nu börjar det bli sent

Publicerat: 2008-07-04 Kl: 02:52:38 | I kategori: Min vardag


Nu börjar det bli sent. Är inte ett dugg trött men måste väl lägga mig i sängen snart iallafall. Jag måste sova här inatt, som jag befarade. Fuck alltså. Jag kommer ligga klarvaken hela natten och fortsätta vara det tills jag ligger bredvid min älskade pojkvän. Utan hans armar runtomkring mig så kan jag inte sova. Så är det bara. Den tryggheten jag känner när jag ligger med honom tätt intill mig kan jag inte ens beskriva. Jag är i himlen då. Ja, så är det faktiskt. Daniel du förstår inte hur mycket jag faktiskt älskar dig. Mer än allt. Du är mitt liv, mitt allt. Saknar dig så mycket när vi är ifrån varandra. Jag behöver dig. Förstår du? Du och jag älskling. Always & Forever!

Nu märkte jag att man måste ha ett jävla password för att kunna se 17e avsnittet av One tree hill. Fan vad förbannad jag blir på sånt. Sen fattar jag inte hur man får tag i lösenordet heller, så nu kan jag inte se skiten. Suck. Kan dom inte skriva det INNAN man laddar ner det, och sitter och väntar i flera år, och för vadå? Ingenting. Man får inte ens se skiten lixom. Sånt här irriterar livet ur mig.

Mormor vill att jag ska gå och lägga mig. Hör hur hon ligger och gäspar och har sig där ute i vardagsrummet. Min mormor är en nattuggla, inte som andra mormödrar som går och lägger sig vid 21-22. Min mormor är vaken hela nätterna. Det är nog därifrån jag har fått det. Jag kan aldrig somna tidigt. Vad jag än försöker med.

Jaja. Ska tvätta mitt ansikte nu och lägga idominsalva på kinden så att min sårskorpa försvinner helt och hållet nån jävla gång. Så less på att vara torr i ansiktet, det ser så fult ut.

Saknar min Danne! :(

Godnatt.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0