Still awake..

Publicerat: 2008-11-24 Kl: 07:20:05 | I kategori: Min vardag


Stackars [Evelina] när hon ska läsa allt jag har skrivit. Hon börjar alltid längst nerifrån där hon sist läste när hon läser bloggar. Så nu kommer hon få rolla ner så hon får ont i fingret. Haha. Sorry ;) men jag har tråkigt.

Suttit och fixat och grejat med min Facebook nu. Danne som forcerade mig in i detta. Jag registrerade mig typ i juli men har aldrig loggat in och sånt. Men Daniel ville att jag skulle acceptera en sak så han bad mig gå in, sen sa han "Det är skitlätt, man gör såhär & såhär och sen kan man gå in här och göra såhär" osv. Haha. Så söt. Men nu har jag iallafall grejat lite! Lagt in en massa bilder och så. Såna saker som man inte gör annars när man har något vettigt att göra av tiden. Som jag inte har. Tragiskt. Men ska åka till Danne sen och sova med honom. Han ville att jag skulle ta 6 bussen men jag kan inte åka förrän efter 9.. :/ Tyvärr. Annars hade jag lätt åkt dit för att få sova med honom. Skulle vara så mysigt istället för att ligga här ensam och sleepless.

Alla som känner mig vet att jag var helt jävla galen i Danny Saucedo förut. Shit alltså. Tänkte på det för några dagar sedan, jag tror att jag var typ förälskad i honom. Hahaha, vad fjantigt!! Jag minns att jag blev deprimerad och ledsen en gång när jag satt på youtube och tittade på videos på honom. Hahahaha. Vad gullig jag är. Sedan när jag kramade honom på Gatufesten och han lyfte upp mig så svävade jag på moln i flera dagar. Haha :D Vad fjolligt. Men jag gillar han fortfarande. Han är skitduktig.. Han kommer nog alltid ha en liten speciell plats i min favorithörna.




Danny Saucedo

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0