Tråkigt har jag

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 01:20:33 | I kategori: Min vardag


Jag har himla tråkigt alltså, men det är nog bra ibland det med. Att vara ensam och ta det lugnt och bara vila är ganska bra för kropp & sinne, sägs det ju. Så man får väl tro på det då. Danne är på Gatufesten och jag är hos min lilla mormor och tar det lugnt. Har nyss badat, älskar mormors badkar för det är mindre än vanliga badkar, så jag får plats att ligga skönt i det och slipper sitta upp för att inte drunkna! Perfekt size för mig. Önskar att jag hade ett sånt själv.

Idag har jag fått lite goda nyheter iallafall, fast dom dåliga gjorde så att jag inte tänkt så mycket på det. Jag hatar att det ska behöva vara såhär. Men jag är maktlös i dethär och den enda som kan hjälpa dig är du själv & ingen annan! Önskar bara du kunde inse det själv. Jag är iallafall glad att jag har alla runtomkring mig som jag älskar mest i världen och som bryr sig om mig. Mormor, Tova, Danne, Tobbe... Älskar er mer än jag någonsin kommer att kunna förklara. Mina vänner också, ni är guld värda. Ring mig imorgon Ewe!

Mormor har bäddat åt mig här och grejer. Jag måste sova här säger hon. Men jag vill ju gå hem till Danne och sova, kan inte sova själv utan honom. Det är svårt. Vi har sovit med varandra varje natt sedan 1 år tillbaka nu. Det är svårt att ligga helt ensam i en stor säng när vi i vanliga fall ligger tillsammans i en 90s säng. Hehe. Men får lösa det där. Får låtsas till mormor att jag bara ska gå ut till Sandra en sväng, eller nåt. Problemet är bara att jag ska åka ner på stan kl 10 med henne. Så det skulle ju tekniskt sett vara mer praktiskt att sova över här. Hon har ju bytt sängkläder och allt till mig, bäddat fint för att jag har badat och så. Min söta mormor. Gulletant.

Mina Criminal Minds avsnitt är ingen höjdare. Dom går så satans segt att ladda hem. Har inte ens kommit till hälften än, och ena fungerade inte ens. Och One tree hill avsnitten, de två jag tankade, ena fungerade inte och det andra har jag redan sett !!! Åhh, förbannad jag blir på mig själv. Dum i huvet är jag. Ja, det är jag fan.

Nu ska jag skriva ett sms till min darling. Saknar honom.

Skriver nog mer senare inatt. Jag är på skriv-humör nu.

Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0