My life

Publicerat: 2008-12-20 Kl: 15:37:17 | I kategori: Bilder


demarco ft lil'wayne - my life remix, bästaste låten... Älskar den sjukt mkt :-)

Idag var det meningen att jag skulle kliva upp kl 10 och åka och titta på nån lägenhet med  Tobias. Men när det väl kom till kritan så orkade jag inte ;-) Haha. Ovanligt. Jag sover jämt... Men inatt kunde jag sova. Sjukt bra. Blev jätteglad. Somnade vid 4, och det är inte sent för att vara mig på senaste tiden. Hoppas på samma inatt igen.

Sitter här nu med Tobbe som kom in och väckte mig halv 2, hade velat sova till 17. Men men. Vaken är jag iallafall. Ska snart börja prova kläder inför kvällen. Jobbigt. Kommer att få ångest när jag inte vet vad jag ska ha på mig. Suck.. Men det blir nog bra :) Ska bli roligt iallafall. Var längesen jag var ut. Men full ska jag nog inte bli, orkar inte det. Då kommer jag att vara bakis imorgon när jag ska jobba hela jävla dagen. Men jag måste vara snäll med Ewe när hon har så mycket att göra. Hade varit bättre om jag hade jobbat hela dagen idag eftersom det är brytdatum nu den 20e. Det vill säga idag. Men men.. Skitsamma. Vi får hoppas att jag iallafall har fått ihop lite slantar! Eller hur. Min mormor är världens räddare ialalfall. Hon låter mig låna pengar så jag kan köpa till flickorna på måndag, så jag slipper stressa halvt ihjäl mig den 23e då jag har en massa saker jag ska köpa. Då ska jag köpa till William & till lite andra.. Mamma kanske. Något litet gulligt bara. Bara för att jag älskar henne. Inte för att hon förtjänar det.

Nu ska Tobbe åka och flytta lite möbler, så nu ska jag börja fixa kläderna :-) Jag ser faktiskt fram emot ikväll lite. Synd att Sandra inte kan dricka. Men det är bättre att hon ska få en liten bebis. Det är tusen gånger bättre än en fylla. Jag längtar tills lillen är född. Men jag kommer nog inte våga hålla i den. Det vågade jag inte med William först när han var nyfödd, men efter ett tag vågade jag och då ville jag aldrig släppa. Min kusin Wilma vågade jag inte heller hålla i. Men då var jag ju bara 12 :-) Hanna gjorde jag det med, men då var jag 16. Hon är född samma år som William. Tror jag. 06. Ja.

Men nu ska jag sluta surra. Ska möta Kerstin med ett busskort eftersom Sandra är så jävla virrig hela satans tiden. Jobbigare får man leta länge efter. Lina är och sminkar sig på make up store hos sin tremänning :) Hon kommer bli skitsnygg.

Xoxo
/E


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0