godkväll.

Publicerat: 2008-06-13 Kl: 00:06:56 | I kategori: Min vardag


Klockan är nu så mycket som 00.00 och jag sitter här med Sebbe. Vi har inte gjort så mycket alls. Har varit ute på en liten promenad med mina hundar ner till Ica. Träffade Basaric som hade med sig nån hund som han påstog var skitfarlig, haha ;) Han som brukar va skiträdd för hundar. Jaja. Sen gick vi hem till mig igen... Efter ett tag så hämtade Katarina oss och sen dess har vi varit här hos Sebbe.

Sitter och väntar på att Danne ska bli klar nångång.
Vill åka hem och sovaaaa... Skit trött! Saknar honom också. Min älskling. Hoppas det blir fint väder imorgon, då kan vi bada. Hihi.

Fan, vad tråkigt jag har alltså
. Funderar på att kolla på nått Andra Avenyn avsnitt kanske. Om man kan använda hörlurar i Sebbes dator? Hoppas det.

Jobbigt det kommer att bli när jag kommer hem till Daniel
, har alla mina kläder över hela golvet, måste städa upp det alltså. Men jag orkar inte. Kanske gör det imorgon istället. Eller kanske dagen efter det. Haha.

Jag blir såååååå sjukt jävla less på personer
i mitt liv som tror att dom kan bestämma så jävla mycket över mig... Fel att bara inse fakta och ta reda på hela sanningen & inte bara lyssna på 1-2 personer som snackar skit om andra men inte berättar vad dem själv har gjort... Förbannad ja blir på såntdär asså. No way att nånting ska förändras på nån annans än mina EGNA villkor. Jag är fan 18 år och borde få göra vad fan jag vill. Neeee för folk ska lägga sig i. Så less på det alltså. Ingenting ska förändras. Så är det bara!!!

/Emma


None
oskiljaktiga - nu och alltid

Kommentarer
Postat av: annelis

..gumman det är fortfarande ett tag till tills vi blir 18 ;)hehehehe

2008-06-21 @ 16:10:10

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0