Konstig dag

Publicerat: 2009-10-30 Kl: 01:20:51 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en mycket skum dag, måste jag säga... Konstig, jobbig & förjävlig. Dagen har iallafall tillbringats på kursen, sedan har jag bara varit hemma hos min mormor hela eftermiddagen & kvällen. Hon bjöd mig på mat och så har vi bara suttit och umgåtts. Det blev nåt knas i trappen också, en utländsk kvinna som bor i dörren nedanför min mormor började helt plötsligt tokskrika ute i trappen. Allvarligt, alltså gallskrika - jag var helt säker på att kniven satt i henne eller att hon hade öppnat dörren för att skrika på hjälp, att hon hade blivit misshandlad av sin man eller någonting. Jag har aldrig hört någon skrika på detdär sättet förut, inte i hela mitt liv. Helt sjukt! Så jag, mormor och mormors granne gick ner och hjälpte dem att ringa efter polisen och så. Tydligen så hade det varit någon där och slagit hennes man, för att denhär "gärningsmannen" påstod tydligen att mannen hade legat med hans fru. Men vad vet man? Killen hade fått EN smäll i ansiktet, han blödde ingenstans och hade inga synliga skador överhuvudtaget. Ändå låg han ner på golvet och sa ingenting, såg helt full ut. Antingen måste han ha varit drogpåverkad eller så fejkade han att han var halvt medvetslös.
Helt överdrivet var hela grejen iallafall..

Jag är fortfarande vaken för att jag inte har fått någon lugn och ro ännu. Det är sjukt alltså. Jag håller på att söka ihjäl mig efter lediga lägenheter, men det finns verkligen inga alls. Jag har kollat i alla föreningar som finns, mitthem, tvättbjörnen, din bostad - you name it. Jag hittar ingen! Och de som väl finns, de har inte tillträdesdag förrän runt februari och så länge kan jag verkligen inte vänta med att flytta. Det finns inte en chans att jag kan vänta 4 månader tills jag får en lägenhet. Då kan jag lika gärna skita i att flytta isåfall... Jag hittade en i samma trapp som Evelina, en tvåa - som jag funderar på att söka. Dock är det tidigast inflyttning 10-01-01. Men det kanske finns någon möjlighet att flytta in tidigare, det vet man ju inte riktigt förrän man har frågat. Men jag vill verkligen ha en lägenhet tidigare än så. Jag måste det. För detta håller inte!

Nu ska jag lägga mig och lyssna på Camilla Läckbergs nya bok Fyrvaktaren. Jag har längtat jättemycket efter att få läsa den, men jag har inte haft några pengar till att kunna köpa den ännu. Så mormor lånade mig hennes ljudbok istället, jag antar att det går lika bra. Men jag älskar att läsa, det finns inget mer avslappnande och skönt alltså. Jag skulle läsa dygnet runt om det fanns tillräckligt mycket intressanta böcker. Men det gör det ju inte, tyvärr. Jag kanske ska köpa den riktiga boken imorgon och lämna tillbaka ljudboken till mormor. Det ska jag nog göra. Jag vill ju verkligen ha den. Älskar att bli uppslukad, helt fast så att man inte kan sluta läsa förrän boken är slut. Böcker livar verkligen upp fantasin, och Camilla Läckberg kan ju verkligen konsten att skriva fängslande.
Denna bok handlar även lite om "det andliga" och "den andra världen". Jag tror ju tveklöst på spöken och paranormala saker. Det finns inget som någon kan säga som får mig att ändra åsikt. Det finns något där ute som vi inte kan se. Så är det bara.

Nu måste jag försöka att slappna av, har tänt ett doftljus och ska släcka alla lampor. Ella är galen ikväll så jag vet inte hur mycket hon kommer att låta mig sova? Jag kunde inte ens bädda sängen, inte mindre än fem gånger hoppade hon upp och skulle riva till lakanet. Haha lillan. Jag kommer att vara dödstrött imorgon då jag ska upp kl 7. Jag har iallafall ställt min riktiga väckarklocka nu, så att jag inte kan försova mig. Jag vill verkligen gå imorgon för vi ska göra en ganska rolig sak! Jag tyckte att det var roligt idag också faktiskt. Man lär sig ju saker om sig själv och
det är ju alltid bra att utvecklas som människa :-)

Godnatt.
Emma




Uppläsaren, Katarina Ewerlöf, är kvinnan som spelar huvudrollen
Sara i filmen Tomten är far till alla barnen med Peter Haber.


Kursdag

Publicerat: 2009-10-29 Kl: 15:13:58 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter på kursen just nu. Jag är färdig sedan länge med mina uppgifter, så just nu sitter jag bara och väntar på att få sluta. De säger bara till mig att jag får gå på fika och ta rast, men det har jag ingen lust med. Jag vill ha någonting konkret att göra. Vill börja med morgondagens uppgifter men då har jag ju ingenting att göra imorgon istället...

Efter kursen så måste jag åka till Nacksta, hem till min mormor för att hämta lite post. Jobbigt när vissa ställen inte har min nya adress, så att man måste springa runt och hämta post på olika ställen! Så vet man aldrig vart man ska få post som man går och väntar på. Imorgon får jag en viktig sak på posten t.ex, ska jag sitta hemma och vänta på den eller ska jag åka till mormor och göra det? Det visar sig.

Ikväll vet jag inte om jag skulle på middag? Ingen har sagt någonting till mig. Måste ringa och fråga.. Blir ju helt fel annars.

Jag har varit vaken sedan 9 imorse. Jag kunde ha sovit längre, men det gjorde jag inte. Duktig jag.

- Emma

Förstår inte?

Publicerat: 2009-10-29 Kl: 02:54:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag vet inte vad det är för fel på människor. Jag vet ärligt talat inte det. Varje människa kan bara ta ansvar för sig själv, så är det. Jag kan inte bestämma åt någon annan eller göra någonting åt någon annan person. Det fungerar inte så. Alla har en egen vilja. Faktiskt.

Jag kan inte sova. Ligger och vrider och vänder på mig hela tiden, omöjligt att få någon sömn känns det som. Skönt att kursen inte börjar förrän 13.00 imorgon iallafall, så att man får sova lite. Men jag måste ändå upp kl 8.30 för att ringa ett viktigt samtal. Eller två, kanske.

Nu ska vi se om det går bättre. John Blund borde dyka upp när som helst tycker jag.

Godnatt från mig och Ellis

Remember my name

Publicerat: 2009-10-29 Kl: 00:00:23 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sugen på äppelpaj med vaniljsås. Den som kommer med det till mig får vad som helst. En miljon om så önskas.

Jasmine har onsdagsmys;)

Publicerat: 2009-10-28 Kl: 20:59:13 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


1f154fbd6654e75c164fba2706c72000.png

Kolla varifrån!

Jasmine har onsdagsmys;)


Jobbig dag

Publicerat: 2009-10-27 Kl: 21:15:05 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Missade kursen idag.. Sen allt annat jävla skit som händer heeeeeeela tiden. Jag är så LESS PÅ ATT DET ALDRIG KAN HÄNDA BARA BRA SAKER. Icke. Det ska vara motgångar hela jävla tiden. Jag har ingen lust att skriva.

Längsta dagen i mitt liv

Publicerat: 2009-10-26 Kl: 21:46:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Min dag började kl 07 imorse. Jag snoozade visserligen i 30 minuter, men det räknas inte. Jag har varit vaken ända sen dess. Min kurs började 8.30, helt okej var den faktiskt. Lite långtråkig kanske men därför är det tur att den bara är halvtid dehär första två veckorna iallafall :) På torsdag börjar jag inte förrän kl 13.00, personalen har någon studiedag eller vad det var så vi kör på eftermiddagen istället. Det är mer min stil ;) Skönt!

Imorgon blir det samma visa, ska upp klockan 7. Kommer inte att vara på kursen hela dagen eftersom att jag har tandläkartid kl 11:20 i Kvissleby. Så jag sitter och funderar på vilken tid jag måste åka från navet för att hinna i tid? Det beror på det. Vi får se, det löser sig nog.

Hoppas att jag får mina pengar imorgon så att jag kan handla!!! Jag blir tokig snart. Det är så himla mycket som jag behöver. Men idag så köpte jag iallafall en mascara, ett linne & ett par tjocka strumpbyxor. Jag har inga kläder som jag kan använda längre, så jag behöver en helt ny garderob. Jag har ju en ny jacka som jag fick av älsklingen iallafall, det var mycket snällt :) Så nu kan jag andas igen, och så slipper jag frysa.

Efter kursen så träffade jag mamma på stan, var lite med henne och sådär innan jag tog bussen till Granloholm. Tänkte lägga mig och "vila" en stund, men då bestämde jag och Lina helt spontant att vi skulle åka på Birsta. Bekvämt och inte särskilt jobbigt eftersom att hon har bil. Så hon handlade lite och jag handlade lite! Tittade även ut en massa saker inne på själva IKEA, det är alltid bra att veta i förväg vad man ska handla och vad man behöver. Blir annars lätt så att man står där och köper en massa onödigt skit som man egentligen inte ens vill ha eller behöver.

Nu ska jag snart ta bussen ner på Statoil vid IP för att handla lite dricka och sådär. Måste fördriva tiden lite så att jag inte somnar än, om jag somnar redan så kommer jag att vakna tidigt inatt och inte kunna somna om. Det har jag ingen större lust med, får jag säga. Så det blir skönt med lite frisk luft och så. Har man varma kläder så är det skönt. Men det blir stressigt med bussarna...


Nu ska jag prata lite med Evelina i telefonen innan jag åker.
Ciao


Trött idag

Publicerat: 2009-10-25 Kl: 18:13:50 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sov verkligen dåligt inatt alltså, men det är väl inget ovanligt. Kan aldrig sova en hel natt, och när jag väl vaknar så tar det ett bra tag innan jag somnar om igen. Sjukt jobbigt :-( Vill ju kunna sova skönt.. Jag som älskar att sova.

Klev iaf upp idag även om jag mer än gärna hade velat fortsätta sova... Men börjar ju dendär kursen imorgon klockan 8.30, sjukt tidigt... Kommer att vara död! Måste kliva upp 7.30 alltså, shit. Undrar när jag gjorde det sist? När jag gick i sjuan kanske.

Ska väl ta och laga iordning någon mat här snart, men det känns jobbigt det med. Är så trött och slö i kroppen. Svårt att andas hela tiden. Men det är bara att härda :-)


Birsta

Publicerat: 2009-10-24 Kl: 21:31:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sov ganska dåligt inatt, så jag vaknade inte förrän runt 12tiden idag. Men det var skönt :-) Sov med Ella och det är ju alltid mysigt.

Idag har jag varit på Birsta med Evelina. Vi var på Toys R Us och tittade och Ewe handlade lite presenter till William eftersom han fyller år snart. Dit ska jag gå och handla julklappar till alla barn som jag ska handla åt :-) Bra affär.. Hittade en sak som jag önskar mig också ;-) Haha. Billigt som fan var det iallafall..

Nu sitter jag med Evelina hemma hos mig men ska ta bussen till Granloholm nu. Jag ska äta ihjääääl mig på Coco Pops, är så jävla sugen, har varit det ända sen igår. AAAH!! Godaste som någonsin uppfunnits, haha.

Ciao


världens sötaste

Publicerat: 2009-10-24 Kl: 21:27:02 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-49c6202c56769668549531914125b336.png

Kolla varifrån!

världens sötaste


Utan titel

Publicerat: 2009-10-23 Kl: 23:02:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-1ea448e30cf200da97527fae9b86201a.png

Kolla varifrån!


fredagsmys hihi

Publicerat: 2009-10-23 Kl: 23:01:57 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-394487932a5defc2741f253bafad8c11.png

Kolla varifrån!

fredagsmys hihi


Trött

Publicerat: 2009-10-23 Kl: 15:29:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag en riktig slappdag... Eller iallafall hittills. Måste vila mig denna helg för till veckan börjar allvaret, haha. Fyfan vad jobbigt... Ser inte fram emot detta, inte ens lite.

Har ingen lust att skriva överhuvudtaget.

Låååång dag

Publicerat: 2009-10-22 Kl: 18:51:08 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Inatt sov jag kanske sammanlagt 4 timmar. Gick och la mig för att sova vid 03-tiden, sen tog det ett bra tag innan jag ens somnade. När jag väl hade somnat så vaknade jag en gång varje halvtimme ända fram till kl 8 imorse, och varje gång som jag vaknade så var jag vaken en liten stund också. Låg och tittade på TV eller åt sockerkaka. Sjukt gott med sockerkaka på natten när man vaknar och är sugen på något.

Imorse så väckte min älskling mig runt 10 tiden, då var det bara upp och hoppa som gällde. Gjorde mig iordning och så for vi ner på stan. Uträttade massa ärenden, gick på banken bl.a. så det är ordnat. Helt sjukt, skulle beställa personlig kod och internetdosa, så SKICKAR dom hem det. Fel att bara ge mig det i handen när jag väl står där? Nej då, inte Nordea inte.

Vi for hem från stan vid 14, åkte hem hit och tog det lugnt i ungefär en timme innan vi åkte till Ikea och hämtade Lucy, så åkte vi på Willys och handlade. Så nu har vi nyss käkat hamburgare, gott! Jag är helt jävla slut som artist nu. Mina fötter skriker av värk, likaså min rygg. Mina skor är inte de bästa promenadskorna direkt. Jag funderar på att köpa Uggs denna vinter.. Jag tycker ju egentligen att de är så satans fula, men dom är ju sköna att ha iallafall. Passar till nästan allt också, man kan ha dem till mjukisbyxor lika väl som till jeans.

Spanade in ett par jeansleggings med dragkedja längst ner på benet idag.. Samt ett par med fickor bak, så att de ser lite mer ut som riktiga jeans! De ska jag köpa så fort jag får pengar. Behovet är ju verkligen stort, så det behövs ju. Finns mycket jag måste handla när jag får pengar alltså... Har en hel lista med grejer! Och det är bara det jag MÅSTE handla, haha. Allt som jag VILL handla ska vi inte ens tala om.

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa lite. Sova en stund? Mina ögon åker ihop av sig själva för att jag är så himla trött alltså. Jag klev upp 9 igår, gick och la mig 3, sov högst 4 timmar, klev upp kl 10 imorse. Så jag har mycket sömn att ta igen vill jag lova.. Skulle vilja somna nu & sova tills imorgon bitti! Hur underbart skönt vore inte det då? Imorgon ska jag på Arbetsförmedlingen och hämta ut ett busskort som jag ska använda när jag börjar dendär tråkiga kursen på måndag.. Nice att man får det av dem, så slipper man använda sina egna pengar till det. Haha, bra så.

Nu slutar jag. Sängen kallar.
- Emma


Ont i armen

Publicerat: 2009-10-22 Kl: 03:00:03 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag tog blodprov förut idag, och som ni ser på MMSbloggningen jag gjorde så punkterade dom min ven. Det gör satans ont alltså, ska det verkligen vara så svårt att vara lite försiktig när man stoppar nålar i andra människor? Det tycker inte jag att det borde vara faktiskt.. Förbannade undersköterskor.

Jag har fortfarande inte somnat än.. Har gjort världens bästa grej nu på kvällen här! Underbaaaaaaart. Jag är verkligen glad över det. Tack så himla mycket ♥ It made my week. Till och med mer än så.

Nu sitter jag och spelar poker på internet.. Det går sådär om jag ska vara ärlig. Jag som brukar vara så bra på poker?!? Och man kan inte "logga ut" heller och spara pengarna, skit värdelöst. Så envisas dom jävlarna med att gå All in hela jävla tiden, och jag har inte så mycket pengar så jag kan inte göra det... Får ändå inga kort som är värda att köra all in med. Jävla skitgrejer.

Nu ska jag sova. Jag har varit vaken och igång sedan kl 9 imorse. Jag är verkligen TRÖTT nu kan jag lova. Ska bli så skönt att få sova lite :-) Med älsklingen min. Mysigt. Imorgon har jag också saker att göra.. Suck, tar detta aldrig slut?

Sov gott allihopa.
Emma

roligt att dom vet hur man tar ett

Publicerat: 2009-10-21 Kl: 18:20:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


38f2e5e5628e2d6c592f5ef413cd5ea5.png

Kolla varifrån!

roligt att dom vet hur man tar ett jävla blodprov ordentligt!! Punkterat hela armen på mig..det är inte blod, det är lixom innanför huden. Skönt så


Hurtig dag

Publicerat: 2009-10-21 Kl: 17:19:09 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag varit riktigt hurtig, måste jag säga. Det första jag gjorde var att kliva upp imorse kl 9, åkte ner på stan och mötte Evelina och pratade med henne en sväng innan hon skulle börja jobba. Sedan gick jag på Arbetsförmedlingen, det är så roligt att vara arbetslös vill jag mena. Så fick jag en plats på en kurs som börjar nu på måndag.. Hurra vad roligt. Jag gillar inte att gå på kurser och såna saker, men det kan ju vara ett bra tidsfördriv och för att få in rutiner lixom. Det börjar kl 8.30 varenda dag, jag kommer att vara en död människa. Men det är bra ändå. Jag ska inte klaga. Har man inget jobb så är det väl bra att gå kurser så man kan iallafall ha någon sysselsättning. Önskar bara att det fanns kvällskurser ;-)

Efter jag hade varit där så var jag på ett annat besök, allt var bra & såg bra ut. Skönt det. Sedan åkte jag till Granloholm en sväng, sedan ner på stan och lämnade in lite papper bland annat. Sedan tog jag bussen till Navet för att slutligen åka hem. En riktigt stressig dag, då nästan allt jag gjorde skedde direkt efter varandra så jag fick springa som en dåre mellan ställena.

Nu på eftermiddagen så har vi haft besök här hemma, ganska trevligt :-) Men jag fick ett telefonsamtal som gav mig PANIK, den sitter fortfarande kvar och verkar inte vilja försvinna. Fruktansvärt jobbigt. Vet inte riktigt hur jag ska göra nu i denna situationen som jag har satt mig i? Jag har ingen aning. Kanske bara släppa allt och erkänna vad jag har gjort för fel? ne jag vet inte alltså. Vi får se, men jag tror bara att det kan sluta på ett sätt. Katastrofalt.

Nu ska jag äta middag iallafall, eller försöka..

One Tree Hill

Publicerat: 2009-10-20 Kl: 21:49:49 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Imorse när jag vaknade så hade jag fått två stycken brev som gjorde mig jävligt förbannad! Men vad kan jag göra? Jag har iaf skrivit upp alla saker jag har att göra imorgon, det är en hel del det. Jobbigt, hade velat ha skjuts så hade det gått en miljon gånger enklare. Men nu har jag inte det - då får man lösa det på annat sätt.

Dagen rullade iallafall på, ringde ett samtal & fick ett samtal tillbaka som jag har väntat på i hundra år nu känns det som. 19 dagar iallafall, men det är väldigt länge det med. Så nu är det löst det med! Ett problem ur världen iallafall... Då återstår bara alla andra hundra tusentals jävla problem som jag har. Förstår inte riktigt hur jag ska lösa allting. Men det ordnar sig nog, tillslut.

Nu ska jag iallafall lägga mig och titta på veckans OTH :-) SPÄNNANDE! Sedan blir det sängen.. Ska kliva upp senast 09.00 imorgon, hur fan ska jag orka det undrar jag? När klev jag senast upp kl 9 på morgonen? Det kan jag inte minnas ens. Haha, men det ska nog gå iallafall. Kommer att gå runt som en zombie men det får man göra ibland.

Nej, nu ser kudden väldigt inbjudande ut måste jag säga.. Ska lägga mig en stund. Har så ont i ryggen så jag kan inte sitta upp på detta vis mycket längre till.

Emma


nu är ella ute på balkongen och le

Publicerat: 2009-10-19 Kl: 16:40:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


22ad1b5841489afb37ecfa0cb9829411.png

Kolla varifrån!

nu är ella ute på balkongen och leker med denne sötis.jag står och tittar på för jag är rädd att ella ska ramla ner från räcket haha


Ella hade en friare som satt på ba

Publicerat: 2009-10-19 Kl: 16:22:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


3d1b141f61b4143819b133a331af4b04.png

Kolla varifrån!

Ella hade en friare som satt på balkongen och väntade på henne när hon vaknade:)


Måndag

Publicerat: 2009-10-19 Kl: 15:57:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag värker ryggen som satan alltså. Jag måste gå till en läkare och se om det är nån nerv som ligger i kläm, det måste vara det för annars kan det inte göra så ont på precis samma lilla ställe så länge.

Idag har jag inte gjort ett skit, legat och tittat på TV och plockat ihop lite på rummet.. Ska dammsuga om ett tag, orkar inte än. Jag tänke ta tag i disken också, men precis innan jag skulle ta sats och göra det så kom mami hem och diskade istället, haha skönt! Så slapp jag.. Nu håller vi på att laga mat, kyckling ris & currysås.. Det är så himla gott. Synd att jag inte hade en cola bara.. Jag är så SJUKT sugen på en cocacola så ni förstår inte. Den som kommer hit med en ska jag älska för resten av livet, det lovar jag. Haha.

Nej, nu orkar jag inte sitta upp längre. Ska låta mamma sitta lite vid datorn, kan ju inte ockupera den hela dagen ;-)

- Emma

Lugn söndag

Publicerat: 2009-10-19 Kl: 01:51:22 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en lugn och skön söndag. Jag sov ut länge idag, kunde ju inte sova inatt pga alla möjliga orsaker som gör det omöjligt för mig att komma till ro och slappna av på natten. Det går inte. Jag dör snart av detta, det lovar jag. Men isf är jag fan värd det..

När jag väl vaknade så satt mamma och spelade spel på datorn. Hon kom in på mitt rum 7 imorse och tog den, sedan hade hon suttit där ända tills jag vaknade. Haha, dåre. Så säger hon hela tiden - nu är jag klar, nu är jag klar. Sen tar det ändå några timmar innan man ens får röra datorn.

Vi lagade lite mat och jag tog det lugnt ett tag innan jag tog bussen till Nacksta. Umgicks med Evelina, Danne & William en stund. Sedan så kom Evelinas mamma och hämtade oss, för William skulle sova hos sin moster inatt så vi skjutsade dit det lilla livet. Sedan åkte vi och handlade, så käkade jag och Evelina och pratade och sådär innan jag åkte hem. Mysig lugn söndag med andra ord... Åkte hem med 21 bussen, var så trött och slut så det behövdes. Tanken var att jag skulle färga håret ikväll, men mamma orkade inte - som vanligt. Men det gjorde inte så mycket, jag var så trött ändå. La mig i ett varmt bad ganska länge, pratade med älsklingen i telefonen en stund innan jag tvättade håret och klev upp. Sedan har jag bara legat och tittat på TV och myst med Ella...

Nu ska jag lägga mig och se på film, jag mår sjukt illa nu ikväll :-S Jag har en sådan himla huvudvärk så jag tror att det är därför. Ska försöka rota fram en alvedon innan jag går och lägger mig, annars lär väl all värk göra det ännu svårare att somna. Hoppas ryggvärken blir bättre av alvedonen också. Om den försvann så skulle jag tro på Gud, det lovar jag.

Sov gott, hoppas ni haft en trevlig helg!
Emma

Ruben i kuben

Publicerat: 2009-10-18 Kl: 15:58:28 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Hahaha. Jag kom och tänka på namnet Ruben. Stackars dom som heter det..

Nu ska jag åka till Evelina och umgås en stund. Tråkiga söndagar... Inget orkar man heller. Jag vill sova hela dagen, men det går ju inte för sig direkt.

Skriver mer när jag är hos Evelina eller när jag kommer hem. 
- Emma

ella trött:)

Publicerat: 2009-10-18 Kl: 03:45:18 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


111fdbae84184c801baafd3b58a76cbf.png

Kolla varifrån!

ella trött:)


Sömnlös?

Publicerat: 2009-10-18 Kl: 01:29:26 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag hoppas inte att det blir en sömnlös natt... Det orkar jag inte med. Lilla Ellis ligger och sussar bredvid mig, och jag ska väl försöka göra samma sak strax. Har så ont i ryggen så jag klarar inte av att sova.

Seriekväll

Publicerat: 2009-10-16 Kl: 01:00:15 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har inte somnat ännu, så jag tänkte passa på att slänga in ett litet nattligt inlägg här.

Eftersom jag för tillfället har bra internetuppkoppling så håller jag på att ladda ner alla mina serier som jag i vanliga fall alltid är först med att ladda ner så fort de kommer varje vecka. Men hemma så har jag ju bara mobilt internet, då kan man ju inte ladda ner... Eller kan kan man, men gör man det så får man stå ut med segaste internetet i världen resten av månaden & det är ju aldrig roligt! Mobilt internet är ju inte supersnabbt ändå direkt.

Så nu har jag precis sett färdigt det första och viktigaste programmet, One Tree Hill såklart. Sjukt spännande på slutet! What's he up to now? Undrar jag. Men det visar sig nog nästa vecka. Jag tror inte att jag ska se någon mer serie idag, är så trött så att jag kommer att ha glömt imorgon vad som hände och då kommer jag att måsta se om det, så det är lika bra att jag ser det imorgon eller någongång då jag inte har någonting att göra! Det är 90210, The Hills och Andra Avenyn som står på tur nu. Jag tror att Criminal Minds släpps under natten nu också, så då passar jag på att ta hem det med medans jag har internet som fungerar bra.

Nu ska jag lägga mig och mysa & sova :-) Ska bli skönt.. Vaknade runt 10 imorse, det är ganska tidigt för att vara mig. Så jag är trött nu.

Godnatt, sov gott. 
Emma

Jag lever

Publicerat: 2009-10-15 Kl: 19:27:50 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag överlevde vaccineringen. Vilken satans tur, haha. Är lite öm i muskeln bara, men annars så är det ingen fara alls. Det kändes inte ens. Jag var nervös som satan innan, men det gick bara bra faktiskt.

Nu är jag upptagen med annat. Hörs sen.

Vaccin

Publicerat: 2009-10-15 Kl: 13:31:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag ska jag vaccinera mig, är det tänkt & planerat... Men jag har ingen som följer med mig :-( Vet inte riktigt hur jag ska göra. Känns inte så roligt att gå dit helt ensam heller? Mycket folk och trångt och så, sen att jag är så himla spruträdd är ju inte så roligt heller. Äh, det går väl fort.. Återkommer senare med hur det gick och om jag fick några biverkningar, känner jag min kropp rätt så lär jag garanterat att få det. Sedan så kommer väl hela armen att bli ett blåmärke.

Sömnig?

Publicerat: 2009-10-15 Kl: 01:11:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Tänkte passa på att skriva lite nu, då jag inte skrivit någonting idag..

Dagen började med att jag låg kvar i sängen och tittade på TV, orkade inte kliva upp först. Kissen var mysig också vilket gör det ännu svårare att komma upp ur sängen! Tillslut så klev jag upp iallafall och åt frukost, tittade lite till på TV. Sedan fick vi besök här hemma, så satt vi och pratade i ett par timmar. Åkte till Evelina, och har varit med henne hela kvällen. Vi har varit ute och sprungit och hållt på, inte bokstavligen sprungit men vi har ränt omkring som dårar kändes det som. Evelina ville äta pizza, så vi gick och gjorde det.. Hon köpte en pizza för 95kr som hon åt två bitar av, haha! Sjuka människa.

Nu ligger jag i sängen med Ella, hon har blivit så lång tycker jag. På kroppen alltså. Skit lång kropp när hon ligger rakt! Herregud.. Hon kommer att se ut ungefär som min förra katt Thessan, haha. Det var en riktigt sur katt, men hon var gullig hon också det lilla livet.

Imorgon vet jag inte vad jag ska göra. Tänkte ta en lugn morgon iallafall, sen har jag lite ärenden att göra och samtal att ringa. Om jag inte gör det imorgon så kommer jag att skjuta upp det ytterligare, och det är inte så bra det! Så nu har jag bestämt mig för att jag ska göra det imorgon. Det blir till att inte ta någon vidare lång sovmorgon då, med andra ord. Men det är så himla svårt att kliva upp när mamma inte är hemma. Oftast så åker hon iväg på morgonen och kommer hem igen vid 14tiden. När hon väl är hemma så sliter hon upp mig ur sängen, om jag inte är helt omöjlig att väcka då det vill säga. Haha. Dödsovaren.

Nu ska jag lägga mig och se på någon Harry Potter film tror jag. Jag hoppas på att få en bättre sömn inatt. Igårnatt så vaknade jag helt dyngsur, hade drömt så sjuka mardrömmar så att jag blev helt rädd. Hade väldigt svårt att somna också. Pratade med Sandra i telefonen i flera timmar för att vi båda hade sömnproblem igår natt.

Sov så gott, alla ni som inte redan sover. Hoppas Evelina kryar på sig också! Tycker synd om den stackars saten.. Fast jag har också varit sjuk nyss, då tyckte ingen synd om mig!!!! Haha. Men jag är mer sympatisk än Ewe ;-)

JUST JA! Imorgon ska jag ta influsensavaccinet... Fan jag är så sjukligt nervös alltså. Förstår ni hur satans ont det kommer att göra eller? Det tror jag inte att ni förstår. Satan alltså!!! Jag vill inteeeee egentligen men jag måste ju.. Så kommer jag säkert att få en förlamad arm eller dö. Marie och Sandra har skrämt mig. Haha, Sandra sa att man kan bli förlamad i hela kroppen för resten av livet om dom sätter sprutan fel. Det vore ju jävligt tråkigt om jag vaknde i övermorgon och inte kunde röra en enda kroppsdel förutom ögonen! Då kommer jag att självdö. Nu kommer jag säkert att drömma hemska, hemska mardrömmar om denna spruta inatt. ÅÅH. Kan inte någon annan ta sprutan åt mig, det vore snällt. Önska mig lycka till!

- Emma


Träning

Publicerat: 2009-10-13 Kl: 22:44:58 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Jag kände nu att jag är så himla sugen på att börja träna! Men det får vänta tills februari någon gång... Då ska jag börja med spinning som är min favorit träningsform. Jag älskar att gå på spinningpass och jag gjorde det alltid förut! Just nu är det lite svårt med all ryggvärk och så. Promenera går bra, det kanske jag borde göra mer. Men jag känner ju inte området jag bor i, så jag tycker att det är lite obehagligt att bara vara ute och gå helt sonika helt ensam. Jag önskar att Ante & Tova levde så att de kunde promenixa med mig. Saknar dem. Mina små älsklingar. Ante hade nog gillat Ella tror jag, hehe. Sötgötar.

Ärlighet

Publicerat: 2009-10-13 Kl: 22:33:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket överhuvudtaget.. Det är väl ungefär så de flesta dagarna ser ut nuförtiden, hehe. Jag har ingen ork till att göra så mycket, finns inte så mycket att göra heller.

Jag åkte hem idag på dagen vid 12tiden, så satt jag bara i sängen hela dagen. Lagade mat med mami, sedan kom Evelina ut och umgicks en stund.

Imorgon vet jag inte vad som händer och sker. På torsdag ska jag vaccinera mig iallafall, fyfan vad jag inte längtar dit! Jag läste igår att man ska ta sprutan i muskeln, förstår ni? I MUSKELN. Smärta, ja. Jag gruvar mig så mycket så att jag inte vet vart jag ska ta vägen. Men man överlever väl... Hoppas jag. 

Nu har jag nyss tagit ett varmt skönt bad, pratat i telefonen och nu sitter jag här och myser. Saknar min love :-( Ella är på myshumör, lilla gullis.

Jag är så besviken på många just nu. Förstår inte varför folk inte bara kan vara ärliga och raka. Ska det behöva vara så svårt? Äh, jag orkar inte bry mig egentligen. Om folk inte har någonting att prata om så låt dem prata då.
Huvudsaken är väl att man vet sanningen själv. Oftast pratar man ju om andra för att höja sig själv på något sätt. Men ingen är bättre än någon annan.. Det som är så jävla sjukt. Aja. Nog om det!


Nu ska jag försöka att titta på Andra Avenyn. Ska sova snart om jag lyckas. Hoppas det...

Sov gott.
- Emma


Torsk

Publicerat: 2009-10-13 Kl: 16:36:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har jag ätit idag :-) Mamma lagade skitgod mat, potatis med torsk och smögensås! Nu orkar jag inte skriva nåt mer. Uppdaterar er sen om de senaste dagarna som gått... :-P

/Emma

Trött

Publicerat: 2009-10-12 Kl: 14:00:59 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är trött och slut. Jag orkar ingentiing idag, känner jag.

trött tjej som drömmer ;)

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 20:16:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-4a4cca4752017cbf4cc4abbb6f77334f.png

Kolla varifrån!

trött tjej som drömmer ;)


Mysdag

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 19:55:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har jag bara tagit det lugnt hela dagen. Jag vaknade vid 12-tiden av att mamma ropade och sa att jag skulle kliva upp och äta frukost, eller lunch kanske man ska säga för vi åt makaroner och köttbullar. Mycket gott var det.

Sedan har jag bara suttit inne hela långa dagen, har ingen ork eller lust till att göra någonting alls. Jag orkar inte prata med någon, orkar inte vara med någon, ingenting. Jag har suttit i sängen sedan 12 imorse, nu är klockan 20 snart. Jag är trött men kan inte sova. Fan ta detta alltså.

Tur att Ella är här och är mysig med mig iallafall. Gosis. Det märks verkligen att hon har saknat mig, haha. Ska lägga in en bild sen från inatt när vi skulle somna. Hon var så söt. Lillis!

Imorgon ska jag på sminkparty. Det ska bli roligt :-) Synd att man inte är miljonär bara, för är det någonting jag älskar så är det hudvårdsprodukter och sådana saker. Jag skulle kunna lägga en hel månadsinkomst på bara sånt om jag hade möjligheten, haha. Men det är ju roligt iallafall, så att man har någonting att göra.

Det är synd att jag inte kan ladda ner någonting på denna datorn. Men jag är glad att jag har internet iallafall. Inte för att det är det roligaste i världen men man kan ju iallafall få tiden att rulla litegrann när man läser bloggar osv. Fast jag har inte läst en enda blogg idag. Det första jag brukar göra när jag vaknar är att göra lite frukost och sätta mig och läsa mina favoritbloggar. Idag har jag inte orkat, haft lust osv. Idag är ingen bra dag, känner jag.

Nu ska jag ta mig ett bad. Eller någonting. Kanske försöka sova en stund.

Hoppas att ni haft en trevlig helg.
Kram på er.
Emma


saknat att mysa med pemmen!älskade

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 19:28:19 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-181a3d73236f18eeb2c921de19bee351.png

Kolla varifrån!

saknat att mysa med pemmen!älskade lillvännen min. hon är världens gos idag


MJ

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 16:06:50 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Eminem

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 15:06:26 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


I was a baby, maybe I was just a couple of months
My faggot father must have had his panties up in a bunch
Cos he split I wonder if he even kissed me goodbye
No, I dont on second thought, I just fuckin' wished he would die
I look at Hailie and I couldn't picture leavin' her side
Even if I hated Kim, I grit my teeth and
try to make it work with her at least for Hailies sake
I maybe made some mistakes but I'm only human
But I'm man enough to face them today!
What I did was stupid,no doubt it was dumb

Trött tjej

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 13:27:39 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag är jag oeeeeeerhört trött! Sov dåligt inatt igen, och Ella var så mysig så hon ville bara upp i ansiktet o gosas. Mammas tissekatt!!! Haha, fjantig jag är.

Nu ska jag duscha. Sedan vet jag inte vart denna dag bär av.

Ja vad ska man säga?

Publicerat: 2009-10-11 Kl: 01:05:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


..riktigt, riktigt besviken


Tragiskt

Publicerat: 2009-10-10 Kl: 20:39:15 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Idag har jag inte haft speciellt mycket för mig. Umgås med en vän nu och tar det lugnt bara... Ska väl inte göra något särskilt, titta på tv & snacka och lite sånt bara.

Det är tragiskt att livet ska behöva vara såhär. Men vi gör alla våra val, det är svårt ibland men man måste. Speciellt när man har ansvar för någon annan än sig själv. Men konsekvenserna blir svåra. Allt för svåra... Men är man dum i huvudet så är man, finns lixom inte mycket att göra åt den saken. Jag kan inte ändra på någon annan människa, bara den personen har makten att förändra sig själv & sitt eget liv. Om personen gör valet att INTE förändra sig så får den personen stå för det sen också. Man kan inte bara göra som man vill och bara tänka på sig själv, eller jo det är klart att man kan men gör man det så slutar det med att man står ensam kvar där sedan. Då är det för sent.


Godmorgon

Publicerat: 2009-10-10 Kl: 15:09:57 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Eller ja, god eftermiddag kanske man säger... Men jag sov ända till halv2 idag, haha sjukt! Men jag sov så oroligt inatt, sov knappt någonting alls. Men men, vad gör man?

Nu ska jag ta en lång och skön dusch, göra mig iordning & åka till nacksta. Vi hörs senare.
Ciao

Godnatt

Publicerat: 2009-10-10 Kl: 03:43:41 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu ska jag lägga mig och se på en massa serier som jag har på datorn :-) Eller så kanske jag ska lyssna på min New Moon ljudbok? Det återstår att se.

Jag o HM ligger och myser nu iallafall. Har dock inte kunnat somna än, men det kanske inte är så jävla konstigt när man aldrig får en lugn stund. Jag skulle vilja komma till ro och bara somna in skönt och harmonisk. Men icke sa nicke, det går inte för sig. Ligger och väntar på John Blund som hade tänkt att komma snart, men han verkar vara försenad idag.

Imorgon är en ny dag med nya tag! Sov gott alla. Hoppas att ni har haft en bra kväll.

- Emma


Jag och mosters älskling!


Ja du..

Publicerat: 2009-10-10 Kl: 01:18:07 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vad ska man säga? Allting känns helt fel bara. Jag vet inte i vilken ände jag ska börja. Jag har iallafall uträttat en del saker idag, så det känns som att det faktiskt kan ordna sig tillslut. Vilket vore underbart... Om det går som jag vill nu så kommer jag att vara evigt tacksam. Hoppas bara att det går fort och inte tar flera hundra år, vilket sådana här saker har en tendens att göra.

Nu sitter jag bara här vid datorn och tar det lugnt. Jag är så besviken på så många i mitt liv idag. Ett stort tack till Evelina iallafall som ställer upp & hjälper till och är snäll :-) Love you vännen. Du är verkligen en stjärna!

Imorgon vet jag inte vad som är på tapeten. Jag ska iallafall vara med min babyjasmine i några timmar. Det är alltid roligt. Lilla ängeln.

Nu ska jag lägga mig och se på någon film och mysa bara... Min lilla är helt galen ikväll. Men det är bara mysigt det :-) lillhjärtat...

Hoppas att Sandra & Lina har det roligt i Sollefteå där de båda två är och hälsar på över helgen. Det var flera år sedan jag var där sist, men ingenting har väl förändrats ändå. De har en gata att gå på. Man har gjort staden på högst 5 minuter. Sedan är det färdigt. Haha. Ha så roligt tjejer!

Trevlig helg!

Dramatiskt

Publicerat: 2009-10-09 Kl: 21:38:42 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en tung och dramatisk dag... Det har hänt så jävla mycket så jag orkar inte ens tänka på det.

sötgöte

Publicerat: 2009-10-09 Kl: 14:57:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-7004334989ac99d1b4d3e6a5526db65d.png

Kolla varifrån!

sötgöte


puss på min lilltjej!!

Publicerat: 2009-10-08 Kl: 21:43:45 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-350796165f98824171ed2dfe34fe66b0.png

Kolla varifrån!

puss på min lilltjej!!


Hos Sandra

Publicerat: 2009-10-08 Kl: 19:25:11 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är hemma hos Sandra nu och hälsar på :-) Har myst en massa med lillprinsessan och så. Gullis älsklings bebis!!

Idag har jag inte haft så speciellt mycket för mig. Jag vaknade vid 09 tiden, sedan så klev jag upp och åt Coco Pops, så tittade jag och älsklingen på veckans Criminal Minds avsnitt medans vi åt frukost. Efter det så tog det inte särskilt lång tid tills jag somnade om och sov till 12. Då klev jag upp, duschade & gjorde mig iordning innan jag åkte hem hit till Sandra. Så nu sitter vi bara och tar det lugnt...

Datorn här är helt jävla störd, blir så irriterad. Sega datorer är det värsta som finns i hela världen. Suck...

Jaja, nu orkar jag inte skriva något mer.

Puss på er.
- Emma

Love you more

Publicerat: 2009-10-08 Kl: 13:25:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


[verse 1]
It's sick but who could ever predict we'd be doin' the same shit
We say that we do it for our baby but we don't, we do it for us
It's lust, 'cuz neither one of us trusts each other so we fuck
'till we bust, 'till cuss each other out, we know what it's about
Shout 'till I throw you out the house, you throw me out the house
I throw you on the couch, punch you in the mouth, we fist fight
'till we turn this mother out and apologize after, laughter
Pain, it's insane, we're back in the same chapter again
And it's sad but it's true, when i'm laying here with you
There ain't nothing anyone could ever say or ever do 'cuz

[chorus]
The more you put me through
The more it makes me wanna come back to you
You say you hate me, I just love you more
You don't want me, I just want you more
I buy you flowers, you throw 'em at me
I know it's sad but it's making me happy
The more that you slap me, the more that it turns me on
'Cuz you love me and I love you more

[verse 2]
'Cuz I hate you, do you hate me?
Good, 'cuz you're so fuckin beautiful when you're angry
It makes me wanna just take you and just throw you
on the bed and fuck you like I don't even know you
You FUCK other people and I FUCK other people
You're a SLUT, but i'm equal, i'm a MUTT, we're both evilin our ways
but neither one of us would ever admit it
'Cuz one of us would have one up on the other so forget it
We can make accusations, people spread rumours
But they ain't got proof, 'till they do, it's just the two of us
You and me, 'cuz any chick can say that she's screwin' me
But you gotta believe it to a degree 'cuz true indeed
If you didn't I wouldn't be hittin', yeah I would
'Cuz the sex is too damn good, if I ran, who would I run to
that would be this soft and warm? So it's off and on
Usually more off then on but at least we know that we
Share this common bond, you're the only one I can fuck
without a condom on, I hope the only reason that I cope
Is 'cuz of that fact and plus, I can bust in that, and that's why

[chorus]
The more you put me through
The more it makes me wanna come back to you
You say you hate me, I just love you more
You don't want me, I just want you more
I buy you flowers, you throw 'em at me
I know it's sad but it's making me happy
The more that you slap me, the more that it turns me on
'Cuz you love me and I love you more

[verse 3]
I can never understand it, that's why I don't try
From junior high until we both die, you silly hoe why must we try
Is it really so rough that we must always call each other's Billy Goat's Gruff
Try to pull each other's legs until the other begs
We're lying to ourself, that's the beauty of it, yeah
'Cuz we truly love each other, that's why we always fight
And all we do is shove each other every other fuckin' night
And it's clear, it ain't gonna change, this pinned up rage
We both have, we both feel like we've been upstaged
By someone else, we both been someone else's someone else
The problem is neither one wants help, it's an addiction
And it can't be fixed, our family's mixed up
There's a baby sister in the mix and it hurts 'cuz the pieces to the puzzle don't fit
And anybody who thinks he knows us doesn't know shit
And they're probably just tired of hearing it all the time on every song
Every lyric and every rhyme, all the hoopla, all of the woopty woo
What you put me through, fuckin' woopty do
But I won't be made a fool of, if this is true love
You wouldn't do what you did last time, you wouldn't screw up
This time, 'cuz this time girl i'm tellin you what
You do it again and i'm fuckin' you up 'cuz no matter

Fixat och trixat

Publicerat: 2009-10-07 Kl: 18:16:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag duschat, torkat & plattat håret och sminkat mig. Känns skönt, var ett tag sen jag gjorde mig iordning på riktigt. Man orkar lixom inte det när man är sjuk hela tiden! Jävla förkylning.

Nu ska jag gå ner och titta vad jag ska laga för middag... Magen kurrar.
See you later.

Fixat och trixat

Publicerat: 2009-10-07 Kl: 18:16:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag duschat, torkat & plattat håret och sminkat mig. Känns skönt, var ett tag sen jag gjorde mig iordning på riktigt. Man orkar lixom inte det när man är sjuk hela tiden! Jävla förkylning.

Nu ska jag gå ner och titta vad jag ska laga för middag... Magen kurrar.
See you later.

Musik eftermiddag

Publicerat: 2009-10-07 Kl: 16:28:24 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Har suttit hela eftermiddagen och lyssnat på en massa bra musik! Nu ska jag hoppa in i duschen och göra någon nytta. Skriver senare..


jag gråter över det fina, det enkla och allt som var rent.
jag gråter för nu är allt skitigt och kanske också för sent..

Ken Ring

Publicerat: 2009-10-07 Kl: 16:10:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hur ska jag kunna glömma bort den där stunden
när jag satt bredvid mamma och torka blod ifrån munnen?
Jag ber en bön för jag vill inte att du ska dö


Och alla minnen gör väl livet lite simplare
För nu på kinden är det tårar som rinner ner
Det här är mitt brev ta med det till mamma
Hälsa henne att jag var tvungen att stanna

Eminem

Publicerat: 2009-10-07 Kl: 15:46:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


till dig


Gettin this stress that's been eatin me recently off of this chest
and I rest again peacefully..
but at least have the decency in you
to leave me alone, when you freaks see me out
in the streets when I'm eatin or feedin my daughter

do not come and speak to me
I don't know you and no,
i dont owe you a mo-therfuck-in thing
I'm not Mr. N*Sync, I'm not what your friends think
I'm not Mr. Friendly, I can be a prick
if you tempt me my tank is on empty..
No patience is in me and if you offend me
I'm liftin you 10 feet in the air
I don't care who was there and who saw me destroy you
Go call you a lawyer, file you a lawsuit
I'll smile in the courtroom and buy you a wardrobe
I'm tired of all of u
I don't mean to be mean but that's all I can be is just me

idag har jag varit och myst med de

Publicerat: 2009-10-07 Kl: 00:06:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-1ebce640b6c7d32bf89cbe3dbe4b200f.png

Kolla varifrån!

idag har jag varit och myst med denhär lilla sötnosen! hon är så vacker det lilla livet. nu har jag nyss sett på veckans one tree hill avsnitt, tråkigt att det är slut och man ska behöva vänta ännu en vecka. nu ligger jag i sängen och ska sova. Kram på er


Eminem

Publicerat: 2009-10-06 Kl: 12:03:23 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


They wanna talk shit, let em' talk shit cuz they talk shit
..sanning!


Godmorgon

Publicerat: 2009-10-06 Kl: 10:21:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Trött är jag! Men idag klev jag upp i tid iaf :-) Känns bra det. Så kan man kanske sova lite middag senare om man blir jättetrött framåt dan.

Vet inte vad dagen har att bjuda på! Det får vi se.

Kram.

En lista

Publicerat: 2009-10-06 Kl: 03:27:59 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


1.Vad tänkte du när du såg dig själv i spegeln första gången i morse?
Nu vill jag sluta vara sjuk så att jag inte ser så svart ut under ögonen
2. Hur mycket kontanter har du på dig?
Inga alls
3. Vilket ord rimmar på "test"?
fest, häst, osv.
4. Favorit planet?
Haha, what? Venus eller något. Har bara varit på jorden
5. Vem ligger fyra på missade samtal-listan på din mobil?
Antingen Evelina eller Sandra. Förmodligen Sandra
6. Vilken är din favoritringsignal på din mobil?
Jag har alltid, alltid, på ljudlöst med vibration. Hatar ringsignaler
7. Vad har du på dig på överkroppen just nu?
En bh, ett linne & en tröja. Ska snart klä av mig, skall sova.
8. Sätter du etiketter på dig själv?
Jag är ej någon matvara!
9. Vad är det för märke på skorna du har på dig?
Eftersom jag ligger i sängen så har jag inga skor på mig.
10. Ett ljust eller mörkt rum?
Ljust!
11. Vad gjorde du vid midnatt?
Då gjorde jag inte så mycket. Åt nog Coco Pops
12. Vad står det i ditt senast mottagna SMS?
Det stog nog "Ring mig"
13. Senaste resan? Stockholm med mormor i somras!
14. Vilket uttryck använder du mest?
Svordomar
15. Till vem sa du "jag älskar dig" senast?
danne och H
16. Vilken pälsbeklädda sak rörde du senast?
Ella tror jag? Vet ej om jag träffat något djur på senaste tiden
17. Hur många olika sorters droger har du nyttjat de senaste tre dagarna?
Inga alls??
18. Hur många rullar film ligger och väntar på att bli framkallade?
Vem fan använder filmrullar? Min mormor är nog den enda i världen som gör det!
19. Vilken ålder har varit bäst hittills?
13-14
20. Din värsta fiende?
Har ingen värsta fiende, har många som jag hatar dock
21. Vad har du för skrivbordsbild på datorn just nu?
En vacker bild på någon som jag älskar mest i världen :-)
22. Vad var det senaste du sa till någon?
"Men jaaa" sa jag till Danne när han viskade "Emmaaaaaaaa.. Emmaaaaa.... Emmaaaaaaaaaa!!"
23. En miljon dollar eller förmågan att flyga?
En miljon DOLLAR $$$$$$$$$$
24. Gillar du någon särskild lite extra mycket just nu?
Nja. Det tror jag ej.
25. Senaste låten du lyssnade på?
Någon Michael Jackson låt!

En bild bara

Publicerat: 2009-10-06 Kl: 03:13:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



ÅÅåååh jag smälteeeeeeeeeeeeeeeeer! SÖTIS

Less

Publicerat: 2009-10-05 Kl: 22:12:53 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ungefär 60% av mina dagar går åt till att vara irriterad, less, ledsen eller sur. Jag vill leva ett 100% lyckligt liv.
Problemfritt. Men det känns som att det är för mycket begärt. Alla jävla problem jagar en så att man fan inte ens kan sova bra på nätterna. Äh. Skiter i allt snart!


Döda mig?

Publicerat: 2009-10-05 Kl: 15:59:33 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Gud vad jag är less på att vara sjuk nu. Har varit sjuk i över en vecka och det är fortfarande inte bra. Vart sitter felet!? Jag tror att jag blir galen snart. Har så ont överallt, snorig, täppt i näsan, svårt att andas. Suck!

Nu kl 16.00 så har jag tvättstugan, igen. Tvättade igår också men då hann jag inte att tvätta färdigt eftersom att jag skulle till Evelina och käka middag. Så då får det bli idag istället! :-)

Nu orkar jag inte skriva mer, hela mitt jävla huvud värker när jag sitter här.

Kram.


Sommarbild

Publicerat: 2009-10-04 Kl: 23:18:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



William, jag och Jasmine i somras på kubenbadet! Mysigt.
Mina favoritkids ;-) Love you

Så jävla irriterad

Publicerat: 2009-10-04 Kl: 23:04:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vad fan är det med människor? Jag får ett jävla PSYKBRYT snart. Jävla äckliga lodisar som tror att dom vet en massa jävla saker som inte ens är sant. Ta reda på fucking fakta innan ni öppnar käften. Jag måste ta mig fan flytta från denhär staden. Jag orkar inte bo i Sundsvall när alla jävla människor inte har någonting bättre för sig än att snacka skit dagarna i ända. Som gamla skvallerkärringar. Ne jag säger då det. Dra ni åt helvete och gör världen till en bättre plats. Tack för mig.

Ögonen blöder

Publicerat: 2009-10-03 Kl: 22:02:05 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


God kväll på er.

Idag har jag inte gjort nånting vettigt överhuvudtaget.
Men man behöver ha sådana dagar med! Jag skulle egentligen ha gått med Evelina på stan idag, men jag sov alldeles för länge. Klev upp, la mig och tittade på TV en stund och somnade om. Bra kompis jag är va ;-) Förlåt Ewe!

Har varit ute på promenad ikväll i regnet. Vilket jävla skitväder... Men det är inte lika kallt som igår iallafall, så det är ju skönt. Om det kommer snö inatt som det står i tidningen, då tar jag mitt pick och pack och flyttar till ett annat land. Helvete alltså. Oktober och snö!? Det går bara inte. Det är något som är krafigt fel på denhär jorden.

Ikväll ska jag inte göra någonting speciellt alls. Jag ska bara vara hemma och ta det lugnt. Känner mig så dålig fortfarande. Det är värre idag än det var igår, men så går det när man tror att man är frisk även fast man inte är det! Tji fick jag.. Men febern håller sig borta iallafall, så det känns skönt.

Känner mig inte skrivsugen, så jag slutar här.

Ha en bra kväll.
- Emma

Så himla trött

Publicerat: 2009-10-03 Kl: 01:21:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är less, trött, sugen på cocacola. Hatar mig själv för att jag inte köpte en förut när jag hade chansen! Nu får jag sitta här och dricka äckelvatten. Jag hatar vatten. Helt jävla talanglöst...

Nog om det nu. Ikväll har jag inte gjort så mycket, var först hos mormor en stund och pratade på lite med henne. Sedan gick jag bort på Ica där jag mötte upp Evelina, William, Lena & Jocke. Så gick vi in och handlade lite, sedan fick jag åka med Lena och Jocke bort till Sandra där jag spenderade resten av kvällen. Har myst med Jasmine en massa och suttit och pratat med Sandra bara.

När jag klev på bussen hem så höll jag på att få ett frispel. På riktigt. Jag var riktigt hysterisk!!! Jag hatar verkligen fulla människor. Hur fan kan man bete sig så fruktansvärt löjligt, sitta och skrika och klappa händerna och ha sig. Fy fan säger jag bara. Ljudnivån var nästan för hög för att det mänskliga örat skulle kunna uppfatta den. Inte ens Evelina orkade prata med mig i telefonen för att det var sånt jävla liv.

Väl hemma så har jag inte gjort så mycket. Ätit lite pizza... Är så trött så jag skulle kunna självdö här och nu. Försökt ragga skjuts så att någon kunde skjutsa mig till en mack så att jag fick köpa mig en cola! Men inte då. Ingen jävel kör..

Nu ska jag lägga mig och vila mina gröna. Imorgon ska jag på stan med Evelina och titta runt lite. Jag har inga pengar men man kan ju gå ändå. Ha någonting att göra, lixom.

Trevlig helg på er!
- Emma


Tävling

Publicerat: 2009-10-02 Kl: 23:55:09 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer





Jag är med och tävlar om ett namnsmycke
från PUSS hos
annasara.net!
Tävla 
här du med!

Så trött

Publicerat: 2009-10-02 Kl: 21:40:37 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hela dagen idag har jag gått runt som i en dimma, har varit såååå himla trött ända sedan jag vaknade. Fyfan. Ska bli så oerhört skönt att sova inatt, kan jag lova.

Nu sitter jag hemma hos Sandra med henne bara och tar det lugnt. Jasmine somnade för en stund sen, sötnosen. Hon är så vacker :-) Nu är det Just like heaven på femman, den filmen såg jag om och om igen för några år sen. Den är väldigt bra! Se den om ni inte har någonting för er denna fredagskväll.

Nu ska jag vara lite social, sedan ska jag ta bussen hem till Danne. Uppdaterar när jag kommer dit.

Kram på er.
Emma



tänker på dig mami, jag älskar dig mer än livet

myser med världens underbaraste ba

Publicerat: 2009-10-02 Kl: 20:22:22 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


6ee1c8ea5b63a358a98b643ab100e0c4.png

Kolla varifrån!

myser med världens underbaraste baby :) hon är så gosig! Lillan som redan hunnit bli sex månader gammal.


Omöjligt

Publicerat: 2009-10-02 Kl: 06:41:07 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag vaknade nu för att jag har så jävla ont i benen. Hoppas för allt i världen att jag kan somna om igen. MEn det brukar ju oftast inte vara något större problem för mig! Klockan är nu 06:30 på morgonen. Jag vill inte ens tänka på hur kallt det är ute.. Stackars alla människor som börjar jobba denhär tiden. Jag kommer nog aldrig att klara av att börja jobba klockan 07 på morgonkvisten. Då blir jag hellre kriminell och väljer mina egna arbetstider. Haha, skämt åsido. Jag skulle vilja jobba halv-deltid, ungefär 2-3 timmar om dagen. Ungefär mellan 12-15. Hur perfekt vore inte det? :-) Drömjobbet, om man skulle tjäna lika mycket som man gör på ett heltidsjobb det vill säga.

Nu sitter jag här såhär tidigt och snackar en massa goja. Men jag har tråkigt! Mina ögon är trötta... Kanske var ett bra beslut att skriva av mig lite, så att dataskärmen får göra så att det känns som att mina ögon blöder. Jag kanske inte borde gå och lägga mig igen? Jo, jag behöver sömnen. Jag har sovit så dåligt inatt.

Jag och D-boy såg Criminal Minds förut, som jag skrev att jag höll på att ladda ner. Alltså, jag har aldrig varit med om under hela tiden jag har följt det programmet att ett endaste program har varit tråkigt någon endaste gång. Det har lixom aldrig inträffat. Det är bra varenda gång. Men detta avsnitt var sjukt dåligt. Inte ens lite intressant, bara en massa krångliga saker så att man fick fundera ihjäl huvudet. Men det kan ju vara bra ibland, då man får en AHA upplevelse efteråt. Men nu var det bara tråkigt. Besviken blev jag! Tänk om det ska vara såhär varje avsnitt i framtiden? Då blir jag ledsen... Alla mina serier börjar svika mig. Inte alla då, men många. One Tree Hill har förlorat två av huvudpersonerna, så det är inte ens i närheten lika roligt som det brukade vara. Jag saknar Lucas och Peyton! Så tråkigt... Sen nu värsta nederlaget med Criminal Minds också. Haha, i-landsproblemen man har. Stackars mig lixom.

Jag lider med Evelina som jag vet ska kliva upp strax, om hon inte redan är vaken det vill säga. Stackars krake. Hoppas du inte dör av kylan utomhus såhär i februari! Eller, Oktober menar jag...








Inte okej!



Hur kan det vara möjligt?

Publicerat: 2009-10-01 Kl: 23:56:09 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag vet inte hur det fungerar att det ska behöva vara såhär satans kallt ute. När jag gick från mormor vid 20 tiden så var det frost på gräset. Fy fan säger jag. Jag orkar inte med kyla hela tiden! Jag hatar kyla... Snö är väl visserligen mysigt första tiden den är här, men sen är det ju bara sommar i högst 3 månader. 9 månaders kyla har vi framför oss. Underbart. Jag älskar verkligen att bo i Sverige ;-) Helvete..

Jag var förbi Evelina en sväng förut och pratade lite med henne och så! Trevligt trevligt. Sedan åkte jag hem, så kom Biteline pizzan ungefär precis samtidigt som jag. Perfekt. Men det var inte så gott. Jag tycker inte dom har några goda smaker att välja på. Gillar bättre vanlig pizza!

Nu ska jag tvätta ansiktet och ta på mig mjukiskläder. Håller på att ladda ner nya Criminal Minds, så det blir till att titta på det. Sedan ska jag sova. Hoppas jag!

Vi hade iallafall jättetrevligt hos mormor. Jag, Tova, Leif & tjejerna. Och mormor såklart.

Sov gott.
- Emma

sinnessjukt kallt ute. Är detta no

Publicerat: 2009-10-01 Kl: 22:53:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-1b670e8bb99250e8d7cb1bb11980f1db.png

Kolla varifrån!

sinnessjukt kallt ute. Är detta normalt för oktober?


Potatisgratäng

Publicerat: 2009-10-01 Kl: 19:44:08 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu sitter jag hos mormor. Vi åt potatisgratäng och fläskfilé med världens godaste sås! Precis som jag önskade, haha. Var så jävla gott... Men nu är jag lite hungrig igen. Herregud. Tjockis!

Nu vet jag inte riktigt vad jag ska göra. Kanske gå och hälsa på Evelina en sväng? nee jag har ingen aning.. Vi får se vad som händer och sker. Gruvar mig för att gå utanför dörren, det är ju så jävla kallt!!! Men jag ska åka hem strax iallafall. Uppdaterar senare när jag är hemma.

- Emma


Grattis mormor!

Publicerat: 2009-10-01 Kl: 15:13:26 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Gud vad jag tycker att dethär med mobilbloggande är ganska trevligt. Haha. Man kan skriva lite i tid och otid, känner jag. Jag har inte tid att skriva så mycket. Ska göra mig iordning och åka till Nacksta. Jag är sjukt hungrig men vill inte äta mig för mätt heller, eftersom mormor kommer att ha lagat världens godaste mat. Jag har ju klart och tydligt lämnat mina önskemål flera gånger om vad jag vill ha. Så skrev jag ett sms nyss "Vad blev det för mat nu då?" så svarade hon "Det får du se" haha. Satan. Potatisgratäng vet jag iallafall. Resten vet jag inte. Fläskfilé vill jag ha. I'll let you know vad det blir. För det är ju så intressant menar jag ;-)

Jag mobilbloggar senare ;-) Haha.

Ha en bra dag.
- Emma


min älskling ante som jag saknar s

Publicerat: 2009-10-01 Kl: 01:08:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-294e15a2bc93514f05eed63a6ab5e1d3.png

Kolla varifrån!

min älskling ante som jag saknar så mycket varje dag.. lilla baby. Hoppas du mår bra där du är nu & tar hand om Tova också. Älskar er!


titta på min lilla tjej :) världen

Publicerat: 2009-10-01 Kl: 00:38:37 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-5f6f3f0e0af0bb722ff58f5956b00cbb.png

Kolla varifrån!

titta på min lilla tjej :) världens sötaste! saknar henne. Nu blir det 90210, har varit ute på en kvällspromenad och tagit en dusch. Hoppas att jag får någon sömn inatt. Har mycket att göra imorgon. Sov gott på er. Kram Emma


RSS 2.0