fixat & trixat

Publicerat: 2008-04-22 Kl: 00:05:04 | I kategori: Min vardag


Hej alla.

Idag sov jag alldeles alldeles för länge alltså. Fyfan, slut på dethär nu fan. Kan inte sova såhär länge på dagarna bara för att jag har ingenting o göra. Det fungerar inte längre... Mamma ska väcka mig vid 11 imorgon iallafall, senast. Måste verkligen kliva upp i tid :) Har hört att det ska vara jättevarmt imorgon åxo, så hoppas det stämmer då. Isåfall ska jag sitta på balkongen och sola, älskar o göra det när det är denhär årstiden! :D Man blir fett brun åxo av solen nu, hoppas det ger nån effekt imorgon då, om det nu blir sol dvs. Bara för att jag vill det så gärna så blire väl inte det bara därför.

Har suttit och fixat & trixat massa med bloggdesignen åxo, var rätt svårt innan man fattade med koderna och så... Men sen fick jag iaf texten att bli mindre och det var ju det jag var ute efter från början, så.. Mission accomplished!

Nu sitter jag och tittar på Andra Avenyn, har tre avsnitt framför mig! Så nervös över hur det ska bli med Hamza, stackarn :( Det är så bra AA alltså. Nu har jag inte tid att skriva mer, tänkte bara uppdatera lite, ska ju bli bättre på det har jag lovat.

Skriver mer sen om jag inte går och lägger mig - wich i doubt..

Ciao. Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0