Hemma igen

Publicerat: 2008-11-23 Kl: 20:57:01 | I kategori: Min vardag


Nu är jag hemma igen. Hehe. Jag var bara med Danne en liten stund... :) Vart tvungen att åka hem igen. Tråkigt men så är det ibland. Ville ju vara med honom men... :/ Aja. Nu ringde Sandra! Hon pratar om nåt badhus vi ska bada på när jag ska följa med till Borlänge. Som hon har planerat. Hehe.

Måste bara berätta en sak som jag är så jävla irriterad över. Fan alltså! Idioter.
Jag satt på bussen fridfullt & softade och läste min bok El Choco. Så kliver det på en tjej & en kille, inte med varandra men de kände tydligen varann, så satte dem sig precis bakom mig. Så började tjejen berätta att hon precis kom hem från Stockholm. Så började hon att berätta för killen om sin resa. Ungefär såhär lät det: "Asså, shit fan. Man får typ psykiska problem när man är i Stockholm. Det suger kuk. Man stressar som fan och alla är så himlaaah stressade, så man blir ju typ helt insane när man är där!! Det suger kuk som fan. Tur att man super ner sig somfan varje gång när man är där, så man slipper fundera så jävla mycket på det, för det suger fan kuk annars alltså."  Förstår ni hur jävulskt irriterad jag blev? Jävla fittfjortis. Precis när jag var irriterad redan också. Så pratade hon med en störig dialekt. Idiot. Sedan satt det en kärring framför mig som verkligen inte kunde sitta still på arslet. Hon rörde sig precis hela tiden för hon satt väl inte bekvämt. Så då såg jag framför mig hur jag klappade  till henne i bakhuvudet och skrek till henne att sitta still. Haha. Fan vad sjukt. Jag gjorde ju såklart inte detta. Men jaja. Sånt är livet.

Nu är jag iallafall hemma från den irriterande jävla bussresan. Gud vad varmt det är ute! Jag älskar Sverige. Varma landskap. Men det är ju iallafall skönt att vara inomhus. Hehe. Måste skaffa mig varmare kläder. En goosejacka vill jag ha. Dom är varma. Mysigt.

Nu ska jag kolla på Andra Avenyn :) Hoppas det inte laggar för då brinner det i min lilla hjärna. Orkar inte ens läsa bloggar, jag gör det senare. Jag vill knäppa kort på något men jag har ingenting att knäppa på ju.

Vad ska man knäppa på?



Kommentarer
Postat av: ewe

hahahha du är glad du :p ¨åkte du hem utan o säga nånting :S?? o nu svarar du inte? tööööönt

2008-11-23 @ 21:47:58
Postat av: Anonym

hahahaha, du borde ha klappat till na :D skulle vara nåt de

2008-11-23 @ 21:48:59
URL: http://carrris.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0