som en elektrisk stöt i människoform. Men aja.

Sedan ska jag väcka Daniel innan jag ska gå så att han hinner förbereda sig och så för cupen :) Hoppas att det går bra för honom.. Men det gör det garanterat, så duktig som han är. Kärleken.

Sitter nu och väntar på att One tree hill episode 08 ska bli färdigt, sedan ska vi lägga oss & se det och sedan somna. Samtidigt håller jag på att vara smakråd till Daniel när han väljer kläder inför morgondagen. Men han tar ändå med sig dubbla av allt, ifall han skulle ångra sig på plats, lixom. Haha vilken jävla dåre.

Godmorgon, later

mi amor
finaste i världen



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0