Härlig dag med min älskling:)

Publicerat: 2008-04-23 Kl: 03:25:57 | I kategori: Min vardag


Godkväll allesammans.

Idag har verkligen varit en skitbra dag alltså... Underbaraste dagen på länge! :) Skrev ju förut va ja har gjort idag på dan och så... Iallafall, efter jag och Kalle suttit och kollat på "The bankjob" så såg vi lite på Eva & Adam, haha. Så jävla bra är det! Sen kom min älskling hem & då gick vi alla 3 upp till Shabby, satt där och chillade ett tag innan vi gick tillbaka hit, jag & Danne duschade, sen torkade jag håret och klädde på mig. Efter det gick vi till parkeringen vid parkeringshuset, där mötte vi Rickard som skjutsade oss till Statoil, där köpte vi en cola, snus och jordnötsringar, mmm så gott :D Sist jag köpte det så hade Danne ätit upp alla när jag vaknade på morgonen, fick inte ens smaka, haha. Men nu hoppas jag att jag ska få smaka iallafall ;) Hehe. Sen åkte vi runt lite med bilen, det var så skönt att åka nu på kvällen, inga bilar ute eller nånting... Så åkte vi ner till hamnen och stog där och tittade ett litet tag, fint.. :) Sen åkte vi & lämnade av Kalle hemma hos honom, där hoppade jag och sötnosen åxo av, så promenerade vi hem till mig, så skönt ute nu inatt! Så ville vi gå lite och få lite frisk luft, fast vi har varit ute hela dagen.

Nu är vi iallafall hemma, har bäddat åt Tova på golvet med mitt täcke och en filt, haha. Bortskämda hund! Men hon brukar alltid sova i soffan, men nu har vi bytt soffa till en tygsoffa, och hon tappar så jävla mycket hår så hon får inte ligga där längre... Så mamma stänger dörrarna till vardagsrummet & Tova vet inte riktigt vart hon ska lägga sig förutom soffan, så hon fick ligga i min säng tills jag kom hem. Så nu får hon ligga inne i mitt rum & mysa med oss! Min sötis.

Jag och Danne ska kolla på nån ny film nu som han har tankat, hoppas den är bra. Med Scarlet Johanson, den är nog bra, ser iallafall bra ut på fodralet. (inte för att det finns något sånt när man tankar, men man kan ju se bild) Så nu ska jag lägga mig i sängen och mysa med min man. Sen ska vi sova, måste kliva upp tidigt imorgon. Tror att vi ska gå på stan, hoppas det är bra väder som idag, hoppas verkligen det.


Tack för att du finns i mitt liv Daniel Valderrama. Älskar dej så mycket, jag gör verkligen det. Du är den enda för mig och jag hoppas att du stannar vid min sida föralltid. Jag kommer alltid att älska dig. Din Emma








Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0