nattuggla

Publicerat: 2008-08-29 Kl: 03:30:10 | I kategori: Min vardag


Godkväll till er som är vakna denhär tiden på dygnet. Och hej till er som läser någon annan gång.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls faktiskt. Det har varit så jävla skönt så ingen av er ens kan förstå hur skönt det har varit. Jag har bara sovit hela dagen, det var riktigt längesen jag bara sov och låg i sängen och tittade på film. Underbart. Varje gång jag ville kliva upp och göra någon nytta så tvingade Danne mig att ligga kvar "ett liiiitet tag till" och så tittade han på mig med sina fina mörka ögon och dendär blicken som jag alltid smälter när han gör, och så låg jag kvar. Han är smart han dendär filuren. Han känner mig så väl så han visste att om han bara fick mig att ligga kvar bredvid honom en liten stund och kolla på film så skulle jag inom kort somna och alltså ligga kvar mycket längre än bara en liten stund. Alltså fick han som han ville. Haha. Sötnosen min :)

Vid 18tiden så orkade jag verkligen inte ligga i sängen något mer, så jag klev upp och klädde på mig och tog med mig hundarna ut på en liten promenix. Så gick jag ner på Ica och handlade mat till mig och älsklingen, sedan gick jag hem och lagade maten. Det vart gott somfan och jag blev riktigt mätt! Jag hade iof ätit munkar och wienerbröd hela dagen som Dannie gick och köpte imorse, förbannat gott men kanske inte världens bästa start på dagen. Sedan så smälte jag maten en stund, pratade med Sandra i telefonen ett tag. Sedan tog jag mig ett underbart långt bad. Låg och läste min bok som jag fan älskar. Snabba cash, fan så bra den är. När jag började likna ett russin så klev jag upp, sedan tog jag på mig kläder och gick och mötte Ewe och Sandra, sedan gick vi på Shell. Jag behövde dricka och snus och Evelina skulle köpa cigaretter.

När jag kom hem så gick jag och Pontus bort och mötte mamma med hundarna i Sallyhill.. Jävligt skönt väder ute alltså, det kunde man inte tro förut idag. Skitväder. Inte konstigt att man sover hela dagen när det bara regnar.

Imorgon är det jobba som gäller iallafall. Åhh. Jag orkar inte. Men det är ju pengar så vad gör man inte! Är iallafall ledig på söndag så det ska bli skönt. Då ska jag sova hela dagen. Igen. Jag längtar dit.

Nu ska jag lägga mig och se på Kyle XY eller fortsätta läsa.. Daniel har somnat för längesen och det är ju lite tråkigt för mig eftersom jag inte kan somna än. Han har en förmåga att sova hur länge han vill. Jag har aldrig sett en människa sova så många timmar i sträck som han gör. Han kan gå och lägga sig en måndag och vakna på onsdagen, om han vill. Jag förstår inte. Önskar jag också kunde göra så, tänk vad skönt :D I love you sleepy. Du är så vacker när du sover älskling. Älskar dig så jävla mycket, glöm aldrig det.

Godnatt.


..its ours

Kommentarer
Postat av: Peter Ingestad (nattuggla)

http://beta.newsmill.se/artikel/2008/09/09/newsmill-ett-hot-mot-demokratin

2008-09-10 @ 03:31:58
URL: http://kraxpelax.blogspot.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0