Hemma..

Publicerat: 2008-10-28 Kl: 17:10:30 | I kategori: Min vardag


Hej. Inte haft internet hos Danne på ett tag så jag har inte kunnat skriva speciellt mycket... Men så är det ibland, det dör ingen av. Nu är jag iallafall hemma hos mamma. Kom hit igår, ska väl flytta hit och bo här ett tag pga orsak. Men vi får se hur länge det blir. Det vet jag inte än. Ett tag lär det väl bli iallafall.

Idag har jag inte gjort sådär jättemycket. Jag har legat i sängen & tittat på film och myst för mig själv. Daniel klev upp tidigt och gick för han skulle spela fotbollsturnering, och han är borta fortfarande ;O Han kommer vara helt slut sen när han kommer hem igen. Sedan har jag varit på promenad med Ante som fyllde 13 år igår, älsklingen. Tobbe fyllde 19 igår också! Grattis grattis :D

Igår kväll så var jag med Sandra och Danne.. Eller mest med Sandra, Danne kom inte hem från fotbollen förrän vid 12tiden.. Sedan duschade vi och la oss och sov och Sandra gick hem. Mysig kväll på slutet iaf trots omständigheterna... Dagen var ju inte speciellt mysig, domhär sista dagarna har nog varit dom värsta i mitt liv. Men man kan inte göra så mycket åt det, det är bara att inse.

Nu har jag städat hela lägeheten utom mammas rum. Mest mitt eget. Det har jag städat från tak till golv. Alla andra rum har jag bara dammsugit och skurat och fixat lite. Så nu är det fin fint!

Nu ska jag duscha innan jag gör något annat. Skriver nog mer senare.

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0