längesen, igen

Publicerat: 2008-08-27 Kl: 23:37:36 | I kategori: Min vardag


Hej allihopa.

Nu är det sådär jättelänge sedan jag skrev, igen. Men jag har inte så mycket tid att sitta vid datorn längre... Och dessutom sitter Danne hela dagarna och spelar massa fotbollsspel så jag får aldrig sitta heller ;P Haha. Nerå.. Men har inget intresse typ. Sätter mig en snabbis och läser mina kompisars bloggar sedan går jag därifrån och gör nåt annat.

Lite uppdateringar kan jag ju bjuda på iallafall..

I måndags så började jag i skolan. Eller, jag var på möte i måndags & började på tisdagen. Det går ganska bra, har ju bara gått 2 dagar iof men ändå.. Vi är en liten klass och det tycker jag är jävligt skönt :) Istället för som det är på gymnasiet och vanliga skolor så kan det ju vara upp emot 30 st i en klass. Men här så är vi bara 9 st. Helt perfekt. Kände ingen när jag började så jag var jävligt nervös när jag skulle dit i tisdags, plus att jag var en kvart sen också. Haha. Första dagen!! Vem lyckas med det om inte jag? Danne och mamma tjatade på mig hela morgonen att kliva upp för jag skulle göra mig iordning och så, men jag orkade inte så jag sov vidare. Skulle ta kvart i 9 bussen men sov ju lite för länge så jag missade den.. Men allt gick bra ändå tillslut. Det enda som är jävligt jobbigt med att gå i skolan är ju att kliva upp så himla tidigt varje dag. Jag är ju verkligen inte van att kliva upp vid 8 på morgnarna, jag har inte gjort det sedan i vintras typ. Början på vintern när jag fortfarande gick i skolan, men hur ofta var det då? Haha. Så nu kliver jag upp vid 8 varje morgon, åker till skolan & sedan kommer jag hem och somnar en stund sedan går jag och jobbar. Helt upptagen hela dagarna. Förjävla jobbigt men det är så det är att vara vuxen vettni ;) Haha. Måste ju tjäna pengar också, så är det ju. Men imorgon är jag leeeedig!! Ska bli så jävla underbart. En hel dag ledig och bara göra ingenting. Fast jag har en jävla massa saker som jag måste uträtta imorgon. Måste kliva upp kl 9 och ringa ett samtal iallafall. Sedan ska jag sortera massa tvätt - och då menar jag massa -, sedan ska jag göra massa andra saker. Städa rummet. Storstäda alltså. Danne kommer bli galen när jag börjar med snabeldraken som Ewe säger, haha, dammsugaren alltså... Men det får han ta! Jag måste städa innan jag blir tokig. Har ju iallafall fått bort alla saker ifrån golvet sedan hemflytten. Så nu känns det lite mer som mitt gamla rum igen om man säger så. Så det är ju skönt. Saknat min säng så jävla mycket. Den är helt galet skön.

Gud vad mycket jag skrev... Haha. Sitter och kollar på Sex and the city för tillfället iallafall. Så underbart att det har börjat igen! Och att det är dubbelavsnitt varje dag, skitbra ju. Kom hem från jobbet vid 10 ungefär, tog lite tid att stänga.. Sedan gick jag halvvägs hem sedan kom jag på att jag var tvungen att gå på  Ica innan det stängde. Så då gjorde jag det, träffade brorsan en sväng också utanför här.. Så köpte jag snus, lämnade in min ansökan om icakort, köpte lite mat och dricka och så. Bra bra. Danne blir alltid hungrig mitt i nätterna så vad gör man inte för sin älskling :)

Nu håller Danne på att duscha, så fort han kommer ut så ska vi lägga oss i sängen och mysa och sedan somna. Jag är helt slut. Gud. Mina ögon är trötta och min kropp är helt utsliten. Jag brukar inte jobba såhär många dagar i rad egentligen, men nu har det blivit så. Det har iof gått förvånansvärt bra och jag har fått en massa beröm för att jag städar så bra ;) Haha. Det är ju alltid roligt när saker man gör blir uppskattade! Eller hur?

Nu kommer min fina Dannie så nu ska jag sova lite. Ska läsa Jens Lapidius: Snabba cash också. Sjukt bra bok faktiskt. Läs den om ni inte har gjort det. Har lyssnat på den på ljudbok på min iPod men det är ju inte samma sak som att läsa själv. Jag gillar bättre att läsa. Ljudböcker är inget för mig, jag somnar bara! Men han har ju gjort en till bok nu som heter Aldrig fucka upp, den ska jag också läsa. När jag får tid.

Jag är ju som sagt ledig imorgon så jag skriver mer då. Nu ska det bli skärpning ;) Haha. Förhoppningsvis. Kanske. Tror jag. He-he.


Jag o favoriten ;)

Och till de personer som kommenterar så jävla fjantiga saker anonymt, har ni nått att säga så gör det riktigt istället för att ställa dumma jävla frågor och sånt skit. Säg det ni vill ha sagt istället. Idioter!!!

Adios


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0