44 minuter kvar!

Publicerat: 2008-08-15 Kl: 23:24:18 | I kategori: Min vardag


Hej alla.

Fan vad längesen jag uppdaterade... Hundra år sen. Men har mest varit hos Danne och då sitter jag inte så mycket vid datorn och så.

Iallafall, har inte så mycket att skriva. Jobbar på som vanligt och ska snart börja skolan. Känns både bra och dåligt. Dåligt för att jag inte är speciellt van att kliva upp 8 varje morgon, men bra samtidigt för att jag vet innerst inne att det är det enda rätta att göra :) Och det bästa, såklart.

Idag har jag jobbat, vaknade vid 14tiden för Danne störde mig heeela natten som vanligt. Man får aldrig sova ifred!! :P Sedan så pratade jag med mormor i telefonen om en massa saker, sedan ringde Evelina och så bestämde hon sig för att hämta mig på moppen! :) Tack för det. Så slapp jag åka bussjäveln. Sedan satt vi utanför jobbet ett tag för jag var ju i princip en timme tidig, men sedan åkte hon och jag gick in och jobbade. Det gick bra idag. Mycket folk och så, men det var inte så jobbigt..

Efter jobbet så skulle jag gå hem till mamma och prata med henne.. Träffade Tobbe utanför för han kom just därifrån, så pratade jag med han lite. Skulle gå upp och umgås lite efter jag varit hemma hos mamma men sedan hörde han inte när jag ropade på balkongen så jag gick ner till busshållsplatsen och tog bussen istället.

På bussen träffade jag en full Sandra som var påväg till Selånger(!) :P Så träffade jag Boshi och Basaric också. Hundra år sedan jag träffade Basaric eftersom han varit utomlands, så det var ju roligt att se honom.

Imorgon blir det party för hela slanten. Fyller nämligen 18 om ca 40 minuter :D:D Ska bli skitroligt. Först på dagen ska jag vara med min mormor och moster och mina kusiner och sådär.. Efter det ska jag på Selånger med Danne och kolla lite, vill ju köpa något och eftersom jag jobbade både idag & söndag så hinner jag ingen annan dag. Efter det ska vi hem hit till Danne och käka middag med hans familj och så.. Alla vill fira mig ;) Haha. Sedan blir det hem till Evelina & Danne där vi ska förfesta, sedan blir det ut.. Ska bli roligt faktiskt. Hoppas ingenting går åt helvete eller så, orkar inte med några dåligheter på min födelsedag.

Nu ska jag lägga mig och se på One tree hill. Har nyss duschat en underbar lååång dusch. Jävligt skönt.

Ni får ha det så bra

Kommentarer
Postat av: Lina

Happy fucking birthday! =)

2008-08-16 @ 13:07:59
URL: http://prodigio.blogg.se/
Postat av: rassen

hahaha hade vitnegern blivit brun:O

2008-08-16 @ 14:06:35
Postat av: joseh

Grattis i efterskott :D

2008-08-20 @ 13:15:13
URL: http://www.nbtcrew.devote.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0