Snön bara vräker ner...

Publicerat: 2011-01-05 Kl: 00:34:33 | I kategori: Haylee 9-12 månader


Hej bloggers!

Dagen idag startade dåligt. En massa dålig energi bara, men det gick snabbt över när jag kom på andra tankar :) Skönt det! Tog en liten promenad på dagen, så skönt. Det var inte kallt ute och det snöade inte heller. Men på eftermiddagen så bara vällde det ner snö... Fattade ingenting jag, vart f kom det ifrån sådär hux flux?

Har städat här hemma, dammsugit och så. Tar ju lite tid när man har en liten som vill leka med dammsugaren hela tiden när man försöker dra med sig den genom lägenheten... Haha :) Men hon är så söt så det gör ingenting. 

Imorgon hade jag planerat att gå på Ikea och handla det viktigaste jag behöver därifrån. Måste köpa nya pluggar till vägguttagen, för jag har tappat bort den där röda ploppen som man tar ut dom med.. Så då kan jag ju inte ens använda uttagen. Jag är ju sämst.. Sedan så ska jag köpa en till lackhylla att ha ovanför tvn... En badkarsmatta är prio nr 1 också. Haylee vill hela tiden ställa sig upp i badkaret, och så mycket olja som jag använder i hennes badvatten så halkar hon direkt, och det är ju aldrig bra. Inte för att hon ska ställa sig upp men ni fattar... Plus att då sitter hon stadigare också. Det är ju lite halkigt för lillrumpan :) MEN, det jag skulle komma fram till, jag kom på att jag har tvättstugan kl 14-18. Sämst tid att ha tvättstugan på, men det fanns ingen annan och jag behöver verkligen tvätta också. Så det är bara att ta ikea en annan dag i veckan. Måste ske innan söndag dock, då vi får hjälp att borra upp hyllorna.. Man behöver en betongborr ju och det har inte vi. 

Haylee har även lärt sig vart örat och näsan sitter. Om man frågar "vart är örat" så tar hon antingen på sitt eget öra eller på mammas eller pappas :) Lampan hittade hon för längesedan. Duktiga tjejen min! Hon går nog snart helt utan stöd, har en känsla av att det är på gång att hända grejer! Bara hon kan komma över sin feghet så ;) Mammas duktiga prinsessa! 

Nu ska jag sluta surra och gå och lägga mig. Vill liksom inte gå och sova när det inte finns eeeeeen enda serie att titta på. Vänner, men det har jag och Danne sett 400 gånger, varje avsnitt av alla säsonger. Jag får lägga mig och läsa Breaking Dawn, för femte gången. 

Kram på er.



Lyckan är total när man får en alldeles egen klubba!

Kommentarer
Postat av: karla

Varsegod!! Tack själv =). hur gammal är Hayleee? vackert namn! Jag kommer från Chile =). kram

2011-01-05 @ 12:00:43
URL: http://karlitalatina.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0