hemma nu

Publicerat: 2008-07-14 Kl: 00:30:28 | I kategori: Min vardag


Ett godnatt inlägg innan jag ska gå och lägga mig. Har ju som sagt varit hos Evelina ikväll och som vanligt alltid när vi är med varann så pratar vi en massa och så. Mysigt. Vart dock inte så mycket umgås där inte eftersom Ewe älskar att prata i telefon. Haha. Sen skulle hon på Shell för att köpa cigg. Så vi kanske umgicks en halvtimme allt som allt. Men jag fick iaf prata av mej lite :) Skönt.

Nu när jag kom hem så väntade en jävla överraskning. Och vilken överraskning det var... Den var verkligen inte bra. Åt helvete. Bara för att jag inte tänker speciellt noga så sätter jag mig själv i skiten. Sen får man en massa taskiga kommentarer och nedlåtande bittra ord så man verkligen känner sig bra. Finns ju aldrig nån som tror eller litar på mig heller... Men det är väl mitt eget fel. Jag har bäddat min egen säng och nu måste jag ligga i den. Så är det. Men jag önskar iallafall att nån nångång kunde tro på vad jag säger. Det är ju inte så att det enda jag gör hela dagarna är att ljuga för människor. Jag vaknar ju inte på morgonen och känner mig exalterad för att "idag ska jag få ljuga för nån, jippie" utan det är väl nåt jag inte gör speciellt ofta men har gjort någon gång, och de enstaka gången/gångerna räcker för att tilliten till mig ska försvinna helt. Och endast av de personer jag verkligen älskar, bryr mig om och behöver. Men men... Vi får väl se hur det här blir. Jag orkar inte med något mer skit i mitt liv just nu. Verkligen inte. Isåfall drar jag fan härifrån hellre. Bor på gatan eller nåt. Pallar inte... Jag behöver inte ännu en person som inte gör annat än trycker ner mig.

Jaja, nog med depression för ett inlägg. Ska tvätta mitt ansikte, sätta upp håret & klä av mig nu. Sedan ska jag lägga mig i sängen och se klart slutet på Sex and the city filmen. Såg ju aldrig hur det slutade. Måste göra det. Sedan ska jag fan sova. Jag måste kunna somna inatt. Lyckas jag inte somna inatt kommer jag självdö imorgon. Och jag har inte råd att misslyckas denhär gången. Jag ska fan visa alla fittor som inte tror på mig. Jag ska fan göra det nu. Och sen ska jag säga till alla som trodde att jag var helt värdelös, fuck you all.

Tack Evelina för att du finns. Jag är glad att vi har fått tillbaka vänskapen som var/är en av dom bästa jag nånsin haft.
Du är guld värd.


Godnatt till alla er som lyckas sova. Jag är inte en av er.




Bästaste
















Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0