Jobbig jävla dag.

Publicerat: 2008-11-17 Kl: 01:55:01 | I kategori: Min vardag


Dagen började kl 10.49 när jag klev upp ur sängen. Haha, började kl 11.15 lixom! Men jag hann iallafall.. =) Snabb som man är. Gick till jobbet i kylan, öppnade och sedan kom Lina. Har hållt igång hela jävla dagen för att ha något att fokusera på.. Gjort massa onödiga grejer också som jag inte ens behövde göra. Men så kan det bli ibland.

Efter jobbet så åkte jag och Lina till Ica och mötte upp Sandra. Sedan handlade vi lite & gick till bilen. Väl i bilen så insåg jag hade glömt min plånbok inne på Ica, men som tur var så satt Zofie i kassan så hon hade tagit reda på den åt mig! Tack för det! Annars hade jag dött. Sedan åkte vi hem till Lina alla tre & kollade på Andra avenyn som slutade så JÄVLA spännande. Herregud alltså. Men men. Nu är det en hel vecka kvar tills man får se igen.

Efter vi hade kikat klart så vandrade jag och Sandra hela vägen hem till henne, kallt som satan. När jag var påväg hem därifrån så började jag fundera vart fan jag hade väskan någonstans? Hm. Sedan kom jag på att jag hade glömt den hos Lina. KUL!! Kl halv 1 på natten så fick jag vandra ända dit bort igen, nu var det ännu kallare. Så jävla klantig är jag. Fan alltså. Glömde mössan inne på jobbet också. Det är inte min dag idag...

Imorgon så blir det lite privata saker som jag ska göra på dagen, sedan ska jag jobba kväll...


Xoxo /Emma

Såhär trött är jag just nu..

[Klicka för strörre bild]

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0