Jobbigt

Publicerat: 2008-04-03 Kl: 23:03:33 | I kategori: Min vardag


Jobbigt att allt är som det är... Its tearing me apart men vafan ska man göra? Min dator är ju dum i huvet åxo. Äckel virus... fattar inte hur det kan vara så jävla komplicerat att få bort ett virus fan, provat alla jävla virusprogram i världshistorien och ingen av dom fungerar att ta bort mina virus med. Sämst!

Igår så gjorde jag absolut ingenting. I förrgår så var jag med sebbe och danne, vi softade o myste o kollade film o dom spelade xbox oså... Sen sov sebbe på soffan och ja o danne myste till typ kl 11 på morronen, då kom ja på att  ja skulle va på möte med min syo kl 11, som ja hade glömt bort pga orsak. Så då sket det sig. Ska leta en praktikplats iallafall, men hoppas Mats har nån ny tid till mig nästa vecka. I need to meet with him, det är viktigt och på allvar nu fan. Ska satsa allt denhär gången och försöka göra det bästa av en redan krashad situation,men man får se ljust på framtiden även om den ser jävligt mörk ut just nu.. Måste styra upp livet,kan inte låta allting runt omrking mej distrahera och förstöra för mig. Det är inte mina handlingar,kan inte ta ansvar för andras handlingar även om jag måste det just nu och inte vet vad jag ska göra åt situationen... Fucked up äre iallafall.

Jag och danne somnade iaf vid 11 tiden igår morse, jag låg och kollade på AA sen somnade jag som en stock. Sov tills imorse kl 0630. haha.. Sov ihjäl mig, fick fett ont i ryggen och hela kroppen för att jag hade legat så länge. Men jag vart ju iallafall utvilad som få! Skönt det.. Sen lagade jag frukost och fixade lite. Gick ut med hundarna och och ner till mormor, där ja satt o pratade me henne i typ 1 timme. Det behövdes o de va skönt o bara kunna prata me nån som fattar. Sen tog jag med mej hundarna och gick ner på konsum och handlade lite,sen hem.. Duschade och en massa...

Sen nu på kvällen gick ja ut med hundarna och gick ner till mormor en sväng igen. Sen gick jag hem med hundarna så kom vilma och hämtade mej och skjutsade mej till hydro som höll på stänga,hyrde en film och köpte lite godis och sånt. Sen sa danne när jag kom hem att han redan hade sett filmen så jag får väl se den själv då.. :/ Gud vad roligt!! ..aja. Tack vilmalove för skjutsen iaf<3 kul o se dej!


Ciao


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0