Längsen

Publicerat: 2008-08-21 Kl: 16:58:23 | I kategori: Min vardag


Hundra år sedan jag skrev, jag vet. Men jag orkar inte så ofta längre. Kan ju iallafall sammanfatta senaste veckan lite snabbt innan jag ska återgå till mitt sovande.

I lördags så var vi ut, alla mina tjejer och jag :) oså danne var ju med! Jag fick världens sjukaste present, hahaha. Mina kompisar är gulligast i världen iallafall. Tack för det tjejer. Tyvärr så var jag inte på sånt partyhumör, mina skor gjorde ont och jag hade ont i fötterna. Men vi gick iallafall på krogen och sådär... Sedan gick jag Ewe Danne och Sandra på Max och köpte mat. Sandra slängde upp sina skor på ett bord där det satt en massa mongolider och glodde på oss, så sa hon "Vill ni köpa domhär eller!?" hahahaha. Sjuka jävla dåre. Och så sa Ewe "Vadå, ville ni inte köpa dom?". Hahaha. Sandra hade på sig ett par skrikrosa skor nämligen, som man inte kunde undvika att titta på.. Anyway. Sedan skjutsade Sandras pappa hem oss, Sandra hem till sig och jag Ewe och Danne hem till dom. Sen somnade jag där på deras soffa. Mycket skönt. Var så jävla trött.

På morgonen så klev jag upp och åt frukost med Evelina, sedan gick jag och jobbade. Gaaalen dag eftersom det var selånger och så.. Men det gick ganska bra. Efter jobbet skjutsade Ewe mig hem till Danne där han hade lagat värsta middagen och grejer åt mig ;) Sötnosen. Tack för det. Skitgott vare. Sedan spelade vi lite poker med Juan och Renzo och jag vann, såklart. Jag är så jävla bra på poker. Haha. Woho. Sedan duschade vi och gick och la oss..

På natten vaknade jag av en hemsk överraskning.. Så sedan i söndags har jag varit sjuk som en dåre. Alla som vet om att jag opererade mig i april, samma sak har hänt igen och ärret har gått upp och skit... Plus att jag har 39 graders feber och ont i halsen. Jävligt mysigt! Skönt. Jag bara sover och sover hela tiden. När jag inte vaknar av att jag fryser eller svettas. Hatar att vara sjuk.

På lördag ska William döpas. Ska bli roligt att gå på :) Eftersom att jag är sjuk så har jag varit sjukskriven från jobbet hela veckan.. Men ska jobba på söndag, sedan börjar jag skolan på måndag & efter det så jobbar jag hela veckan. Kommer inte att bli lätt inte. Skola + jobb varenda dag. Jag är inte van sådana dagar eller. Men man får väl vänja sig.. Så imorgon ska jag ner till skolan med mina betyg sedan 9an och så. Blir nog bra detdär.

Nu ska jag se på One tree hill och sova lite till. Mormor gick nyss så nu är det harmoni här i lägenheten. Jag längtar tills jag får en egen lägenhet. Det ska ske inom snar framtid annars dör jag här.

Saknar min älskling också som är i stugan.. :/ Kunde inte följa med pga att jag är så sjuk & har varit på sjukhuset och så. Jättesynd verkligen, har ju varit planerat hela sommaren... Men jag har alltid otur, så det är väl som vanligt då. Älskar dig Daniel iaf. Du är underbar.


Här är lite bilder sedan i lördags, mer bilder finns på Evelinas bilddagbok. Evelinawilliam heter hon där.


       

1. Evelina och Danne
2. Jag och Evelina
3. Jag och Evelina igen
4. Jag, Evelina & Sandra
3. Jag Evelina Lina & Vilma
5. Alla mina tjejer & jag. Love you girls
6. Sandra Lina Danne jag och Vilma
7. Min nya kärlek :D Evelinas sötnos kaninunge som jag älskarrrrr,så jävla fin alltså

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0