Hos Sandra

Publicerat: 2008-06-28 Kl: 21:08:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu ska jag ge er ett riktigt inlägg, ni har ju inte fått läsa nåt riktigt på flera dagar. Stackars er.

Iförrgår så kom Vilma Tobbe och Sandra och hämtade mig i Granloholm,
sen åkte jag och Sandra till Nacksta. När vi kom hem hit till Nacksta så gick vi hem till Evelina som jag inte hade varit med på flera år, iaf inte hemma hos henne. William låg tyvärr och sov. Så då satt vi där i några timmar och tittade på tv och pratade massa. Det var trevligt o mysigt. Saknat min älsklingsewe!! Sen gick jag och Sandra upp till mig, men där var vi inte långvariga. Vi gick nästan direkt hem till Sandra, sen låg jag och höll på med datorn och tittade på tv. Sandra somnade efter en stund, men jag låg helt sömnlös... Kunde inte sova en endaste blund.

På morgonen så gick jag ner till Konsum och köpte två tidiningar.
Sedan la jag mig på gräsmattan och solade. Jättevarmt och mysigt somfan. Sen vaknade Sandra och då duschade jag, sen kom Evelina, så gick vi och hämtade WP och sen åkte vi ner på stan. Där köpte jag lite underkläder och sådär. Kollade mest. Sen så gick jag och mötte brorsan, så åkte vi upp till Granloholm. Där vart det en jävla massa knas, men det ordnade sig tillslut iaf.. Sen gick jag, sandra och Tobbe upp till Karim. Satt vid datorn lite o massa sånt... Softade bara. Sen åkte vi hem till mig i Nacksta. Men där var ingen hemma så vi gick upp till Shabby och softade ett tag. Jag och Tobbe garvade sönder när Karre spelade Guitar Hero, hahaha. Skitroligt såg det ut. Sen la jag mig bara på sängen och väntade tills Vilma skulle komma med mina saker och mina nycklar.

Sedan gick jag hem... Så satt vi bara där och kollade på film och tog det lugnt.
På natten så gick Sandra hem och jag Tobbe och Karim gick hem till Karim och sov där... Jag hade ingenstans att sova så Tobbe ville att jag skulle sova där. Så då sov Tobias på soffan och jag sov i "hans" rum istället. Slocknade direkt typ.. Men vaknade varannan timme, kändes tomt. Den tomhet jag känner när jag sover är nog den tyngsta som går att bära i min lilla kropp. Fyfan... Plågsamt. Saknar dej mitt hjärta

Idag blev jag väckt av Tobbe som sa "söööömntuta" och sen berättade han att dom två skulle åka in till stan eller va han sa, och att jag skulle fortsätta sova och vänta tills dom kom hem igen. När jag väl vaknade vid fyratiden så var dom inte hemma, så då drog jag.. Pallade inte sitta där o vänta. Sen gick jag hem till Nacksta och hem till mormor, sen hem till Sandra... Och här är jag nu:) Dock är inte hon här, hon kommer väl om ett tag tror jag. Ska gå hem en snabbis om en stund. Hämta några saker. Nu orkar jag inte skriva något mer.

Ciao


Danne Valderrama du är mitt allt,det kommer du alltid att vara... Älskar dej så jävla mycket ska du veta amor.
Siempre te voy ha qierer


None


Såååååååå fint

Publicerat: 2008-06-28 Kl: 18:17:31 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer



Alla har säkert redan sett denhär men jag blir fan tårögd varenda gång ja ser den
Sann kärlek..

Vet inte

Publicerat: 2008-06-28 Kl: 18:01:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vet inte om allt kommer att bli bra någongång. Jag hoppas iallafall det. Jag vill det, mer än nåt annat...

Det känns fel

Publicerat: 2008-06-27 Kl: 03:23:51 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Fan. Vad fel det känns alltså. Så tungt att bära men jag har inte så mycket att välja på.
Hatar att denhär dagen ens har existerat. Alla bara sviker ens förtroende iallafall. Så är det.
Man blir lovad en massa saker hit och dit men det är bara tomt snack. Och det gör ont.
Men jag kan bara gilla läget. Jag kan inte göra någonting åt saken utan att det blir värre för mig själv.
Så besviken nu. Sömnlös. Jag hatar dig.



Några timmar har gått men det känns som flera veckor. Saknaden skaver. Finns där, som en stor elefant som har stått här och följt efter mig i flera timmar nu. Försöker att ignorera men det är helt omöjligt. Fan, vad jag älskar dig...

- Emma Strandh... 27 juni 2008...

Månen

Publicerat: 2008-06-27 Kl: 01:59:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag tittar på månen och säger godnatt. Jag älskar dig. Föralltid.

Det är ganska jobbigt

Publicerat: 2008-06-26 Kl: 23:49:52 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Ja, det är ganska jobbigt just nu. Sen ska man komma hem till dethär. Vad bra det känns.


.....

Publicerat: 2008-06-26 Kl: 22:38:26 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jobbigt...

Haha. En bild

Publicerat: 2008-06-17 Kl: 01:20:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



Jag och min kusin Richard. Hahaha. Jag kanske var 4 och han 6. Haha.
Kolla även Pepsin på sidan. Hahahaha. Old school pepsi.

BÄSTA DAGEN!!!!

Publicerat: 2008-06-17 Kl: 00:00:47 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag lovar och svär, dethär är nog den bästa dagen jag varit med om på mycket mycket länge. TOBBE KOM HEM IDAAAAAG !!! :D :D :D :D :D :D :D :D.. Orkar inte berätta om det nu dock. Jag Danne Ewe och Tobbe har druckit hur mycket som helst (fast jag drack lite mindre,haha).. Snart skriver jag. Om ett tag. Om jag inte somnar. ha ha.Hej

Godkväll

Publicerat: 2008-06-14 Kl: 23:51:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej allihopa.

Fan vad trött jag har varit hela dagen.
Mått dåligt somfan, tror jag har fått feber eller något liknande. Förkylning :/ Riktigt jobbigt är det iallafall. Kanske beror på regnet? Aja.

Igår så var jag iallafall med Sebbe
. Vi gjorde inte något speciellt, var ute och gick lite, kollade på TV och massa sånt. Tog det lugnt bara. Sen på natten kom Danne hem, och jag somnade efter ett tag. När jag vaknade 07.50 imorse så ser jag att Sebbe ligger och sover, på golvet. Haahaha, stackarn! Jag har ingen madrass.

Har ingenting att skriva
. Så jag skiter i det. Skriver nog sen.
Bye

godkväll.

Publicerat: 2008-06-13 Kl: 00:06:56 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Klockan är nu så mycket som 00.00 och jag sitter här med Sebbe. Vi har inte gjort så mycket alls. Har varit ute på en liten promenad med mina hundar ner till Ica. Träffade Basaric som hade med sig nån hund som han påstog var skitfarlig, haha ;) Han som brukar va skiträdd för hundar. Jaja. Sen gick vi hem till mig igen... Efter ett tag så hämtade Katarina oss och sen dess har vi varit här hos Sebbe.

Sitter och väntar på att Danne ska bli klar nångång.
Vill åka hem och sovaaaa... Skit trött! Saknar honom också. Min älskling. Hoppas det blir fint väder imorgon, då kan vi bada. Hihi.

Fan, vad tråkigt jag har alltså
. Funderar på att kolla på nått Andra Avenyn avsnitt kanske. Om man kan använda hörlurar i Sebbes dator? Hoppas det.

Jobbigt det kommer att bli när jag kommer hem till Daniel
, har alla mina kläder över hela golvet, måste städa upp det alltså. Men jag orkar inte. Kanske gör det imorgon istället. Eller kanske dagen efter det. Haha.

Jag blir såååååå sjukt jävla less på personer
i mitt liv som tror att dom kan bestämma så jävla mycket över mig... Fel att bara inse fakta och ta reda på hela sanningen & inte bara lyssna på 1-2 personer som snackar skit om andra men inte berättar vad dem själv har gjort... Förbannad ja blir på såntdär asså. No way att nånting ska förändras på nån annans än mina EGNA villkor. Jag är fan 18 år och borde få göra vad fan jag vill. Neeee för folk ska lägga sig i. Så less på det alltså. Ingenting ska förändras. Så är det bara!!!

/Emma


None
oskiljaktiga - nu och alltid

studenten

Publicerat: 2008-06-12 Kl: 20:44:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej folks.

Idag tar folk studenten
. Tyvärr så missade jag när alla gick ut på trappan och så, men det kunde inte hjälpas. Fanns inte så mycket att göra åt saken... Iallafall, vid fyra så åkte vi upp till Camilla Richard Rasmus och Micke. Men när vi åkte genom stan så såg vi Richard på flaket så jag började fundera, haha. Men vi åkte iallafall upp och där var det maassa folk. Idag har jag träffat alla i min släkt på pappas sida alltså. Farmor, farfar, Camilla Richard & Rasmus såklart, farfars bror, massa folk... Sen påvägen hem träffade jag pappa & min farbror också. Det var inte igår kan man ju säga. Men det var kul!

Nu är jag hemma iallafall.
Mätt och trött som en idiot. Ont i huvudet somfan alltså. Sebbe satt här och väntade på mig när jag kom hem, haha. Stackaren. Jag skickade hit honom för flera timmar sedan så tog jag jättelång tid på mig. Men nu ligger han och tittar på TV och jag sitter här. Vet inte riktigt vad vi ska göra ikväll, får se. Blir inget supande iallafall, det är en sak som är säker! Så full som Danne var igår så vill jag nog aldrig mer supa. Haha. Älskar dig sötnos, allt kommer att bli bra. Jag lovar.

Nu ska jag vara lite social
.
 Ciao folks

Nattuggla

Publicerat: 2008-06-12 Kl: 04:44:26 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll everybody. Det är sent men jag har inte somnat än. Eller slumrat till framför tvn har jag gjort medans Sebbe suttit och spelat Fifa eller nåt, och Danne min älskling har legat i sängen och snarkat som en gris, ha ha sötnos.

Förut gick jag och Sebbe en riktigt lång promenad
, men det var rätt skönt ändå. Förutom min tunga väska, det var jobbigt för min axel somfan. Så gick vi på Shell, sen gick vi och mötte en mycket full Daniel Valderrama. Haha, helt packad o slocknade nästan direkt när vi kom hem. Han kom hem vid 12tiden, så det var ju skönt iaf så han slapp väcka mig mitt i natten och ramla in här stupfull, haha. Jag är glad att han inte går ut speciellt ofta ;)

Imorgon ska jag som sagt på Richards student
. Eller ska väl kolla på alla andras också såklart, speciellt Linas!! Så stolt över dej,hoppas du vet det. Hoppas du får en riktigt grym dag alltså :) ..Iallafall, efter jag har varit på studenten ska vi hem till min faster & mina kusiner och käka middag och sådär. Mysigt! Inte träffat dem sen i julas, så det ska bli roligt. I miss them.
Sen efter det ska jag nog träffa Sebbe hade jag tänkt. Jag skulle egentligen ut, men vad fan. Får se hur det blir med den saken, verkar inte som att nån av mina kompisar ska ut satt... Men men.

Nu drog Sebbe nyss
, sitter och väntar på att han ska logga in på msn, han bad mig logga in. Undrar varför? Vad kan vara viktigt att prata om över msn när vi umgåtts hela dagen och kvällen? Han är lite konstig han, Sebastian Lindgren. Haha. Så nu passar jag på att skriva lite blogg, to make up for lost time typ. Var ju längesen jag skrev "regelbundet" eller vad man ska kalla det. Datorn hemma hos Danne är så jävla seg så det tar hundra år att skriva blogg, därför sker det inte så ofta när jag är där. Och där har jag ju varit nu i flera månader. Man behöver komma hemifrån ibland.

Har sån förbannad jävla ledvärk alltså.
Vill hugga av mig benen och armarna, fingrarna med. Bara för att det har varit så jävla regnigt & kallt ute idag så gör det ont. Åt helvete med det. 1g alvedon hjälpte inte, ett vaarmt bad hjälpte en liten stund, medans jag låg där i, men när jag klev upp gjorde det lika ont igen. Och sen dess har jag haft ont hela tiden. Känns som att jag skulle behöva stretcha varje muskel i kroppen. Sjukt ont alltså. Sämst. Hoppas det inte regnar imorgon alltså, jag ber till Gud. Okej, jag vet att det inte kommer att vara bra väder och soligt, men det behöver inte regna. Det kan väl fan regna nånstans där det behövs, överallt där alla jävla skogsbränder pågår vore väl lite lämpligare kan man tycka. Men naturen är lite knepig sådär ibland. Haha. Värsta filosofen. Tycker skitsynd om alla som tog studenten idag, i detta regn. Fast känslan av att ta studenten övervinner nog känslan av deppighet pga vädret. Men solsken gör ju oss alla lite gladare eller hur :)

Idag fyller min älskade Vilma 20 år också :D Grattis stumpan!! Hoppas det blir en jättebra dag för dej. Vi syns på fredag. Puss love

Nej, nu ska jag knoppa.
Det är en dag imorgon också.
Ciao

Lite bilder som ni kan få titta på. Det är ju alltid roligare att läsa bloggar med bilder. Eller hur?

None None


1. En somrig bild på mig för nån månad sen.
2. Jag och Daniel på nyårsafton, älskar dig!
3. Sebbe som gör något, inte vet jag vad. Nyaste bilden på honom iaf!
4. Min Ante som myser i vårsolen.
5. Min Tova som vill åt maten på grillen.
6. Jag och Vilma i sidsjön förr förra sommaren.
7. 7 juli 2007. Början på föralltid.
8. Jag och Danne i vintras, min sötnos.

Hej allaaa!!

Publicerat: 2008-06-11 Kl: 17:02:15 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Fyfan vad längesen jag skrev alltså. Har nästan glömt bort hur man gör, haha. Nejdå, men nu är jag tillbaka iallafall. Lucky you;)

Idag har jag inte varit på nån student. Känner typ ingen från Västermalm eller nån av skolorna som tog studenten idag,tack och lov. Jävla skitväder alltså :/ Blir ju nästan deprimerad här. Men imorgon tar min kusin studenten, Lina tar studenten och massa folk!! :) Roligt. Jag önskar att jag också kunde göra det. Vissa saker ångrar man här i livet.

Jag och Danne sov inte länge alls, han sov hela natten men jag kunde verkligen inte sova alls. Skitjobbigt. Kollade på One tree hill som vanligt. Hehe. Sen på dagen gjorde vi massa ärenden och sånt, sen drog ja o gjorde nåra saker som ja  behövde ha avklarade för mitt eget bästa, sen åkte ja hem... Kallt somfan ute, frös ihjäl herregud. Gruvar mig inför att gå ut igen. Sitter hemma nu och väntar på att Sebbe ska komma. Så längesen vi umgicks!! Ska bli kul :) Saknar min Danne redan iof, men jag får ju träffa han sen. Sötnos. Love you.

Nu ska jag dra. Skriver med all säkerhet mer senare. Ciao

underbar dag

Publicerat: 2008-06-01 Kl: 19:29:14 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Goddag gott folk. Idag är jag på skitbra humör! Fyfan vilket jävla väder vi har haft idag. Helt otroligt varmt, höll på att smälta när jag vaknade imorse. Blev överlycklig. Klev upp tidigt också, har vänt tillbaka dygnet nu och det behövs ju verkligen nu när det är sommar och allt. La mig ute på balkongen och solade i 2 timmar, och jag blev faktiskt brun. Jag som inte har solat solarium ens på flera månader, var kritvit, behövde lite färg verkligen. Så nu hoppas jag på finväder imorgon också, så att jag kan jobba lite mer på min bränna ;) Haha. Så jävla skönt.

Efter att jag hade stekt klart så gick jag älsklingen och Renzo på en liten promenad, först bort till Gladys sen till Ica och mötte lite folk. Sen gick jag och Danne hem för han hade träning. Så nu har jag legat ute på balkongen lite till och tagit det lugnt bara, läst lite och så. Sen har jag städat & plattat mitt hår. Eftersom jag lät håret självtorka imorse så såg jag ut som en dåre. Haha. Jag hatar självfall, så jävla fult.

Aja. Nu sitter jag och kollar på One tree hill, ska byta kläder för 353e gången idag. Har bytt om tusen gånger alltså. Vet inte varför. Sommaren gör mig velig, haha. Nej men seriöst, vet inte varför men så har det iallafall blivit.
Nu slutar Dannes träning så han borde vara hemma om typ en kvart eller nåt. Då ska vi gå ut och göra nåt. Måste sätta på mig mer kläder isåfall, har bara en klänning på mig och det kanske blir lite kallt om vi är ute länge... Om benen och så, eftersom det blåser. Vindarna blir kanske kalla sedan. Lets hope not.

Bye bitches

(Vilma ring mej nån dag, har skickat femtusen sms men du ringer aldrig upp!! I need to talk to you baby. PUSS)

RSS 2.0