Trött, mätt, irriterad.

Publicerat: 2008-07-21 Kl: 17:45:03 | I kategori: Min vardag


Maten var ju god iallafall. Men blev irriterad. Såklart. Jag är less på att vara irriterad nu. Helt av allt skulle jag vilja somna i en halvtimme eller så, och sedan vakna och vara pigg och glad. Jag är iallafall glad att jag ska få åka till Danne om ett tag och vara med honom. Mysa och kramas. Saknat honom. My love. Jag ska ta med mig Ice Age 2 så vi kan se den. Jag såg inte klart den inatt. Somnade istället. Skrattade ihjäl mig åt Sid. Jag älskar honom. Så jävla rolig. Ha ha ha.

Jag har ingenting att knäppa kort på. Jag kanske kan knäppa på naglarna efter att jag har gjort dem. Undrar om jag ska duscha först? Jag vill egentligen inte duscha. Jag har ju redan gjort det idag. Men det känns som att jag måste det. Kanske avslappnade så att irritationen släpper. Annars släpper den väl när jag kommer hem till Daniel. Hoppas jag. Det gör den nog.

Jag läste i Natacha Peyres blogg om nånting konstigt. Att i framtiden kommer man att kunna välja sina barns gentik. Alltså typ bestämma innan de föds vad de ska ha för egenskaper. Fan vad sjukt egentligen. Detta är ju iof bara en framtidsvision men tänk om det blir så då. Skulle ni kunna tänka er att göra så med era ungar? Jag skulle inte det iallafall. Jag vill ha ett naturligt barn. Det är ju sjukt annars. Alla vill väl ha ett barn som är bra på massa saker och glad och trevlig och sådär. Då kommer ju alla människor att bli typ likadana. Världen kommer att krylla av supermänniskor. Vi kommer att ha Supermans vandrandes på gatorna. Om man skulle kunna välja att ens barn ska få förmågan att kunna flyga, då skulle jag välja det på mitt barn. Men sedan fick det räcka. Tänk vad roligt för den att flyga runt. Haha. Det skulle jag vilja göra. Som en fågel. Swischhh... Så ser man allt ovanifrån. Vad kul det vore. Jaja. Nog med spekulationer. Vi får väl se vad som händer och sker i framtiden.

Nu ska jag ta mig ett litet bad. Sedan ska jag tvätta min tatuering och smörja in den. Tappat skorpor som fan. Undrar om det är bra? Jag minns inte hur det var med min första. Men om man tappar skorporna utan att ha varit där och pillat och så, så måste det väl vara bra? Det tror jag nog. Det är ju inte så att jag når så jag kan sitta och ta på den och pilla bort skorporna. Nä. Det är nog som det ska. Hoppas jag.

Goodbye.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0