underbar dag

Publicerat: 2008-06-01 Kl: 19:29:14 | I kategori: Min vardag


Goddag gott folk. Idag är jag på skitbra humör! Fyfan vilket jävla väder vi har haft idag. Helt otroligt varmt, höll på att smälta när jag vaknade imorse. Blev överlycklig. Klev upp tidigt också, har vänt tillbaka dygnet nu och det behövs ju verkligen nu när det är sommar och allt. La mig ute på balkongen och solade i 2 timmar, och jag blev faktiskt brun. Jag som inte har solat solarium ens på flera månader, var kritvit, behövde lite färg verkligen. Så nu hoppas jag på finväder imorgon också, så att jag kan jobba lite mer på min bränna ;) Haha. Så jävla skönt.

Efter att jag hade stekt klart så gick jag älsklingen och Renzo på en liten promenad, först bort till Gladys sen till Ica och mötte lite folk. Sen gick jag och Danne hem för han hade träning. Så nu har jag legat ute på balkongen lite till och tagit det lugnt bara, läst lite och så. Sen har jag städat & plattat mitt hår. Eftersom jag lät håret självtorka imorse så såg jag ut som en dåre. Haha. Jag hatar självfall, så jävla fult.

Aja. Nu sitter jag och kollar på One tree hill, ska byta kläder för 353e gången idag. Har bytt om tusen gånger alltså. Vet inte varför. Sommaren gör mig velig, haha. Nej men seriöst, vet inte varför men så har det iallafall blivit.
Nu slutar Dannes träning så han borde vara hemma om typ en kvart eller nåt. Då ska vi gå ut och göra nåt. Måste sätta på mig mer kläder isåfall, har bara en klänning på mig och det kanske blir lite kallt om vi är ute länge... Om benen och så, eftersom det blåser. Vindarna blir kanske kalla sedan. Lets hope not.

Bye bitches

(Vilma ring mej nån dag, har skickat femtusen sms men du ringer aldrig upp!! I need to talk to you baby. PUSS)

Kommentarer
Postat av: vilma sötnosen

meen de står ju i min blogg att mitt kort inte funkar;)ringer imorrn.puss

2008-06-02 @ 00:29:20

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0