fram o tillbaka.

Publicerat: 2008-02-23 Kl: 00:48:43 | I kategori: Min vardag


Hej folket.

Roligt att ni har hittat hit
, har ju slutat blogga på strandh.bloggagratis.se .. så nu börjar ja skriva här igen istället :) men läs gärna mina gamla inlägg på B-G. Kommer inte att radera den iaf! Så inläggen och bilder finns kvar for sure..

Idag har det varit en jobbig dag. En jobbig natt och en jobbig kväll, allt bara varit helt sämst o äckligt och gjort ont. Jag hatar att det ska vara såhär, förstår inte.. Ensamheten och jag är inte bra kompisar, om man säger så. Fuck ensamheten.. Jag älskar dig Daniel Valderrama Medina, mi amor. Du är allt och den enda. I will always love you. Föralltid & Förevigt..


Sitter hemma hos Sebbe nu iallafall :) Är med han och hans flickvän Linnea, fast jag har inte umgåtts så mycket med dom, de ligger bara i sängen och myser och är helt knäpptysta som musar o gör ingenting. Ser på tv bara och svarar endast på tilltal, haha. Jaja, låt dom vara nykära ;) hehe. Åkte ner till Sebbes jobb förut sen kom Katarina och hämtade oss, så åkte vi hem till honom. Har fikat med Emelie och Katarina, tack så mycket! :)


Gud vad jag skriver nu, men det är bara roligt för er. Hähä! Skriver även korrekt grammatisk svenska märker jag, med stor bokstav och allt. Haha, det kommer i vissa korta perioder att jag skriver såhär prydligt sen skiter jag i det och skriver bara med små bokstäver. Kanske borde ha en period då jag skriver med endast stora bokstäver? Haha, undra hur det skulle se ut, hahaha.. Som att jag vore mentalt instabil kanske. Fast det är jag ju just nu också, men ni förstår vad jag menar.


Det som är jobbigt med webblogg/blogg.se är att reklamen finns överallt och stör ihjäl mig verkligen. Ååh. Men det får man tåla!



Nu ska jag kolla vidare lite på internet och se om mina kompisar har varit så duktiga och skrivit i sina bloggar idag eller inte, dom har säkert inte det. Då får jag vara utan underhållning idag! :( Jävla ni.. Haha :D



Fortsätt och läsa här på webblogg.se nu, annars blir jag besviken och förbannad vettni. Då JÄVLAR. hihihi


Längtar tills min 18års dag!! Önskar de va sommar nu.. Önskar jag hade dej här i mina armar, vill lukta på dej som ja alltid brukar göra o känna den lugna känslan av trygghet bara strömma genom kroppen. Se på dig när du sover, trösta dig när du är ledsen, skratta med dig åt sjuka saker som bara vi förstår. Vod kanockers hahahhaa.. Minns du? :) Spela poker och knäcka dig, haha.. Bowla och alltid vara dåligare, spela på maskiner och ta rätt kort så du blir glad och vinner pengar.. Diskutera med dej så att du blir förbannad för att jag har en annan åsikt än dig. Men helst av allt vill jag bara se ditt leende dag ut och dag in, känna din lukt och din närhet. Ruffsa dig i håret och hålla dej hårt och aldrig släppa taget... Jag vill alltid vara din, föralltid och förevigt. Te amo mi amor ♥





Nu ska jag smsa vilma och be henne ringa upp,såg att hon hade ringt. Sen ska jag väl lägga mej och se på tv och hoppas på att jag får ett sms eller ett telefonsamtal som jag väntat hela kvällen på.. This is breaking me down..


Träffade min farbor idag också! Har fan inte träffat honom på 5 fucking år, så det var ju roligt o få träffa han o prata lite om allt mellan himmel och jord. Han är en jävel att prata, dendära... Haha, aja.

Gruvar mig verkligen för att gå hem och sova nu, fett sent och kallt som helvetet ute.. Halt med. Om man blir jagad av en våldtäktsman så kan man inte springa för det blir för halt, haha. Jaja. Blir nog inte det, har ju alltid klarat mig undan förut iallafall! ..Undrar bara vad mormor säger när jag kommer hem denhär tiden. Men vad ska hon säga jag är fan 18år snart och det är fredag. HAha.. hon är lite som hon är min lilla mormor.



Saknar dej. Vill inget hellre än att ha dig här vid min sida..







Emma.











Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0