så jävla less

Publicerat: 2008-08-04 Kl: 02:08:42 | I kategori: Min vardag


Fan vad less jag är. Jag hatar allt som är runt omkring mig just nu. Ingenting känns positivt. Meningslöst. Är så less. Jag saknar min mamma så himla mycket. Mina hundar också.

Aja.. Idag klev jag upp kl 13. Somnade kl 24 igår typ. Var så himla trött. Sov alltså 13 timmar inatt. Ändå var jag trött som en mumie när jag klev upp. Åt lite frukost sedan gick jag till jobbet. Det regnade. Jävla skitväder. Regnat hela dagen ju. Varit svinmycket folk på jobbet hela dagen. Men så blir det när vädret är dåligt!

Efter jobbet så följde jag med Evelina hem. Vi gjorde inte så mycket. Satt och kollade på tv, läste tidning.. Danne petade mig i örat som vanligt. Jag stog och tittade på när Ewe och Danne slogs, hahaha. Det var roligt. Sen sparkade jag Evelina också för jag blev medryckt i scenariot som utspelade sig ;) Haha. Figth-night lixom. Nerå. Men Ewe fick iaf in en smäll på Danne!  :D YEAH. På armen. Haha. Thats my girl! (Allt var ju på skoj såklart. Men det förstår ni nog. Annars är ni idioter)

Jag var där ungefär till 00 tiden, sedan tog jag min cykel och cyklade hemöver. Har legat och kollat på "Tretton" sedan jag kom hem. Så bra film. Första gången jag såg den var för några år sen, älskade den redan då. Skit bra. Men den är liiiite överdriven, men. Det spelar inte så stor roll.

Jag känner mig helt tom inutit. Kan inte ens sova. Fast jag är så trött så jag inte ens kunde hålla ögonen öppna hemma hos Ewe och Danne. Fan. Vill bara somna nu och aldrig mer vakna..

Ska se nya Narnia filmen nu. Inte så bra kvalité men den duger väl..
Ciao




Du gör mig så jävla besviken..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0