ingen lust

Publicerat: 2008-08-05 Kl: 00:47:00 | I kategori: Min vardag


Ingen lust till att skriva. Ingen lust till någonting längre. Allt känns meningslöst. Det känns inte ens roligt att jag fyller år snart. Till vilken nytta lixom? Suck.

Efter Ikea sov jag hela dagen. Somnade direkt när jag kom hem vid 17 tiden. Var förbi mamma en sväng innan. Hoppade av bussen vid henne. Min lilla mami. Jag köpte ett rosa koppel åt Tova när jag var på Birsta. Haha ;) My babygirl. Hennes koppel har försvunnit så då passade jag på att köpa ett rosa till henne. Hihi. Sötnosen min. Mamma skrattade ihjäl sig. Men jag tyckte att jag var fyndig, jag.

Efter att jag vaknade ungefär vid 23 tiden så gick jag ner till Sandra och kollade på Sex and the city med henne. Skulle egentligen vara med Evelina idag men jag sov ju hela eftermiddagen och kvällen. Hon hade ringt flera gånger så nu får jag lite dåligt samvete att sömnen övertog mig. Sorry babe att jag inte hörde av mig.

Imorgon ska jag jobba. Hoppas Lina ska jobba också :D Inte träffat henne på tusentals år. Hon är en mumie. Jag måste ställa lite frågor till henne ;) Hihi. Försökte ringa för ett tag sedan men hon ville ej prata med oss, hon var upptagen. Filmen var spännande sa hon. Jaha. Men så det hoppas jag. Bara därför lär det väl inte bli så. Tror jag jobbar med Evelina iallafall. Inte säker. Jag hoppas det. Så man får nån civilicerad person att vara med. Annars orkar jag inte.

Godnatt. Ska sova igen.

Fan alltså...

Kommentarer
Postat av: Lina

haha (; Det var ingen som ville ha mig på jobbet idag :( hehe

2008-08-05 @ 16:41:42

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0