lite halvt som halvt barnvakt såhär på kvällskvisten

Publicerat: 2008-07-19 Kl: 00:29:35 | I kategori: Min vardag


Ja, alltså inte barnvakt. Men rubriken passade så jag skrev så. Jag sitter här hemma hos Evelina och kollar på Saw 2 och chillar bara :) Vi har bara legat och sett på tv, har ju bara varit här 1 timme.

Just nu är Evelina ute med sin hund och möter Vilma samtidigt. Hon ska också komma hit och umgås. Ska bli roligt. Var ganska längesen jag var med henne. Träffade henne härromdan när hon kom in på jobbet, men då kunde vi inte prata speciellt mycket så det gilldes inte. Bara roligt att se henne!

Annars så sitter jag och Ewe bara och väntar på att Danne & Danne ska komma hem nån jävla gång. De är och spelar poker i Skönsmon, och sen kanske de ska ut eller nåt. Jag har ingen aning. Orkar inte bry mig heller. Haha. Dom kommer väl så småningom får jag hoppas iallafall. Så ska Danne E hit och min Danne V ska hämta mig så ska vi åka hem till honom och mysa. Även fast jag är heeelt slut som jobbar 10 timmar idag och knappt sovit något de senaste 4 dygnen. Men vill man mysa så vill man. Jag behöver kärlek. Annars kommer mitt hjärta att torka ut och sluta slå. Nu var jag lite väl dramatisk kanske men nåt i den stilen kommer nog att hända. Det är så det känns. På allvar. Idag fick jag iochförsig lite kärlek när Danne kom till jobbet. Men han tyckte att jag luktade mat och ville därmed inte kramas så mycket. Då blev jag sur. Haha. Jag blev mobbad. Men jag fick några pussar och några kramar och så iallafall. Det var så skönt att se honom. Han är verkligen vacker dendär killen allså. Jag kan inte ens fatta att man kan se ut sådär. Världens finaste jävel i hela världen. Ååh. Kom hem nu då. Jag vill kramas.

Nu kommer Evelina och Vilma hör jag. Allt har gått bra för mig och William iallafall. Han har inte vaknat något. Även om han skulle ha gjort det så skulle det ha gått bra ändå, men ni förstår vad jag menar. Hm. Jag hörde dem men nu hör jag inget. Jo, Evelina skrev ett sms "Kom utomlands" Hahaha. Hon menade att jag skulle komma ut och öppna balkongdörren. Så tog vi en cigg samtidigt.

Nu är jag trygg igen. Jag var lite smårädd där en stund att sitta här och titta på Saw 2 ensam mitt i natten. Läskigt. Jag är en fegis.

Nu ska jag vara social och vänta som vanligt. Jag väntar och väntar och väntar. Lär väl få vänta tills 5 på morgonen. Då blir det ett jävla liv ska jag tala om. På mig, alltså.

Godnatt


Kärlek

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0