Hos Sandra

Publicerat: 2008-06-28 Kl: 21:08:03 | I kategori: Min vardag


Nu ska jag ge er ett riktigt inlägg, ni har ju inte fått läsa nåt riktigt på flera dagar. Stackars er.

Iförrgår så kom Vilma Tobbe och Sandra och hämtade mig i Granloholm,
sen åkte jag och Sandra till Nacksta. När vi kom hem hit till Nacksta så gick vi hem till Evelina som jag inte hade varit med på flera år, iaf inte hemma hos henne. William låg tyvärr och sov. Så då satt vi där i några timmar och tittade på tv och pratade massa. Det var trevligt o mysigt. Saknat min älsklingsewe!! Sen gick jag och Sandra upp till mig, men där var vi inte långvariga. Vi gick nästan direkt hem till Sandra, sen låg jag och höll på med datorn och tittade på tv. Sandra somnade efter en stund, men jag låg helt sömnlös... Kunde inte sova en endaste blund.

På morgonen så gick jag ner till Konsum och köpte två tidiningar.
Sedan la jag mig på gräsmattan och solade. Jättevarmt och mysigt somfan. Sen vaknade Sandra och då duschade jag, sen kom Evelina, så gick vi och hämtade WP och sen åkte vi ner på stan. Där köpte jag lite underkläder och sådär. Kollade mest. Sen så gick jag och mötte brorsan, så åkte vi upp till Granloholm. Där vart det en jävla massa knas, men det ordnade sig tillslut iaf.. Sen gick jag, sandra och Tobbe upp till Karim. Satt vid datorn lite o massa sånt... Softade bara. Sen åkte vi hem till mig i Nacksta. Men där var ingen hemma så vi gick upp till Shabby och softade ett tag. Jag och Tobbe garvade sönder när Karre spelade Guitar Hero, hahaha. Skitroligt såg det ut. Sen la jag mig bara på sängen och väntade tills Vilma skulle komma med mina saker och mina nycklar.

Sedan gick jag hem... Så satt vi bara där och kollade på film och tog det lugnt.
På natten så gick Sandra hem och jag Tobbe och Karim gick hem till Karim och sov där... Jag hade ingenstans att sova så Tobbe ville att jag skulle sova där. Så då sov Tobias på soffan och jag sov i "hans" rum istället. Slocknade direkt typ.. Men vaknade varannan timme, kändes tomt. Den tomhet jag känner när jag sover är nog den tyngsta som går att bära i min lilla kropp. Fyfan... Plågsamt. Saknar dej mitt hjärta

Idag blev jag väckt av Tobbe som sa "söööömntuta" och sen berättade han att dom två skulle åka in till stan eller va han sa, och att jag skulle fortsätta sova och vänta tills dom kom hem igen. När jag väl vaknade vid fyratiden så var dom inte hemma, så då drog jag.. Pallade inte sitta där o vänta. Sen gick jag hem till Nacksta och hem till mormor, sen hem till Sandra... Och här är jag nu:) Dock är inte hon här, hon kommer väl om ett tag tror jag. Ska gå hem en snabbis om en stund. Hämta några saker. Nu orkar jag inte skriva något mer.

Ciao


Danne Valderrama du är mitt allt,det kommer du alltid att vara... Älskar dej så jävla mycket ska du veta amor.
Siempre te voy ha qierer


None


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0