denna lilla sötnos blir 6 månader

Publicerat: 2009-09-30 Kl: 23:33:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-363e5471ee669fd5ca22537e01b62dc9.png

Kolla varifrån!

denna lilla sötnos blir 6 månader idag :) Lillhjärtat!


Min SMSbloggning fungerade

Publicerat: 2009-09-30 Kl: 15:13:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ser att mitt försök till mobilt bloggande gick framgångsrikt igår. Det gillar vi.

Idag har jag inte så mycket att bjuda på. Inte ett dugg bättre känner jag mig. Vill ta en varm dusch, men det känns alldeles för svårt då jag fryser som man kan tänka sig att ekorren i Ice Age borde göra. Då kanske ni tänker att det passar ju att duscha när man fryser. Men jag håller inte med, det är nog det värsta man kan göra.
Jag minns när jag gick i skolan, 8an och 9an och så. Varje morgon klev jag upp kl 7 och duschade. Jag hade tvätta håret mani när jag var yngre. Jag tvättade håret oftast 2 gånger om dagen. Ha ha. Vad sjukt egentligen. Men jag klarade inte av fettigt hår. Det gör jag visserligen inte nu heller, men jag hanterar det bättre ;-) Haha. Jag har lärt mig att acceptera att man inte SKA tvätta håret varenda vareviga dag. Men det är min kära mami som har lärt mig att man ska duscha och tvätta håret varje dag. Eller lärt mig, hon gör det, så jag tog väl bara efter där antar jag.

Febern är fortsatt låg, på natten är den hög som satan. Jag ska ta och ringa Folktandvården nu innan 16 och avboka min tid som jag har imorgon kl 11.30. Jag har ett annat läkarbesök jag måste ta hand om kl 11. Och vem som helst förstår ju att jag inte hinner till Kvissle på 30 minuter. Jag är ju inte stålmannen, hur gärna jag än skulle vilja vara det.

Min love sover och sover. Vi sover i omgångar, så att säga. Det blir så varmt annars, så jag tror att det är anledningen.

Nu ska jag ladda ner nyaste 90210. Ha en bra dag och njut av livet :-) Det gör inte jag.
- Emma

testar igen om det funkar...

Publicerat: 2009-09-29 Kl: 21:58:53 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


0-469e3ad71e58d0477affb7830489f738.png

Kolla varifrån!

testar igen om det funkar...


illamående!?

Publicerat: 2009-09-29 Kl: 20:16:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag kände av det förut idag också på eftermiddagen. Illamående. Men jag vägrade, så jag låtsades inte om det. Men nu har det kommit tillbaka. Jag mår så sjukt illa så jag vill bara kräkas. Men jag vägrar det också. Vad kan det bero på tro? Ska ta tempen nu iallafall. Känner mig verkligen febrig...

Detta dygn och säkert morgondagens inlägg kommer att innehålla en massa klagande från min sida! Så jag varnar er - vill ni inte läsa om sånt så kan ni hoppa över att läsa min blogg tills jag blivit frisk igen!

Jag har iallafall tagit dendär jobbiga promenaden bort till ICA nu. Köpte en goood cola som smakade så bra. Så nu ska jag gå ner och lägga mig och titta på veckans One Tree Hill. Sedan blir det Andra Avenyn kl 21.00. Blir helt perfekt timing, om jag skyndar på lite.

Ha en trevlig kväll, och njut av att ni är friska! Ni som är det, alltså.
- E


Tvättstuga

Publicerat: 2009-09-29 Kl: 18:29:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag nyss varit och bokat tvättstugan. Hade verkligen hoppats på att det skulle finnas någon tid nu ikväll kl 19, även fast jag är så sjuk så skulle jag vilja ha någonting att göra. Som inte är så jobbigt. Jag tycker att det är ganska roligt att tvätta faktiskt, iallafall när det är klart, haha. Så jag bokade en tid imorgon 13-16. Skönt med rena kläder! Så ikväll blir det till att städa ur garderoben och lägga allt i tvättkorgen. Ska tvätta varenda klädtrasa även om de inte är smutsiga. Jag vill ha allt nytvättat så att det luktar gott. Älskar det.

Nu ska jag snart ta en jobbig promenad bort till Ica. Man har ju behov även fast man är sjuk. Tyvärr. Men jag tror att en promenad kanske kan vara ganska bra för mig just nu. Ska ta på mig min vinterjacka, om jag kan ha den fortfarande, och halsduk. Så att man slipper frysa ännu mer. Jag gör aldrig mer om misstaget att bara ha på mig skinnjacka när jag har feber.

När jag kommer hem från Ica så ska jag sätta mig och titta på nya episoden av One Tree Hill. Det slutade ju sååå spännande förra gången. Minns ni att jag skrev det? Nu har det gått en vecka och jag ska äntligen få se hur det går! Wie. Om jag klarar av att ha hörlurarna i öronen utan att börja gråta av ljudet, haha.

Skriver mer senare. Har ju så tråkigt så det lär bli fler än en till uppdatering denna afton.

- Emma.


Nostalgibilder

Publicerat: 2009-09-29 Kl: 17:50:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag satt och pratade med Sebbe på msn, så sökte han efter en gammal lunarsida. Då loggade jag in på min egen och hittade en massa gamla bilder :-) Roligt. Idag saknar jag verkligen mina hundar. Det gör ont i mitt hjärta för att jag saknar dem så mycket. Älskade Ante. Älskade Tova. Jag saknar ihjäl mig efter er...

Här kommer iallafall några bilder, lite roligt att titta tillbaka :-)


Jag och babywilliam några dagar efter han kommit hem från sjukhuset :)


Jag och världens minsta älsklingswilliam myser på 45an


Long time ago. Thomas, Sebbe, Filip och jag hemma hos Sebbe 2006


Jag och Evelina hemma hos mig 2002 ;-) Snyggingar!


Jag och Danne på sjukhuset 2007


Jag och Lina :-)


Jag, Ante & mamma på ICAs parkering. 2005? Tror jag


Jag, Sebbe och Stefan på julavslutningen i nian


Jag och Sebbe nyårsafton 2006/2007. Spelar chicago på fyllan haha


Jag och Vilma för jääättelängesen i mitt lilla rum på Midälva:-)


Jag och Zofie på Vårruset 2004. Haha vi sprang alltid Vårruset


Dålig bild, men jag o Lina iaf


Jag och min älskade mami 2005...


Min finaste älskade Ante


Min finaste Tova baby!


Inte bättre

Publicerat: 2009-09-29 Kl: 15:25:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan för denna sjukdom jag bär på. Vad det nu kan vara. Igår hade jag undertemp, ska ta tempen snart igen och se om den har stigit eller ligger kvar på samma. Jag känner mig febrig och varm... Jag vill göra någonting! Jag vill ha energi. Jag har tråkigt. Men vad fan finns det att göra då, när man mår som en överkörd kråka? Ögonen far omkring i huvudet på mig så att jag tror att jag är smygfull.

Sov jävligt dåligt inatt. Men baby var snäll och gjorde thé och sånt åt mig :-) Vi är ju båda sjuka, men jag tycker att jag är lite sjukare. Haha. Äh. Ska se Gossip Girl kl 16.05 iallafall. Sedan vet jag inte. Jag vill göra någonting vettigt. Umgås med någon. Älsklingen sover bara, det är bra det. Sov ju ingenting överhuvudtaget inatt. Ville bara störa sig med mig och hålla för min enda näsborre som jag kunde andas igenom. HE HE tyckte han. Det tyckte inte jag. Varje gång jag vaknade var jag så sugen på Cola så att jag blev riktigt förbannad för att jag inte hade någon. Funderade nästan på att promenera hela vägen till Shell i Nacksta och inhandla en. Så sugen var jag.

Nu ska jag försöka svälja ner en Alvedon. Det känns nästan lika omöjligt som att svälja ner en fotboll. Utan vätska. Men man får kämpa!


Efter en lång, skön dusch

Publicerat: 2009-09-29 Kl: 00:47:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag duschat i ungefär en timme. Helt underbart! Det enda som känns jobbigt är att jag måste gå och lägga mig med blött hår. Jag hatar att göra det, men jag har verkligen ingen kraft överhuvudtaget att ens titta på hårfönen. Så då får jag leva med blött hår inatt. Är man sjuk och lat så är man!

Idag har jag iallafall inte gjort så mycket. Tog en sovmorgon eftersom jag var sjuk när jag gick och la mig igår, sedan har jag vaknat minst 6 gånger inatt, sprungit på toaletten, vaknat och druckit vatten/cola för att jag var så torr och tjock i halsen. Så jag har inte sovit bra alls. Då tyckte jag att jag var värd att sova lite extra imorse!

Klev upp och käkade frukost, satt vid datorn en stund och läste tidningen och så. Laddade min mobil en stund så att jag iallafall skulle kunna ha lite batterier. Sedan tog jag bussen hem till min mormor i Nacksta för att hämta en karta Alvedon. Jag har inte sååå mycket feber, den har gått ner under dagen. Nu har jag undertemp istället. Undrar hur det kan komma sig? Jag brukar ALLTID ha 37,5 som normaltemp. Nu har jag 35,6. Fryser som en skata. Men vad gör man? Jag ska ringa vårdcentralen imorgon om det inte blir bättre med detta.

Nu ska jag lägga mig i sängen, mysa med mina två älsklingar och titta klart på KyleXY innan jag ska försöka slå igen mina gröna. Det är en ny (förhoppningsvis bättre) dag imorgon också!

Sov gott mina vänner.
- Emma

Sjukstuga

Publicerat: 2009-09-28 Kl: 22:17:16 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har gått och blivit sjuk. Jag är så jävla less över det... Vem orkar vara sjuk? Men det är väl för att det är 900 grader kallt utomhus. Skit Sverige!!! Jag hatar detta land. Har undertemp och så ont i halsen så att jag inte ens kan få igenom luft där. Så måste jag duscha också... Vem orkar duscha när man är sjuk? Men jag måste. Annars kommer jag inte att kunna sova inatt.

Skriver senare, om jag orkar.
- En sjuk Emma

Anonym

Publicerat: 2009-09-28 Kl: 16:03:31 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Anonym om Le igen: vad heter låten? :D

Svar: Låten heter Le igen :-P

Svåra tider

Publicerat: 2009-09-27 Kl: 23:36:07 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ja, det är inte lätt när det är svårt. Just nu längtar jag bara till januari


Jävla jobbig kväll alltså

Publicerat: 2009-09-27 Kl: 02:25:41 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag skrev ju förut att det hade varit en bra dag, men att man inte kunde förutspå framtiden. Så sant. Kvällen har varit s-k-i-t rent ut sagt! Fy fan vilken jobbig kväll... Det var iallafall skönt att vara hemma en stund med mami och så :-) Och lilla Ella!

Sebastian kom hem till mig förut och gjorde mig sällskap. Mamma hade sån huvudvärk så han hade med sig Ipren till henne också, det var ju bra. Var på pizzerian med mami och käkade förut, mycket gott. Det var ett tag sedan jag åt pizza faktiskt. Är inte så förtjust i det nuförtiden. Men idag var det mums!

Så jag och Sebbe satt och pratade bara om allt mellan himmel och jord, satt vid datorn lite, gosade med Ella. Sedan tog vi bussen till stan kl 23. Det var så helvetet började. Hör och häpna:

Eftersom jag bor i Bredsand så är det Njurundabussen som går där ute. På helgerna så går bussarna bara 1 gång i timmen, alltså är det bara EN enda buss som är i omlopp hela tiden. Så står det att bussen ska gå utanför mig kl 22.58, då hinner man nätt och jämnt in till Navet innan sista bussen går. Men Njurundabussarna är ALLTID sena. Så då kom bussen kl 23.05 ungefär. Jag var så jävla förbannad. Frågade busschauffören hur han hade tänkt att man skulle hinna med sista bussen från navet? Det visste han inte, såklart. Och det gjorde jag inte heller. Fy fan vad irriterad jag blev. På detta så hade jag en tung jävla dator att bära, en handväska proppfull med saker, och en 1,5 liters cola i en påse. Vad trevligt. Då skulle jag alltså promenera till Granloholm från Navet, mitt i natten på en lördag. I mitt tillstånd. Underbart!!! Jag är inte alls slut nu. Nej då. Ingen fara. Jag har så jävla ont i hela kroppen så jag vet inte om jag ska skratta åt hela jävla sitautionen eller om jag ska gråta. Fy fan för Sundsvalls stadstrafik!!! Jag vill mörda allihopa där. Iallafall de som kör Njurundabussarna. Inte blev det bättre av att hela bussen var full med fulla jävla njurundafjortisar. Haha. Herregud säger jag...

Jaja. Nu sitter jag och tittar på Kyle XY. Laddade nyss ner 3 avsnitt till, det tog 4 minuter att ladda ner allihopa. Helt sjukt snabbt! Haha. Grymt ju.

Snart ska jag lägga mig och sova... Försöka iallafall. Jag har så himla mycket tankar och känslor som är lite jobbiga att hantera, vet inte riktigt vart jag ska vända mig eller vad jag ska göra med dem. Det känns bara alldeles för tungt för att jag ska orka. Men man måste kämpa och hålla huvudet högt. Jag kan inte ge upp, inte nu. Inte än. Jag vill bara att allt ska vara bra. Kan man inte få må bra och vara 100% lycklig någon enda gång i sitt liv? Är det för mycket begärt?

Nej. Nu säger jag godnatt.

Trevlig helg!
- Emma



Le igen

Publicerat: 2009-09-27 Kl: 01:31:16 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Finaste låten...:')

Baby jag kan se hur du gråter fast dina ögon är torra
Jag ber till Gud och jag tackar han för han gör så du orkar.
Och jag kan se hur själen din lider i tvivel försöker att upprätthålla det
vi har och i de livet du söker, och varje morgon vaknar du med rädsla
i magen, den rädslan för att inte ha mig kvar i slutet av dagen
så du ringer mig oavbrutet för du tycker min röst ger lite plåster
på såren men inte mycket till tröst
när jag är stressad i telefonen, helt ointresserad, av vad du har
att berätta och säger nog inte mera än att jag måste gå, hinner inte, har inte tid
och ger dig inga tecken på att jag vill ha dig kvar i mitt liv
men älskling lyssna nu och lita på mig, har aldrig velat släppa dig sen
första dagen jag såg dig, jo vi ska kämpa tillsammans för meningen
du är mitt allt så snälla låt mig se dig le igen

ref.

jag vill se dig le igen
jag vill se dig le igen
för jag ser gråten i din själ
som väntar på att brista ut
men snälla låt mig se dig le baby
åh jag älskar dig så mycket
ta min hand och lita på
att det ordnar sig

vers 2

det finns ingen ursäkt för hur jag beter mig ibland
jag är så självisk jag vet det men älskling ge mig din hand
låt mig mej se dej le lite grann jag lovar och menar det här
har börjat förstå vad ja gör och vill inte leva så här
du förtjänar så mycket mer efter allt du gjort för mig
i vått och torrt när jag vart nere har du trott på mig
under alla nätter jag gråtit mig genom ångestattacker
så har du torkat mina tårar och sagt att det kommer ordna sig
och det kändes bättre då men en natt fick du ändå slå 112
och följde med mig in till akuten och väntat i timmar
du är värd hela världen för hur du kämpat i dimman
alltid stått vid min sida funnits där när jag behöver
men ändå glömmer jag bort det sedan när det går över
och sviker dej om igen och det är på mig det är fel men det finns
bara en och det är med dig jag blir hel

ref.

vers 3

du måste tro vad jag säger nu
jag är ärlig jag vet jag kan bete mej som skit
det är förjävligt o det måste få ett slut
fort innan du bryter ihop jag vill försöka
förändra för jag har hört dina rop
som jag tidigare bara skitit i
och tystat ner då mina svar har varit
pallar inte lyssna mer
men baby du vet
ja du vet hur jag mår o du vet också vad jag gått igenom
nu under ett år
fram o tillbaka till psyket för att få prata ut
om att jag inte känt nån mening nu när allt snart är slut
men det börjar bli bättre nu och du är den att tacka
som fått mig upp på fötter igen för att tända facklan
det var därför  jag aldrig rörde tabletterna som dom gav mig
jag visste jag kunde klara vad som helst bara jag har dig
så förlåt mig som all skit som du fått ta
kom ihåg så länge du älskar mig så är det du och jag


Ökad statistik

Publicerat: 2009-09-26 Kl: 20:42:03 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Min statistik har ökat huur mycket som helst dom senaste dagarna. Vad konstigt? Jag kanske skriver lite oftare, beror nog på det. För jag skriver ju inget intressantare än vad jag gjorde förut.

Jag ska lägga mig och titta på mitt sista avsnitt av Kyle XY nu. Ska ladda hem resten senare när jag kommer hem till Danne :-)

Ciao


Födelsedagskalas

Publicerat: 2009-09-26 Kl: 18:27:02 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Idag har det varit en bra dag, hitills iallafall. Hur resten av kvällen blir kan man ju inte förutspå, tyvärr.

Renzo fyller 18 idag så vi har käkat middag o så :-) Sedan fick jag skjuts av Alex och Victoria hem till Bredsand, kände att jag behövde komma hem en liten stund. Vara med kissen oså. Hon har fått ett jääättefint halsband, svart med glittertassar på. Haha, gulligt är det. Men hon är för liten så att halsbandet är alldeles för stort för henne ännu, men hon växer väl i det hoppas jag? HON ÄR SÅ FIN MIN LILLA KISSE!

Ikväll vet jag inte riktigt vad som händer och sker. Jag ska nog vara med Sebbe ett tag? Vi får se hur det blir. Kanske bara stannar hemma här också. Ingen aning än.

Nej, nu ska jag städa rummet lite och fixa ordning. Sedan ska jag gå på Statoil och köpa mig en cola.

- Emma


Aint no sunshine when she's gone

Publicerat: 2009-09-25 Kl: 18:12:52 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Idag har det varit en kaotisk dag. Jag är så jävla besviken och ledsen. Förstår inte för allt i världen hur man kan bete sig så dåligt gång på gång? Göra samma jävla misstag 900 gånger. Jag blir så frustrerad för jag kan inte göra ett skit heller, bara stå bredvid och hoppas på bättre tider... Det är så jävla jobbigt dethär. Hur ska man orka med allt som händer?

Jaja, nog om det... Har inte så mycket intressant att komma med. Jag har nyss tagit en lång välbehövlig dusch. Mitt hår är helt efterblivet idag. Jag fick seriöst tvätta det 3 gånger med shampoo och balsam för att det kändes felande. Hela håret känns konstigt. Det är något som inte står rätt till! Hmm. Hoppas att det går till sig lite senare. Jag hatar när håret inte känns bra. Då förstörs hela mitt humör.

Ikväll ska vi till Erika och ta det lugnt bara tror jag. Käka lite och så :-) Tar med mig datorn dit så jag uppdaterar senare, då kanske jag har något roligare att skriva om.

Ciao.
Emma


the old me is dead and gone

Publicerat: 2009-09-25 Kl: 14:19:14 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


damn, what a life i've had

Nostalgimusik

Publicerat: 2009-09-25 Kl: 14:09:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sitter och lyssnar på en massa bra musik från förr i tiden ;-) Alltså inte så gammal, men typ sedan några år tillbaka. Sånt som man lyssnade på runt 2005-2006.. Skit bra musik ju! Mycket bättre än nu. Haha. Ewe du skulle höra dem säger jag bara! :-D


When I'm gone

Publicerat: 2009-09-25 Kl: 13:41:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


I keep havin' this dream
I'm pushin' Hailey on the swings
She keeps screamin' she don't want me to sing
"You're makin' Mommy cry"
"Why? Why is Mommy cryin'?"
"Baby Daddy ain't leavin' no more"
"Daddy you're lyin'"
"You always say that, you always say this is the last time"
"But you ain't leavin' no more, Daddy you're mine"
She's pilin' boxes in front of the door
Tryin' to block it
"Daddy please, Daddy don't leave, Daddy, no stop it"
Goes in her pocket, pulls out a tiny necklace locket
Its got her picture
"This'll keep you safe, Daddy take it with ya"
I look up, it's just me standin' in the mirror
These fuckin' walls must be talkin'
Cause man I can hear 'em
They're sayin' you got one more chance to do right
And it's tonight
Now go out there and show 'em that you love 'em 'fore it's too late
And just as I go to walk out of my bedroom door
It turns to a stage
They're gone, and the spotlight is on
And I'm singin'

Mår inte så bra

Publicerat: 2009-09-24 Kl: 23:53:04 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag har känt mig ganska hängig och slö idag. Jag vet inte varför. Hur jobbigt som helst. Har ont i hela huvudet, ont i tänderna och bakom ögonen. Kanske håller på att bli förkyld? Det är ju så satans kallt ute hela tiden så att man fryser ju för fan ihjäl så fort man stoppar huvudet utanför dörren. Jag vill inte ha vinter! Jag vill ha juli hela året... Så fort jag får råd ska jag definitivt flytta utomlands. Till varmare breddgrader! Skönt det vore, eller hur?

Vad har jag gjort idag då? Ingenting vettigt överhuvudtaget. Varit två vändor på ICA. En gång imorse för att handla lite saker som vi behövde till frukosten, sedan en gång till med Amanda för att hon skulle köpa lite gotta som hon och Christer skulle ha till Idol :-) Men det är bra med promenader. Skulle dock bli lite fler av dem ifall det inte var så himla kallt ute jämt. Samtidigt känns det lite för tidigt att börja ha på sig vinterjacka nu? Vad tycker ni?

 
Sedan har jag bara varit hemma här hela dagen. Inte gjort någonting alls. Bara tagit det lugnt, i och med att jag inte mår så bra. Jag hoppas att det blir bättre tills imorgon. Har planerat att jag ska kliva upp tidigt och åka hem till Bredsand och gosa med Ella hjärtat :-) Hoppas inte att mamma har ätit upp alla mina drömmar! Kakor alltså. Jag älskar drömmar, det måste vara de godaste kakorna på denna jord...

Lina tipsade mig om en sida igår, där man kan se alla serier och så från USA. Som Sveriges webb-tv ungefär. Hur bra som helst! Jag har ju skrivit många gånger om att jag älskar Kyle XY. Bland annat för att den serien gör mig lugn på något sätt, jag vet inte varför eller hur, det bara är så. Jag och Danne tittade alltid på det förra året. Så har jag hört att det aldrig skulle bli någon tredje säsong så jag har lixom inte kollat upp det något mer. Men då såg jag på denhär sidan att det finns visst en tredje säsong! Gissa hur glad jag blev, haha. Hur bra som heeeelst. Så nu ska jag lägga mig och titta lite på det. Måste dock hitta någonting att lägga under datorn för det börjar lukta bränt här... Den har stått på sängen för länge. Stackars liten.

Sov gott.
- Emma


Omelett

Publicerat: 2009-09-24 Kl: 18:17:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har inget speciellt roligt att skriva om... Så jag återkommer senare.
- Emma


90210

Publicerat: 2009-09-23 Kl: 23:57:21 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hejsan.

Idag har det varit en bra dag, tycker jag. När jag klev upp så städade jag lite, sedan käkade vi mat och sådär. Jag gjorde mig iordning och tog bussen hem. Myste med min kissebaby och umgicks med mami :-) Bra så.
Lina var ute hos sin pappa som jag bor granne med, så jag fick åka bil med henne tillbaka till stan! Så vi åkte på ICA, och sedan åkte vi hem till Evelina.

Hos Evelina så tittade vi på Idol, eller så mycket av det som gick att se eftersom William busade och trodde att han var genomskinlig framför tvn ;-) Hehe. Gullhjärtat!! Inte för att jag bryr mig, gillar inte ens att titta på Idol ändå. Sedan skulle Lina åka och hämta sin mamma på jobbet, så då var det jag Ewe och Vilma. Satt och pratade lite, kollade runt på internet och tog det lugnt bara. Mysigt. Vid elva tog jag och Vilma bussen hem..

Nu är jag hemma, sitter och väntar på att 90210 ska laddas färdigt. Råkade även ringa och väcka Lina nyss, haha förlåt! Det var inte meningen. Skulle bara höra med henne om en sida som hon tipsade mig om förut. Mycket bra. Ska kolla in den alldeles strax.

Nu börjar jag få ryggskott, sitter i sängen som en ostkrok. Så nu måste jag sluta skriva här!

Sov gott allihopa.
- Emma


Spännande!!!

Publicerat: 2009-09-22 Kl: 23:53:59 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag nyss sett klart på One Tree Hill. Det slutade så sjukt spännande så att jag inte vet om jag ska skratta eller gråta. På riktigt. Åh guuuuud orkar inte vänta tills nästa vecka. GUD :-) AHHH. Blir galen!!!

Nu ska jag väl snart lägga mig och sova, och imorgon ska jag träffa Evelina och Vilma. Har lovat William att jag ska följa med och hämta honom på dagis :-) hehe, så jag ska möta Evelina på stan när hon slutar jobba. Sen ska vi hem till henne och käka middag och ta det lugnt bara. Snacka skit och busa med lilltrollet :-)

Nu har jag bara Two And a Half Men kvar att kolla på och det är ju bara 20 minuter... Vad tråkigt! Längtar tills Criminal Minds kommer ut.. Tror det är imorgon. Det sänds på TV i USA idag, så det borde komma ut imorgon på sidan jag laddar ner ifrån. Hope so! Jag älskar Criminal Minds.

Nej hurreni, nu ska jag läsa lite bloggar innan jag ska lägga mig och vila huvudet. Men alla bloggar är så trååååkiga, fattar inte varför ingen har en rolig blogg som man kan läsa! Inte för att min är så jävla intressant men den läser jag ju inte ;-) Haha.

Sov så gott.
- Emma

Tv-night

Publicerat: 2009-09-22 Kl: 20:26:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


TV-kväll ikväll, for sure... One Tree Hill, S07 E02. Two and a half men, första avsnittet på 7e säsongen... Andra Avenyn äre också. Skit bra!

Nu ska jag duscha och vänta på att de ska laddas färdigt :-) Skriver mer sen.
- Emma


One Tree Hill S04 :-)

Publicerat: 2009-09-21 Kl: 22:34:27 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Idag har det varit en lugn och harmonisk, skön dag. Förutom denna sjuka smärta som plågar min rygg dygnet runt. Men förutom det så har det varit en bra dag!

Vi vaknade imorse, låg kvar i sängen och gosade en stund innan det var dags att kliva upp. Sedan har vi varit ute på en promenad, gått på ICA och köpt grönsaker till maten och så. Det var inte speciellt skönt väder ute idag kan jag säga, fan vad kallt det är. Man får ju en sån huvudvärk när det varierar så mycket med vädret. Ena dagen är det varmt, andra dagen är det kvavt, tredje dagen är det nästan minusgrader. Jag har inte något minne av att det brukar vara såhär kallt redan i september? Konstigt. Vill ha tillbaka sommaren, nuuuuu.

Denna vinter ska jag iallafall köpa en stor mysig och framför allt varm jacka, en skön halsduk, mössa och vantar :-) Jag gör alltid det misstaget på vintern, klär på mig alldeles för lite och fryser arslet av mig. Men i vinter blir det annat minsann!

Nu sitter jag och tittar på fjärde säsongen av OTH :-) Jag gillar den säsongen extra mycket just nu pga en speciell anledning... Så det är vad som underhåller mig ikväll. Danne den människan spelar ett satans spel så att jag håller på att få ett psykbryt :-( ÅÅH det låter så fruktansvärt mycket. Pang pang pang pang pang, polisbilar och skit. Hur jobbigt som helst. Sänka vägrar han, "men då hööör jag inte vad dom säger ju" hahaha.. Åh snart slår jag sönder datorn! Trust me.

Livet är lite krångligt just nu och en massa problem har jag... Ska försöka lösa dem så fort jag kan. Men det är inte så lätt när man inte har någon som kan hjälpa en. Tyvärr.

Nu ska jag återgå till One Tree Hill. Trevlig kväll.
- Emma




H/D ♥

Huvudvärk

Publicerat: 2009-09-20 Kl: 20:47:12 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Idag har varit en ganska lugn dag, på ett stressfullt sätt. Det lät konstigt men vet inte riktigt hur jag ska förklara...

Igår kväll såg vi en riktigt sjuk jävla film. Drag me to hell hette den. En riktig B-film som verkligen inte var bra, men man kunde ändå inte sluta titta. Riktigt läskiga scener, haha. Ingenting jag skulle betala pengar för att se direkt, men vi fick oss några hjärtattacker iallafall!

Vaknade imorse och låg kvar i sängen ett tag och myste. Sedan klev jag upp och tog bussen hem till Bredsand. Min älskling var så mysig och visste inte riktigt om hon ville busa eller gosas :-) Haha, hon är så söt. Min tjockis. Gjorde ont i hjärtat när jag var tvungen att åka därifrån... Baby!

Mormor kom iallafall och hämtade mig, mycket snällt. Då slapp jag ta bussen i detta regnväder iallafall. Vi åkte och handlade innan vi åkte hem till henne för att jag skulle hjälpa henne att betala en räkning genom internetbanken. Hon har nyss fått sin dosa så hon vet inte riktigt hur man gör ;-) Hehe. Sedan skjutsade hon mig hit! Tackar tackar.

Nu ska vi väl äta mat snart tror jag, sedan ska jag hoppa in i duschen. Ska ta och titta vad det är på TV ikväll också. Hoppas det är någonting bra? Men det är det väl aldrig, så varför ens hoppas.

Uppdaterar kanske senare, beror på om känslan infinner sig, hehe.

Hoppas ni har haft en bra helg!
- Emma



Här kommer lite bilder


hjärti ute på jakt, står nog och spanar efter edgar här ;-)

mamma tyckte att ella skulle vara söt i en liten mössa, haha.. stackarn!

hjärti sitter och tittar på världen

jackson sover, haha så stiligt. sådär sov alltid min tova också

Ella idag på eftermiddagen:-) fetknoppen, haha TÖT!

Saknar min älsklingskisse!!

Publicerat: 2009-09-20 Kl: 01:46:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er allihopa.

Idag har det varit en lugn dag. Vi kunde inte riktigt somna inatt, låg bara och vred och vände på oss i flera flera timmar, sjukt jobbigt! Det kliades i hela mitt ansikte och håret var ivägen. Ni vet hur det är när allt bara känns obekvämt och man verkligen inte kan somna? Fruktansvärt.. Så idag sov vi ut iallafall, skönt var det.

Vi klev upp och satt vid varsin dator en stund, tittade på lite TV och åt god kinamat. Mumsigt :-) Har sparat lite som jag ska äta till frukost imorgon, haha. Nyttig frukost vill jag lova. Efter det gjorde jag mig iordning för att gå på 50års kalas. Det var mycket trevligt. Mycket folk och så, så vi satt och pratade. Tog det lugnt bara och drack pepsi :-)

Nu är jag hur trött som helst, sitter i sängen och läser bloggar medan jag små-tittar på House of Wax. Den är skit bra ju, längesedan jag såg den faktiskt. Chad Michael är min kärlek här i livet.

Imorgon ska jag åka hem när jag vaknar och vara lite med min kissemiss som jag saknar ihjäl mig efter!!! Buhu. Hoppas hon inte saknar mig tillbaka, haha. Får ångest när jag tänker på det... Min lillprinsessa ju.

Nej, nu ger jag upp. Ska lägga mig och titta på filmen och mysa lite. Sedan somna, förhoppningsvis.

Sov gott och ha en fortsatt trevlig helg!
- Emma


Snabbt internet:-)

Publicerat: 2009-09-19 Kl: 01:25:07 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Skönt att kunna sitta vid sin egen dator och ha snabbt internet för en gångs skull! Skit bra.. Så kan man göra saker som man inte kunnat göra annars för att det har gått för segt.

Igår så såg vi första avsnittet av One Tree Hill S07. Alltså, fan vad besviken jag blev! Jävla skit. Jag fullkomligt hatar att Lucas och Peyton är borta ur serien. What the fuck? Hela serien kretsar ju typ kring dem, så försvinner de bara. Helt sjukt. Så ska det komma en massa andra karaktärer och skapa intriger så att man ska bli intresserad.. Jag blev bara less jag. Fruktansvärt dumt drag av de som producerar serien. Fattar ingenting. Ska jag icke vara ett hängivet fan anymore? Vi får väl se. Jag fortsätter ju att titta på Andra Avenyn även fast det är skit dåligt nuförtiden. Verkligen helt talanglöst är det. Det händer inte en enda spännande grej. Man längtar inte ens tills nästa avsnitt :-S Ändå tittar man. Ja du..

Ikväll har jag inte haft speciellt mycket för mig. Var hemma en sväng förut, tog en dusch och myste med Ella hjärtat som jag saknar ihjäl mig efter! Får sån jävla ångest för att jag lämnar henne... Hon har ju sällskap men ändå. Jag vill att hon ska kunna ligga och sova med mig som hon alltid brukar göra. Hon kanske inte är trygg nu. Haha Evelina tycker att jag är så fjantig som behandlar henne som en litet barn, men hon är min lillbebis. Jag är nya Lina ;-) Haha. Men hon är mitt allt på världen!!!

Nu håller jag på att ladda ner andra avsnittet ur 90210. Såg det första förra veckan och det var fortfarande bra, men dom är ju bara inne på sin andra säsong så det kanske inte är så konstigt? Hatar säsongspremiärer, man har glömt en massa sen förra säsongen osv.. Men det är snart klart iallafall så då skall jag lägga mig och titta på det :-) Härligt. Idag får man vara vaken lite längre, det är ju lördag. Men ögonlocken börjar bli tunga så det är läggdags här snart kan jag lova.

Imorgon vet jag inte riktigt vad som händer och sker. Måste åka hem på dagen iallafall och checka läget samt gosa med kittie. Ska försöka fixa någon som kan köra mig så att jag kan ta med henne hit. Vill inte vara ifrån henne :-( Hon är så mysig ju. Hon ger mig kärlek ;-)

Nej, nu är det färdigt här så nu ska jag titta på det.

Trevlig helg!
- Emma


Här ligger min lilltjej och sover :-) puss på henne. love you




Stress

Publicerat: 2009-09-18 Kl: 17:19:22 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vaknade med 9 nya sms som jag hade fått inom loppet av en timme. Hehe, mina vänner gillar att dampa ;-) Ne då men det handlade ju om någonting viktigt. Så det var bra! Men jag hade slagit av vibrationen så jag hörde ändå inget.. Men dom visar ju iaf omtanke o det är alltid bra.

Åkte ner på stan och mötte upp Sandra & Jasmine, sedan Evelina. Satt en stund och pratade med Ewe innan jag tog bussen hem. Ella blev såååååå glad när jag kom, haha. Lillbusan har varit ensam hela dagen!! Jag som alltid är hemma hela dagarna... Lillgumman hade tråkigt. Nu är hon galen och mysig på samma gång, klättrar överallt och ska vara med. Sitter i fönstret och tittar ut på stora världen. Dags att gå ut med henne snart igen. LILLAN! Jag är så kär i henne. Mammas lilltjej!!!

Nu ska jag snart åka hemifrån igen. Här kan jag icke vara längre.

Pizzabak

Publicerat: 2009-09-16 Kl: 18:49:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gud vad jag är så fruktansvärt less på denna jävla värken nu. Håller på att få ett psykbryt här. Men jag har iallafall fått lite alvedon nu, men det verkar icke hjälpa... Ska bada senare tänkte jag, duschade förut men det hjälpte inget speciellt. Men bada kanske underlättar lite. Massage skulle jag behöva.

Nu håller jag och mami på att baka pizza, medans vi väntar på mormor min som verkar ta 900 år på sig. Segpropp. Men man ska väl inte stressa gamla människan heller, haha. Lika bra att inte gnälla när hon ändå ställer upp o hjälper till :-)

Nej, jag har inte mycket att skriva om känner jag. Internet is still going strong iallafall! Bra det. Det underlättar ju en hel del, fast samtidigt inte.

Ella är så jävla sugen på denhär pizzan alltså. Hon är där o ska äta skinkan hela tiden. Någon hade råkat stänga ut henne på balkongen nyss, lillgumman!! Inte för att hon led något speciellt av det, hon satt på balkongräcket och sov hon i friska luften... Haha. Kanske spanade efter Edgar.

Uppdaterar senare. Förhoppningsvis.
- Emma


Internet!

Publicerat: 2009-09-16 Kl: 04:53:45 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Woho. Jag råkade av en slump klicka på tillgängliga nätverksanslutningar förut, och till min förvåning så fanns det ett oskyddat nätverk med hyffsad singalstyrka! Då blev jag glad.. Jag är ju sjuk så jag har inte så mycket att göra. Har legat och sovit mest hela dagen så jag är inte speciellt trött... Borde kanske sova, men det är inte så lätt. Speciellt inte nu. Fått en massa dåliga nyheter ikväll som verkligen var tungt att höra, men sanningen är ju oftast det...

Ska lägga mig och försöka slappna av nu iallafall. Kommer väl knappast att lyckas med det projektet, men det är väl värt ett försök iallafall. Ska se på Twilight tror jag. Eller two and a half men kanske. Vi får se vad det blir... Kanske ska försöka se på kvällens Andra Avenyn avsnitt? Men det går nog för sakta tror jag. Anslutningen alltså... Det kommer förmodligen att lagga som fan, men det är ju värt ett försök.

Ella ligger här bredvid mig och sover som en stock på min arm. Lillhjärtat är trött för hon har varit ute på promenad i stora världen idag :-) Haha. Lillvännen mammas!! Hon träffade sin blivande man också. Så jävla vacker hankatt som bor här i dörren bredvid... Sjukt fin. Grå/vit långhårig med stooora tassar, en liten kisseunge det med. Så himla söt är han. Edgar kallar jag honom, vet inte vad han heter. Haha. Edgar och Ella. Passar ju bra det.

Nee, nu ger jag upp... Önskar att tröttheten kunde infinna sig på riktigt. Den finns där hela tiden, dygnet runt. Men jag får ingen ro i kroppen så jag kan inte sova. Jobbigt som fan.

- Emma





Lillvännen är trött! Så sitter hon upp som en människa, haha

eminem - hailies song

Publicerat: 2009-09-14 Kl: 22:42:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


så fin..älskar den!

But fuck it, it's over, there's no more reason to cry no more
I got my baby, baby the only lady that I adore, Hailie
So sayonara, try tomorra, nice to know ya
My baby's travelled back to the arms of her rightful owner
And suddenly it seems that my shoulder blades have just shifted
It's like the greatest gift you can get
The weight has been lifted...

Hos Sandra

Publicerat: 2009-09-14 Kl: 22:30:24 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er.

Sitter hos Sandra och laddar ner lite serier som jag ligger efter med och filmer och så... :-) Vi har ätit popcorn och tittat på Svenska Hollywoodfruar. Fjantprogram.

Ska ta bussen hem strax, så jävla trött. Hoppas att jag somnar tidigt ikväll! Har ju saker att titta på nu iallafall, så slipper man se samma film om och om igen som jag alltid gör. Jag vill ha INTERNET. Men det tar ju sån jävla tid med alltihop.

Nej, nu ska jag se klart Roast på Berns innan bussen går.

- Emma


..saknar dej

stadsrunda

Publicerat: 2009-09-09 Kl: 20:16:37 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


När jag vaknade imorse så var kissen på goshumör, så jag var tvungen att ligga kvar i sängen en stund. Får dåligt samvete annars :-P Lillälsklingen.

Hoppade iallafall in i duschen och gjorde iordning mig lite innan jag åkte ner till stan för att möta upp Sandra och Jasmine.. Gick på banken och McDonalds innan vi åkte hem till henne. Har bara legat här på soffan, mår inte så bra idag. Allt har gått åt helvete den senaste veckan. Jag är så jävla less på allt som händer runt omkring mig.

Har sett på Andra Avenyn nyss. Måste säga att jag blev riktigt besviken! Kunde dom inte ha gjort ett bättre program? Herregud..

Nej, nu ska jag strax ta bussen hem. Mår så himla dåligt så jag måste åka hem och lägga mig. Ont överallt. Måste ringa sjukhuset imorrn. Kanske jag har svininfluensan? ;-) Haha. Hatar att alla jävlar tjatar om det.. Förstår inte. Om man får det så äre väl bara så då. Sluttjatat.

Åh måste städa hemma också. Mitt rum är så litet så det blir stökigt lätt... Speciellt när man heter Emma Strandh och har som specialité att stöka till.

Ciao
- Emma


..jag vill ha dig här. nära. alltid.

längesen nu

Publicerat: 2009-09-07 Kl: 21:19:52 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Var ett tag sedan jag skrev.. Har inte så mycket att skriva, har ju somsagt inget internet så det blir så långa uppehåll så att man inte kan skriva vad som helst utan att förvirra folk.

Sitter hemma hos Evelina nu iallafall och tar det lugnt bara. Väntar på att Roast på Berns ska börja :-) Verkar skitroligt! Hoppas det är så bra som man tror så att man inte blir besviken. Då blir jag arg.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket. Sover så himla dåligt nuförtiden, somnar inte in förrän runt 8tiden på morgonen. Sjukt jobbigt, behöver ju sömnen.. Men igår kväll så somnade jag iallafall relativt tidigt, var så himla utmattad. Till följd av det så vaknade jag kl 9 imorse, sjukt tråkigt när man inte har någonting att göra på dagarna. Somnade dock igen vid 12tiden så det var skönt. Vila lite :-)

Ska ta sista bussen hem sen, så less på att bo i Bredsand för fitt Njurundabussen går ju en gång varje år ungefär. Man måste verkligen planera in vilken tid man ska åka och så. Skit jobbigt!!! Fel att bara ha kvar Bredsandsbussen? Idioter.

Har ingenting att skriva. Bara massa tomsnack. Man kanske ska ta bort bloggen? Fast det känns ju onödigt ifall man skulle ångra sig nångång, då måste man göra en helt ny och börja om och massa skit. Kan ju vara roligt att gå tillbaka ibland och läsa vad man skrev för flera år sen och så. Men jag skulle behöva en header Frida? Fast jag har ju ingen bild... Får ta och knäppa en så det blir någon ordning på torpet.

Nu ska jag lägga mig och dö i soffan medans jag tittar på 2½ men.

- Emma




favoritkillen spelar gitarr ;-) haha sötnos


RSS 2.0