Jennie let me love you

Publicerat: 2008-07-23 Kl: 17:20:19 | I kategori: Min vardag


Sitter och lyssnar på EMD och sjunger lite. Haha. Låten är catchy. Det måste ni erkänna. Danne tycker säkert också det. Men han kommer aldrig att erkänna så det är lika bra att inte säga något. Haha. Sötnos.

Nu har jag inte gjort så mycket idag. Legat i sängen & på soffan sedan jag vaknade. Jag är så trött idag. Sov ju fan ingenting inatt nästan. Somnade vid 6 som jag sa till er att jag skulle göra. Sen vaknade jag av mig själv innan klockan ens hade ringt. Ställde den på 13 för att jag inte skulle sova hela dagen. Idiot jag är. Jag som älskar att sova. Vad har hänt!?

Jaja. Nog om det. Jag har iallafall badat. Det var skönt. Jag låg och kollade på Ice Age samtidigt. Så jävla bra är den filmen. Min mormor sa imorse att hon ville att jag skulle ladda ner "Kung Fu Panda". Kan ni förstå det då? Haha. Hon är knäpp alltså. Kung Fu panda, lixom.

Nu ska jag fixa iordning mig litegrann. Eller. Ta på mig kläder ska jag göra. Klippa mina tånaglar också. Roligt för er att veta :) Eller hur. Sedan ska jag väl gå upp till Ewe. Vi ska väl inte göra så mycket. Prata med William. Ska jag göra iallafall. Ewe skiter jag i. ;)

IDAG HAR JAG NAMNSDAG. HITTILS ÄR DET BARA MAMMA OCH LINA SOM SAGT GRATTIS. MORMOR OCKSÅ. ERA JÄVLAR. Säg grattis då förfan!

23e juli - Emma.
EMMA är ett tyskt namn som troligen betyder hög eller värdig. Dopnamn i Sverige sedan 1766 och på 1990-talet det allra vanligaste flicknamnet. Närbesläktade namn är t.ex. Emerentia.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0