Huvudvärk..

Publicerat: 2008-12-25 Kl: 22:03:26 | I kategori: Min vardag


Jag skulle behöva sova. Är så himla trött...

Imorse väckte Sandra mig vid 12, jag ville verkligen sova längre, det tog emot så oerhört mycket att behöva kliva upp. Så Sandra fick stå och fixa sitt hår medans jag fortsatt att sova en liten längre stund. Men efter sjukt mycket tjat från hennes sida så klev jag upp, så gick vi ner till henne och åt frukost :-) Hon började prata igår om att vi skulle ha en sån mysig och romantisk frukost så herregud. Haha. Jag var så  trött så jag åt litegrann & sedan ville jag gå hem och sova igen. Men det fick jag icke. Sandra följde med sen kom M och umgicks med oss också! Gjorde inget speciellt alls.. Chillade bara.

Nu sitter jag hemma hos Evelina medans hon och Sandra gick på Statoil och mötte Vilma. Jag orkade verkligen inte gå, så himla trött som sagt. Jag somnade efter maten förut, men det är ju bra att jag klev upp iallafall annars hade jag vaknat mitt i natten, fast det hade ju inte gjort så mycket eftersom att jag ändå har min One tree hill box att titta på :-) Tack mormor!!

Nej, nu ska jag vänta på att mina tjejer kommer tillbaka och sedan ska vi mysa med film och så! Jag kommer säkert att somna i Ewes sköna soffa. Älskar den.

Snackade med min farbror igår om lägenhet, och hans bror hade ingen av sina lägenheter ledig just för tillfället, men under tiden tänkte jag ta en studentlägenhet :-) För såna hade han lediga. Det spelar fan ingen roll vart jag bor alltså, jag vill bara komma hemifrån fort som fan. Jag vill bort bort bort. NU!!! Ska sätta mig och titta lite på mitthems hemsida nu en stund och kika.    

Skriver när jag kommer hem om jag inte somnar så fort jag lägger huvudet på kudden. Hehe.

Xoxo
/E

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0