Ont i min kropp

Publicerat: 2008-08-02 Kl: 22:52:34 | I kategori: Min vardag


Fan alltså. Tror aldrig jag haft sånhär smärta i precis varenda muskel och kroppsdel. Har så fruktansvärt ont i ryggen, låren, rumpan, vaderna, smalbenen, baksidan låren, magen. Överallt. Ska sätta mig och ge mig själv massage snart. Värmde iaf upp kroppen med ett skönt bad så fort jag kom innanför dörren :) Det var skönt som fan. Höll på att somna flera gånger, har bara sovit 4 timmar inatt. Somnade vid 5 och klev upp 9 imorse. Började jobba kl 11.

Dagen har gått ganska bra. Inte suttit någonting på hela jävla dagen, bara stått upp i 9 timmar. Men det gjorde inte så mycket. Jobbet var gansk lättsamt idag. Gick rätt fort också. Plus att Etta kom in och hjälpte oss i några timmar eftersom personen som egentligen skulle jobba är sjuk.. Men allt gick bra ändå. Men smärtan började krypa sig på sakta men säkert efter några timmar, fram emot eftermiddagen. Har inte varit hungrig på hela dagen heller. Åt middag kl halv7 lixom. Men det gjorde ingenting. Jag ville inte äta innan, var ju inte sugen som sagt var..

Efter jobbet så åkte jag med Merima. Skönt att hon har bil så man slipper gå ;) Haha. Så gick jag till Evelina direkt efter jobbet och betalade henne pengar som jag var skyldig henne. Så nu är jag skuldfri. Wie, känns bra somfan.. Så satt jag vid datorn ett tag där, William var vaken när jag kom också men gick och la sig nästan direkt. Så jag sa godnatt till den sötnosen, sedan la jag mig på soffan och vilade lite. Är så sjuuukt slut och trött i kroppen. Blir så när man bara sovit 4 timmar och sedan jobbat 9. Haha. Men är huvudet dumt får kroppen lida, sägs det ju.

Imorgon börjar jag inte förrän 14! Sköööönt. Ska sova ut som en dåre. Egentligen skulle jag vara ledig men måste hoppa in för att en tjej är sjuk. Som jag redan har berättat ;P Men Ewe jobbar ju, jag har inget att göra ändå! Och lite extra klirr i kassan är ju inte så dumt direkt.. Blir ju inte så jättemycket men lite iallafall. Bra att ha framöver kanske. Jag måste börja spara mina pengar. De rinner ur händerna på mig. Jag måste öppna ett sparkonto och sätta in varje månad 500 spänn där typ. Eller, så mycket jag kan. Sedan har jag lixom pengar där om jag någon gång skulle behöva/vilja köpa något som kostar lite mer... Smart jag är. Men det lär ju aldrig bli av. Jag är en slösare. Har aldrig kunnat spara en krona i hela mitt liv.

Nu ska jag lägga mig ner och se på Alpha dog. Såg inte färdigt den igår. Sedan ska jag sova. Skulle egentligen velat sova med D men nu blev det ju inte så...

Godnatt.

Saknar dig mamma!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0