Helt åt helvete

Publicerat: 2008-10-30 Kl: 21:00:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hela denhär dagen har varit helt åt helvete. Den började väl rätt okej med Danne som väckte mig och var mysig och så. Men ända sedan han gick så har allt varit kaos... :/ Fan jag vet inte hur länge jag kommer att orka med dethär.. Det gör så jävla ont.

Gick och jobbade kl 16 iaf, kom lite sent pga orsak men det gjorde ingenting. Sedan pallade jag verkligen inte stå där på jobbet med den paniken jag hade och känslorna som fanns i mig.. Så Nadia var så jävla snäll och kom och jobbade för mig även fast det bara var en timme. I owe her. Fan vad snällt av henne. Så tack för det Nadia!!

Nu sitter jag och väntar på att Sandra ska komma hem så jag har någonstans att gå istället för att vara här. Måste iallafall vänta på Danne som kommer vid halv10, men sedan drar ju han iväg igen så vi får se. Ska väl iaf ner till Sandra lite senare.

Måste hämta min digitalkamera hemma hos Danne också. Jag måste knäppa kort så jag kan börja sälja lite saker på Tradera! Jag vann en auktion där idag, min första :D Haha. Skitbra ju. Ska betala in pengarna efter 24 inatt så har jag paketet på måndag! Bra bra. Har ett paket från H&M att hämta ut på Ica också. Hann inte göra det idag eftersom jag inte kom från jobbet förrän kl 20. Så det får jag ta imorgon. Börjar jobba kl 13 och jobbar till 18.15! Skönt pass.. Sedan jobbar jag hela helgen. 20 timmar på en helg är inte alls jobbigt? Huga ligen.

Aja. Bye

Mysigt..

Publicerat: 2008-10-30 Kl: 06:42:15 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu är jag vaken väldigt tidigt, är inte ens särskilt trött. Skitbra ju! Jag vaknade av att Danne gjorde någonting så att nåt lät eller nåt så att jag väcktes. Men jag ska ju lägga mig igen. Självklart  ska jag göra det. Vad ska jag göra vaken nu lixom? Alla i familjen sover fortfarande så jag har ingen att umgås med ändå. Men jag ska upp vid 12 iallafall & duscha och så. Iof så ska jag jobba och då känns det onödigt att tvätta håret, men jag måste. Alla på mitt jobb är sådär, om dom ska jobba så tvättar dom inte håret för att det känns onödigt då det ändå blir smutsigt när man jobbar, menar dom på. Och dom har ju rätt! Så jävla rätt. Men jag kan fan inte låta bli. Även om jag skulle vilja ibland. För själva proceduren efter att jag har tvättat håret är den värsta jag vet. Mitt hår är så jävla tjockt så det tar 10 minuter att föna det. Sedan måste det plattas för annars ser jag ut som en elektrisk stöt i människoform. Men aja.

Sedan ska jag väcka Daniel innan jag ska gå så att han hinner förbereda sig och så för cupen :) Hoppas att det går bra för honom.. Men det gör det garanterat, så duktig som han är. Kärleken.

Sitter nu och väntar på att One tree hill episode 08 ska bli färdigt, sedan ska vi lägga oss & se det och sedan somna. Samtidigt håller jag på att vara smakråd till Daniel när han väljer kläder inför morgondagen. Men han tar ändå med sig dubbla av allt, ifall han skulle ångra sig på plats, lixom. Haha vilken jävla dåre.

Godmorgon, later

mi amor
finaste i världen



Snö!

Publicerat: 2008-10-30 Kl: 00:55:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Förut när jag och Therese stog på stan och väntade på våran skjuts, så sa jag till henne typ "Titta noga där vid lampan så ser du några snöflingor" lixom så att man var tvungen att titta noga för det var så pass få och så pass lite snö som föll. Så gick det HÖGST 30 sekunder sedan började det tok-snöa. Fan vad mysigt det var. Så stog vi där i snöregnet och myste. Jag som älskar snön. Jag hatar kylan men älskar snön. I år ska jag åka mycket snowboard, blev inte en endaste gång förra året. Men förra vintern var ju fan rena rama katastrofen. Det var snö i kanske 2 veckor. Inte mer. Skit Sverige.

Nu ska jag sova. Ville bara säga det.



Bjuder på en vinterbild! sedan nyår 2006. Vilma och jag

Jobbigt

Publicerat: 2008-10-30 Kl: 00:39:04 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Denhär dagen har varit en såndär dag som verkligen har tärt på mig. Jag känner mig helt utmattad både psykiskt & fysiskt. Fyfan vilket jävla liv man lever. Men skit i det nu. Jag klarar mig. Alltid.

Utöver allt negativt så har inte så mycket hänt idag. Älsklingen har varit & spelat fotbollsturnering hela dagen, dom kom etta och vann :D Grattis älskling!! + laget då såklart, haha. Sedan har jag städat klart det som jag inte orkade förut, och så har jag duschat och gjort iordning mig. Jag som nästan aldrig brukar sminka mig och så... Så gjorde jag det idag bara för att, men så har jag bara varit hemma. Eller, jag har varit med Sandra nere hos henne & så har vi varit på Ica. Sedan åkte jag Kerstin Lasse & Sandra ner på Swedbank för jag skulle ge Sandra 50kr.. Sen skjutsade vi henne till tågstationen för hon ska till Borlänge. Så nu får jag lugn & ro i några dagar ;) Hehe.

Imorgon jobbar jag.. Jobbar fyra dar i rad nu, kommer bli jobbigt som satan eftersom allt är som det är. Men vad ska jag göra då, jag behöver ju pengarna. Egentligen skulle jag bara jobba fredag lördag söndag, men Jonas ringde idag och frågade om jag ville jobba kväll imorgon, så då sa jag ja :) Med honom och Ewe. Och då går det alltid bra.. Inte en massa tjaffs och skrik och såntdär som kan förekomma på mitt arbete vissa gånger. Så imorgon blir det skönt.

Sedan ikväll har vi bara myst och så, varit med lite folk och softat här och så. Danne är ute nu med en polare & åker bil, de ska åka och käka tror jag men jag pallade fan inte följa med.. Är alldeles för tärd för det. Ska se sista avsnittet av Andra avenyn och se ifall det går att tanka senaste One tree hill avsnittet. Den som lever får se, heter det ju!

Godnatt mina kära läsare. Börja kommentera för helvete. Jag blir less när det är skitmånga som läser men typ ingen kommenterar, varför är det så? Om ni inte har något att säga om det jag skriver, varför vill ni överhuvudtaget ens läsa det då? Jag fattar inte. Men aja. Det är ju upp till er. Inte mig.



Kallt

Publicerat: 2008-10-29 Kl: 15:13:08 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Kallt som fan om fingrarna. Min mamma har typ brytit nyckelbenen eller nånting så jag måste smörja in henne med nåt linement av nåt slag, så man blir helt iskall på fingrarna efteråt i flera timmar. Svinjobbigt. Men vad göra?

Nu ska jag gå ner till Sandra en sväng. Danne ligger och sover och resten av familjen sitter i soffan & kollar på tv lr nånting.
Ciao

Hemma..

Publicerat: 2008-10-28 Kl: 17:10:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej. Inte haft internet hos Danne på ett tag så jag har inte kunnat skriva speciellt mycket... Men så är det ibland, det dör ingen av. Nu är jag iallafall hemma hos mamma. Kom hit igår, ska väl flytta hit och bo här ett tag pga orsak. Men vi får se hur länge det blir. Det vet jag inte än. Ett tag lär det väl bli iallafall.

Idag har jag inte gjort sådär jättemycket. Jag har legat i sängen & tittat på film och myst för mig själv. Daniel klev upp tidigt och gick för han skulle spela fotbollsturnering, och han är borta fortfarande ;O Han kommer vara helt slut sen när han kommer hem igen. Sedan har jag varit på promenad med Ante som fyllde 13 år igår, älsklingen. Tobbe fyllde 19 igår också! Grattis grattis :D

Igår kväll så var jag med Sandra och Danne.. Eller mest med Sandra, Danne kom inte hem från fotbollen förrän vid 12tiden.. Sedan duschade vi och la oss och sov och Sandra gick hem. Mysig kväll på slutet iaf trots omständigheterna... Dagen var ju inte speciellt mysig, domhär sista dagarna har nog varit dom värsta i mitt liv. Men man kan inte göra så mycket åt det, det är bara att inse.

Nu har jag städat hela lägeheten utom mammas rum. Mest mitt eget. Det har jag städat från tak till golv. Alla andra rum har jag bara dammsugit och skurat och fixat lite. Så nu är det fin fint!

Nu ska jag duscha innan jag gör något annat. Skriver nog mer senare.

Ciao


Orkar inte just nu

Publicerat: 2008-10-23 Kl: 00:47:44 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Orkar verkligen inte blogga just nu. Kom hem kl halv12 på kvällen, jobbat idag... Är så sjukt trött nu & har så ont i mina ben. Har haft det hela dagen. Och i händerna har jag också ont som fan. Nåt är fel, men vad vet jag inte.

Ska se One tree hill nu och sova bredvid älsklingen som har sovit sedan jag kom hem. Min trötter. Jag älskar dig baby!

Imorgon är jag ledig, ska nog åka på Ikea eller så ska jag gå på stan. Vet inte riktigt än. Har inga pengar men man kan väl alltid kolla :)

Nästa vecka ska jag jobba hur mycket som helst. Bra med pengar men det kommer bli jobbigt som fan! Sen veckan efter har jag bara fått 3 pass. Haha. Konstigt men vad gör man..

Ciao

Ett tips.

Publicerat: 2008-10-19 Kl: 23:53:13 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag blev nyss medlem på Market2Member, hur bra som helst är det ju :) Man får gratis biobiljetter, presentkort & massa saker. Man kan få pengar i kontanter också om man vill. Och allt man behöver göra är att ta emot reklam och klicka på länkar och så! Skit bra. Här kan ni bli medlem, vilket jag rekommenderar starkt:

http://www.market2member.com/invitation.jxp?uid=889fad0c-533a-43c6-9d5f-c4b40a3d8232

Trött och pain som fan

Publicerat: 2008-10-18 Kl: 23:36:10 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag ska lägga mig och sova tror jag eller kolla på film. Är inte så trött egentligen men sova är väl alltid bra?
Har så jävla ont också i skulderbladet, kunde inte ens skära maten förut för jag kunde inte ta i med höger armen :S fan vad sjukt det kändes. Kändes som att jag vart förlamad efter en viss gräns typ. Helt skumt.

Jag orkar inte anstränga armjäveln så jag bloggar imorgon kanske istället, orkar inte just nu som sagt.

Till Vilma:
Ja det är klart jag kan göra det :) men inte just nu.. som kommentar i din blogg kan jag ju inte skriva det direkt, det är alldeles för mycket att skriva för att det ska få plats. Så jag tänkte skriva i ett mail till dej istället om det går bra? Istället för att skriva det här i bloggen. Men en sak fattade jag inte vad du menade, du skrev typ "och alla hemlisar mellan dom som dom inte vet osvosv"... Vad menade du? Hemlisar mellan vilka? Haha. Puss

Trött som som fan!!

Publicerat: 2008-10-15 Kl: 23:55:08 | I kategori: Min vardag | 2 kommentarer


Fan vad trött jag är. Som tur är. Då kan jag somna inom kort.

Klev upp kl 9 imorse och åt frukost. Ville verkligen inte kliva upp, det tog emot riktigt mycket men jag var ju tvungen. Jag är ju vuxen nu, då kan man inte göra som man gjorde när man var 15 och bara skita i allting och ta det senare ;) Haha. Önskar att det var så fortfarande. Haha. Tog iallafall 10.15 bussen till jobbet. Det gick bra att jobba.. Chefen var på utbildning så det var jag Ewe o Laila som jobbade. Tur att det gick bra iallafall då! Samma sak imorgon. Men idag fick jag stanna till 17.45 för att Jonas var på utbildning också. Imorgon behöver jag bara stanna tills jag slutar, skönt. 16.00 med andra ord... Ska nog sola efter det tror jag. Måste hem till mamma också och kolla om jag har fått mitt bankomatkort. Inom 10 dagar står det på Swedbanks hemsida. Borde väl ha fått det nu då? Hm. Vi får se.

På bussen hem från jobbet så var jag så jävla trött så jag mådde illa och höll på att somna flera gånger. Men det gick över. Åkte på middagen som vi var bjudna på men var inte där så länge, så när jag kom hem så la jag mig på sängen & slocknade direkt. Sov dock bara i typ en kvart eller nåt, sedan ville Danne fråga nånting så då väckte han mig. Då blev jag inte glad. haha. Men det var bra av honom, annars hade jag fortfarande sovit och då hade jag vaknat inatt kl 04 och inte kunnat somna om förrän typ 8 och då hade jag med säkerhet sovit över och kommit way to late till jobbet. Och det vore ju inte bra, eller hur?

Nu ska jag och älsklingen min lägga oss & se på film. Han har laddat ner en massa bra nya så jag vet inte vilken jag vill att vi ska se först. Danne vill se Zombie strippers. Jävla töntjävel. Bara för att Jenna Jameson är med i den. Haha. Jag vill se Fear and Loathing in Las Vegas. Den är skit rolig. Haha. Den ska vi se. Det ska jag se till.

Till Vilma: Okej, ska ladda ner den då bara för att du tjatar om den hela jävla tiden!! Men tack för tipset ;) Nej. Angående One tree hill så har du lite fel... I andra säsongen så sticker Haley iväg med Chris på turnén och kommer tillbaka i sista avsnittet. Så ifall du är på säsongen när dom försöker lappa ihop sitt förhållande så är du på säsong 3 och inte 4 som du trodde. Så nu har du fått hjälp som du bad om! :) Jag är experten, haha. Tack för tipset om filmerna iaf. Puss hör av dej nåt, du vet vad jag vill låna av dej!! ;) Din lilla svarta.... HEHE. Puss


Ciao


Fan vad jag saknar deeeeeeej min älskling!!

One tree hill

Publicerat: 2008-10-14 Kl: 22:56:52 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Nyss kollat klart på One tree hill episode 06. Fan vilket bra avsnitt. Alla avsnitt är bra. Blev helt varm i hjärtat av det Brooke gjorde för Sam också. Så fint :)

Så jävla fin!

SOS Familj

Publicerat: 2008-10-14 Kl: 21:54:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej hej.

Idag har jag bara varit hemma hela långa dagen. Nästan. Åkte ner på stan en sväng förut men det gick fort. Var tillbaka hemma på en halvtimme ungefär. Satte mig och åt, sedan la jag mig där nere och kollade på TV. Efter ett tag så duschade jag, sedan fick jag nåt ryck så jag storstädade hela rummet. Det behövdes kan jag tala om. Så jävla stökigt & smutsigt. Men nu är det fint igen! Duktig Emma. Medans Danne bara satt och spelade dataspel lixom, tack för hjälpen älskling!! ;)

Nu på kvällen efter mina alla ansträgningar så har jag bara legat på soffan och tagit det lugnt och sett på TV. Kollade på SOS Familj. Jag älskar det programmet. Haha. Jävla lata ungjävlar. Skulle jag få såna barn som beter sig sådär så skulle jag bli jävligt förbannad. Arroganta jävlar.

Jag börjar bli jävligt sömnig. Danne har redan gått och lagt sig och jag ska göra samma sak snart. Ska upp tidigt imorgon och jobba. Jobbar bara till 16, skönt! :)

Godnatt

Godmorgon

Publicerat: 2008-10-14 Kl: 12:58:26 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Godmorgon!

Nu har jag sovit hela långa natten,
trött är jag fortfarande men det är jag väl alltid. Vaknade för nån timme sedan & gick ner och satte mig i soffan och kollade på MTV och åt upp min Ben & Jerrys. Var så jävla sugen. Haha. Bra frukost! Satt och kollade på Usher VS Chris Brown. Fastnade där. Älskar CB. Så jävla grym.

Danne har gått till Ica åt mig.
Tack baby :) Jag måste ha Coco Pops.. Är hungrig. Nu medans Daniel är borta så ska jag kolla på Andra Avenyn. Hann aldrig igår.

Kanske man ska sola idag?
Fast eftersom jag håller på med dendär behandlingen så är jag så jävulskt torr i ansiktet hela tiden. Kanske inte är så bra att sola då... Men jag vill. Vi får se.  Får se vad vi gör av denhär dagen.

Skriver mer senare.

Ciao

Problem

Publicerat: 2008-10-14 Kl: 02:11:22 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag vet inte vilken film vi ska kolla på. Danne sa att jag skulle välja, men det är svårt för jag vill inte se någon av dom vi har. Har redan sett alla typ. Sämst.

Äh

Jobbat kväll

Publicerat: 2008-10-14 Kl: 00:16:53 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej hej alla glada. Och sura.

Vad ska jag skriva idag då?
Hmm.. Har ingen fantasi direkt.

Igår kväll så tittade jag aldrig klart på Andra Avenyn,
för att Danne ville så jävla gärna spela så han tjatade sönder mig så jag fick ingen lugn & ro, så jag sket i det och la mig i sängen och läste min nya Solo istället. Sedan la vi oss och sov tidigt för att vara oss. Vid 24tiden ungefär. Skönt var det och båda somnade direkt typ. Vaknade kl 12 på dagen (sov jävligt många timmar alltså) och åt Coco Pops, sedan la jag mig och tittade på Kyle XY ett tag. Blir alltid så lugn i kroppen när jag kollar på det, vet inte varför det blir så. Konstigt men så är det iallafall. Sedan klädde jag på mig och så och tog bussen till jobbet.

Kom fem minuter sent så Ewe och Jonas blev lite sura men det gick över.
Gick jättebra idag faktiskt, jag och Jonas hade ganska mycket hela kvällen men det gick riktigt bra. Vi skyndade oss att göra klart allt och städa färdigt, men då blev det strul med pengarna i kassan så vi kom ändå inte därifrån förräns 21.15... Suck. Trött var jag då. Gick upp till Evelina en sväng och rökte en cigg med henne, sedan gick jag på Ica och handlade Cola och Ben & Jerrys... Har inte ätit den än. Mmm ska bli gott :)

Efter jobbet så duschade jag direkt sedan nu sitter jag hä
r. Ska kolla om senaste avsnittet av One tree hill har kommit ut, vill så jävla gärna se det!!

Imorgon är jag ledig.
Vet inte riktigt vad jag ska göra då. Det återstår att se.

Ciao

Idag har jag varit riktigt trött.

Publicerat: 2008-10-13 Kl: 00:22:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Igår så kom jag hem till Ewe vid 22-23 tiden, satt o umgicks med henne och Danne ett tag. Pratade och såg på TV o sånt. Sedan gick dom och la sig, så sa vi godnatt & jag la mig på soffan o kollade på Oz. Vaknade mitt i natten och var godissugen somfan så jag åt några Polly, det var väldigt goooott ;) Sedan pratade jag lite med Danne, min alltså, på msn och sedan somnade jag om igen.

Vaknade kl halv9 imorse av att William står o tittar på mig o säger "Emma, emma!"
Haha. Han ville att jag skulle kliva upp, så då gjorde jag det o åt frukost med honom och Ewe. Sedan gick jag hem och skulle ta 10bussen till Danne, så la jag mig på sängen kl 9.30 och skulle vila tills bussen gick, och så vaknade jag kl 18. Haha. Var sjuuuuukt trött alltså. Höll på att dö av trötthet. Men nu är det bra. Jag ska sova nu snart också, är trött fortfarande.

När jag vaknade gick jag på Ica,
sedan gick jag hem till Ewe ett tag för jag skulle prata lite med henne. Då kom Tobbe förbi så satt vi alla fyra där o snackade ett bra tag innan jag och Tobbe gick. Så gick jag hem och hämtade Danne oså  tog vi bussen hem till honom där vi är nu.

Har nyss duschat,
det var inte så skönt som jag hade förväntat mig faktiskt. Nu sitter jag och tittar på Andra avenyn... Avsnitt 114. Jag saknar Hamza & Karim!!! Så jävla tråkigt utan dom tycker jag verkligen. Fattar inte varför inte alla karaktärer är med? Varför har dom tagit bort så jävla många? Sjukt dåligt.

Nu ska jag fortsätta titta sedan ska jag sova,
jobbar kväll imorgon...

Ciao

Nu har jag tråkigt.

Publicerat: 2008-10-12 Kl: 02:28:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det finns ingenting att göra på datorn, den enda som jag ens har pratat med på msn ikväll är Lina & vi pratade mest om jobbet och sådär. Sedan har jag inte gjort något mer. Läst bloggar och så. Skrivit blogg själv en gång. Tvättat ansiktet. Inget mer.

Nu ska jag lägga mig och kolla på Oz säsong 5 iallafall. Ewe är klar med alla säsonger hon tror jag, så får ju passa på & se på dom när hon gör något annat eller som nu, sover. Ska bli skönt att lägga sig under  täcket. Det är såhär behagligt tyst i lägenheten, William sover & Ewe o Danne sover. Allt är knäpptyst. Bara TVn härifrån vardagsrummet som hörs och mitt knappande på tangenterna. Snart hört Oz ljudet, och då somnar jag nog på 2 röda... Är så less & trött efter denhär långa påfrestande dagen så jag vill bara somna så jag slipper tänka så himla mycket på allt jävla skit som pågår.

Näe fan, nu håller ögonen på att limmas fast i varandra för jag är så satans trött. De börjar bli torra så jag måste blinka en gång i sekunden.

Godnatt

Saknar dej

Jättetrött

Publicerat: 2008-10-12 Kl: 01:44:58 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gud jag är jätte jätte trött men jag kan inte sova.. Orkar inte sova. Sämst.

Sitter hemma hos Ewe och Danne nu, ska sova här inatt, men dom har redan gått &
lagt sig. Danne var tjurig och ville först ha datorn inatt, men sen övertalade Ewe
honom och då fick jag ha den ;) Vilken tur, speciellt nu när jag inte kan sova.
Annars hade jag ju inte haft någonting att  göra ens. Nu kan ju läsning underhålla mig!

Idag gick det bra på jobbet. Evelina kom och hämtade mig i regnet kl 10 utanför Danne, sedan åkte vi ner till jobbet o blev blöta som fan. Men det var mkt skönare o lättare än att åka buss. Så tack för det Ewe! Sedan fixade vi allt och sedan öppnade vi, då strömmade det in så jävla mycket folk, och Jenita som skulle börja 11 kom en timme senare o det gjorde ju saken lite jobbigare. Men jag o Ewe klarade det, såklart. Hehe. Stängningen gick väl bra den med, kom därifrån i rimlig tid. Skönt att jobba lördag så man får stänga en timme tidigare än vanligt. Även o man börjar en timme tidigare också så känns inte det på kvällen. Konstigt detdär.

Efter jobbet så åkte jag & Ewe och solade en stund, bara i ståsolarium för ingen av oss  hade tid att ligga och sola i 20minuter. Det var skönt som vanligt, men jag gillar inte ståsolariumen. Det ska vara avkopplande & bekvämt att sola, men att stå upp är ju bara jobbigt och stressande plus att det inte ens varar tillräckligt länge för att
kunna bli avkopplad. Sämst. Men det är ganska bra när folk har bråttom har jag kanske förstått... Folk som måste hem till familjen eller hämta barnen på dagis osv.

Sedan nu är jag hos Ewe och Danne o ska sova här, som jag skrev där uppe. Skönt att jag inte jobbar imorgon. Underbart som fan tycker jag att det ska bli. Min hjärna är typ inställd på att jag ska upp kl 11 och jobba imorn, så jag lär väl vakna ungefär då med tokpanik o börja slänga på mig kläderna, tills jag inse ratt jag är ju ledig idag!! :D ..Och somnar  om.

Ska lägga mig och kolla på Oz eller vad dom nu har på sin dator. Försöka sova. Det har minst sagt varit en kämpig dag. Först med jobbet sedan med en massaandra saker också. Jag blir så less på allt som sker runtomkring mej...

Godnatt

En lista (long time no see. for real!)

Publicerat: 2008-10-11 Kl: 01:31:09 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Vad..

hade du på dig idag? Ett par tighta mjukisbyxor och min gråa peaktröja

har du gjort under dagen? varit ledig idag, inte ett skit typ. varit på ica och solat. 

har du för frisyr? Just nu är det nytvättat så det är utsläppt.

ska du göra innan dagen är slut? Dagen är redan slut.

har du inte hunnit med idag? Åka till mamma

ska du göra imorgon? Jag ska jobba hela dagen

vill du göra i helgen? Det är helg just nu. Inget speciellt, inte vet jag.

åt du senast? Coco pops

är det allra bästa med dig? Vet inte riktigt. You tell me

gillar du hos dig själv? Utseendemässigt eller personlighetsmässigt?


När..

vaknade du i morse?  vid 13.00 ungefär. Jag var ju ledig

är du rädd? När det är mörkt

grät du senast? Några dagar sedan

skrattade du senast? Nyss när jag såg på "I ditt ansikte" med Magnus Betnér. HAHA

var du på fest senast? Eh. På min 18årsdag. 16 augusti

var du kär senast? Jag är kär nu

gjorde du senaste något du egentligen inte ville? Det vet jag inte.

gav du en komplimang senast? Igår till min Danny boy


Vem..

kramade du senast? Danne

saknar du? TOVA, min mamma & Tobbe

kysste du senast? Danne

vill du spotta på? en av mina fd kompisar

skulle du vilja se ut som? nån snygg jävel

gjorde dig arg senast? Danne när han stoppade en nagelsax i min hårbotten "på skoj". Skitkul lixom.


Antingen eller..

glass eller godis? glass. B&J COOKIE DOUGH.

morgon eller kväll? kväll

skidor eller pulka? snowboard

julafton eller födelsedag? julafton. no question

häst eller hund? hund. men gillar hästar med

hjortron eller blåbär? blåbär men helst hallon

sol eller bada? sola. jag älskar att sola

röd eller blå? röd



Kan du..

simma fjärilsim? Nej. Vet inte ens hur det ser ut när någon gör det. Tror jag.

stå på ett ben? Ja. Vet du en till sak då? Jag kan stå på två ben också. He-he.

sjunga riktigt höga toner? Ja fan. Men om det låter bra var ju inte frågan här.

baka? Nej.

göra volter? Kanske när jag var ungefär 5.

hoppa upp på en häst med sadel? Ja absolut. Jag kan hoppa upp på en häst utan sadel med.

ditt eget mobilnummer? Japp. Jag kan allas mobilnummer.


Har du..

pallat äpplen? Ja i femman med Sebbe

tagit en främling på rumpan? Nej det hoppas jag verkligen inte.

tappat något värdefullt i toaletten? En mobil 2 gånger.

sett en hel porrfilm? Ja.

skrikit åt en lärare? Ja. Jag gjorde inget annat när jag var 13 år.

blivit dumpad? Jadå.

förlorat någon nära vän? Ja. Ingen som har dött alltså men.

varit i Asien? Nej. VÅLLULLE




PERSONLIGHET (JAG ÄR)

Blyg: Ibland när jag är bland nya människor. Var inte det förut.

Smart: Ja det är jag ju

Långsam: På morgonen och när jag är trött

Stressad: Nej. Brukar inte stressa. Varför ska man göra det?

Tålmodig: Inte direkt.

Djup: Ja men inget jag dirket visar.

Öppen: Nej. Stängd.

Positiv: Ibland.

Rolig: Hehe. YES

Ansvarsfull: Nej.


VÄNSKAP (JAG HAR)

Svikit en kompis: Ja det har jag ju gjort

Förlorat en bästa vän: Japp men det var inte mitt fel

Sagt att jag älskar en kompis: Ja då. Men inte face 2 face på allvar. Fjantigt skulle det kännas. Ha ha.

Sovit med en killkompis: Ja.

Sovit med en tjejkompis: Arå.

Pussat en av samma kön: Ja. Observera PUSSAT. Inte kysst eller hånglat.

Slagit en kompis: He he. Ja.

En kompis som vet allt: Inte precis allt. Men ganska mycket.

Berättat hemligheter: Ja.


KÄRLEK (JAG HAR)

Blivit sårad: Ja. Såklart.

Haft stadigt förhållande: Jag har det nu med min Danny. (Han kommer bli  ARG när han ser att jag skrivit med Y. Hehe)

Krossat någons hjärta: Ja

Gett någon ditt hjärta: Ja. Danne har mitt heart (L) ;)

"Playat": Nej fan. Jag är ingen sån.

Sagt att jag älskar någon och menat det: Ja.



FAVORITER (FAVORIT)

Låt just nu: Vet inte vad den heter. DJ Khaled är det iaf.

Pryl: Min mobil kanske.

Film: the basketball diaries & i am legend

Bok: i taket lyser stjärnorna & malin + rasmus = sant

Lärare i skolan: ingen jävel alls

Plats: Min säng

Frukt: äppel och kiwi


ÖVRIGT (JAG HAR)

Sytt: nej

Opererat mig: ja

Cyklat omkull: ahh

Sjungit i duschen: jaa

Hoppat bungyjump: nee men ja vill fan

Fobi för något: ahh jävla spindlar o insekter. jag hatar dom

Sett någon dö: aa ja e mördare.. dödat flera myror osv, hahah

Varit på begravning: ahh en gång. min gammelmormors :( RIP

Sagt att jag hatar någon: ahh



LIVET:

Svart eller vitt: vitt

Rött eller rosa: rosa

Skriva eller tala: skriva, lättare att uttrycka sig i text.

Vatten eller cola: cola wtf

Nagelbitare: när nageln går av så biter ja av den ännu mer

Mobil eller mp3: iPod

Snygg eller charmig: både och.

Lösgodis eller choklad: choklad

Frukt eller grönsak: grönsak

Film eller serie: serie

Festa eller softa: softa

Sommar eller vinter: sommar

Fredag eller lördag: lördag

Ljus eller lampa: ljus

Övervikt eller undernärd: undernärd

Kärlek eller vänskap: både och. 

Bio eller hemmakväll: bio är mysigt me rätt person ! (daniel)


Kort på kort

Publicerat: 2008-10-11 Kl: 00:58:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Just ja. Idag beställde jag äntligen Kort på kort! Har velat göra det i hundra år. Tog ett jävla tag innan jag fick till det för Swedbanks hemsida är ju dumma i huvudet. Men till slut gick det. Nu tar det några dagar innan jag får det. Jag längtar :) Så fult med ett orange/vitt kort. Fulaste designen verkligen. Aja. Så är det. Vilma tyckte jag skulle skaffa WWF kort som hon har. Det är ganska fint för då står det inte Swedbank någonstans heller och det är inte några fula streck någonstans. Men jag ville inte. Jag ville ha mitt såhär:



För att jag älskar och saknar henne.
 Så jävla mycket.

Solning

Publicerat: 2008-10-11 Kl: 00:52:36 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det blev en solning ändå förut. Även fast jag varken orkade eller hade lust. Men jag kände att det var något jag behövde göra, så jag tog bussen ner på stan och gjorde det. Skönt tyckte jag när jag väl låg där. Skönt i luften också, inte för kallt eller varmt. Perfekt kvällsväder såhär på hösten. Jag blev klar 10 över vilket alltså resulterade i att jag fick sitta på Navet i 30 minuter innan bussen kom. Men det gjorde inte så mycket, jag hade tagit med mig en tidning. Som tur var. Smart jag är.

Efter solningen så kom jag hem, pratade med Evelina i telefonen. Pratade lite med Danne. Sedan gick jag ner och satte mig och tittade på TV i vardagsrummet. Läste Aldrig fucka upp. Tog det lugnt. Sedan hoppade jag in i duschen, och där stog jag länge kan jag lova. Underbart var det. Ouff :) Skönaste duschen på länge. Konstigt detdär, vissa gånger är det skönare att duscha än andra gånger. Hur konstigt som helst egentligen. Det är ju likadant varenda gång man duschar.

Nu sitter jag här, Daniel har nyss spelat Fifa 09 som vanligt och vi håller på att ladda ner en massa filmer. Nice.
Imorgon blir det jobb i 10 timmar, men jag jobbar med Ewe så det ska nog gå smärtfritt. Jag Evelina och Jenita är det tror jag. Moa kanske också. Evelina kommer och hämtar mig kl 10, skönt så slipper man ta bussen flera timmar innan.

Nej, nu ska jag läsa lite bloggar och sedan lägga mig med älsklingen och mysa.

Ciao

Coco Pops och mjölk

Publicerat: 2008-10-10 Kl: 17:48:37 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Idag har jag varit ledig. Skönt somfan. Hade iof ändå velat jobba dag, jag tycker om att jobba dagar har jag insett. Det är skönt på nåt sätt. Då har man hela kvällen ledig fast man ändå har gjort någon nytta och tjänat pengar på dagen. Skitbra ju.

Jag vaknade iallafall rätt sent idag. Det blir så när man tycker om att sova. Men det var ändå skönt. Var några dagar sen jag sov ut, så det var nog välbehövligt. När jag klev upp så klädde jag på mig och satte mig vid datorn ett tag innan jag gick till Ica och köpte frukost. Jag köpte som vanligt Coco Pops och mjölk. Jag handlar aldrig utan att köpa det. Jag äter utan tvekan ett sådant paket om dagen. No joke. Jag gör det. Jag äääälskar det så jävla mycket. Danne får inte ens röra skiten. Om jag är på riktigt bra humör kan jag låta han smaka en liten portion. Men inte annars. Det är mitt heliga gods. Haha. Mitt älskade.

När jag satt och åt så vaknade såklart Danne. Och ville smaka :( Men jag lät han för han såg så gullig ut. Haha. Sedan somnade han om. Som vanligt. Sovarn. Och nu sitter jag här och ska snart duscha tänkte jag, sedan ska jag nog kanske åka ner och sola. Har solat 2 dagar i rad så jag är ganska brun nu, har fått färg iaf. Men jag vill sola en tredje gång också så att det verkligen sitter. Men kan ju inte sola på stället vi solade igår om jag ska sola sent för det lär ju vara stängt. Men det går bra ändå. Ska nog bara sola 12 minuter ändåså.

Nu ska jag göra någon nytta här i världen.
Ciao

Yummie

Du är vad du äter.

Publicerat: 2008-10-09 Kl: 21:08:17 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har nyss suttit och kollat på Du är vad du äter som Katrin Schulman var med på. Jag älskar henne alltså, haha. Hon är så jävla skön! Programmet var bra iallafall.

Idag klev jag upp kl 10 och åkte med 11bussen till jobbet pga orsak. Kom en halvtimme försent och Laila och Ewe var arga på mig när jag kom men det gick över som tur var. Det var inte meningen att komma sent. Jag brukar inte göra det och ska inte göra om det heller. Iaf inte en halvtimme. Om man kommer nån minut sent för att bussen är försenad kan man ju inte hjälpa direkt.

Jobbade iaf till kl 16. Jag Ewe Laila och nån ny tjej som vi håller på att "utbilda" eller hur man ska säga. Som håller på att lära sig. Hennes första dag idag, det är ju alltid lite jobbigt när det kommer nya etfersom det är svårt att förklara allt  vad man ska göra, och så blir det ofta fel och sånt o man kan ju inte direkt bli arg :P Haha.

Efter jobbet så tog jag och Ewe motorcykeln hem till henne och hämtade en till hjälm, sedan åkte vi förbi min mami och lämnade pengar till henne. Där var Tobbe också o dom satt o käkade mat.. Men jag hann inte stanna, bensinen höll på att ta slut så vi var tvungen att skynda oss o tanka. Sedan åkte vi ner på stan och uträttade lite bankärenden och solade oså... Jag köpte detdär läkemedlet mot ansiktet som jag har velat köpa jättelänge. Och så köpte jag Aldrig fucka upp av Jens Lapidus som jag också tjatat om i hundra år. Äntligen.

Nu ska jag på GB kiosken. Måste ha cola. Cravings!!

Ciao

Förslag, tack!

Publicerat: 2008-10-08 Kl: 22:08:25 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Jag vill veta några bra filmer. Jag kommer inte på några alls som jag har hört
talats om eller någon som jag verkligen vill se.
Kan ni inte tipsa mig med nån bra film?
Jag kollar bara på samma om och om och om igen. Det börjar bli lite långtråkigt.

Tack.

Äntligen solat.

Publicerat: 2008-10-08 Kl: 20:38:14 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har planerat varje dag i ca 2 veckor nu att jag ska gå och sola. Men det har aldrig blivit av. Antingen så har jag inte kommit ifrån jobbet förrän jättesent, så då har jag varit för trött. Eller så har jag inte orkat. Eller inte haft några pengar. Men idag blev det äntligen av! Skönt som fan var det. Har ju inte solat på tusen år så jag är blek som en död människa. Men nu ska det bli ändring på det ;) Jag hatar att vara blek. Det är fult och man känner sig äcklig och ofräsch tycker jag.

Nu kom jag nyss hem. Gick förbi ICA på stan och köpte Red Bull till mig och Danne och en Vecko Revyn som jag kan läsa sedan när jag har tråkigt. Bra bra. Vill köpa Jens Lapidus andra bok, men jag hittar den ingenstans. Den finns nog bara i bokaffärer... Typ Bokia. Får väl gå dit och leta.

Imorgon efter jobbet så ska jag åka ner på stan med Ewe. Vi slutar samtidigt så det är ju bra. Ska köpa en sak åt henne, sedan ska vi gå och sola :) Bra för mig, om man solar två dar i rad så blir man ju brun snabbt. Skönt. Också ska jag förbi Swedbank och sätta in pengar på mitt konto, och sedan ska jag förbi Apoteket och köpa några krämer och sånt till ansiktet som jag har velat haft länge men aldrig kommit iväg ner på stan och köpt det.

Nu ska jag kolla på andra och tredje avsnittet av Andra Avenyn, såg aldrig det igår... Kollade bara på One tree hill och Prison Break, sedan somnade jag och Danne spelade Fifa 09 som han laddade ner igår och blev helt kär i... Jobbigt, han ockuperar datorn!!:P Närå, han får spela så mkt han vill.. :)

Kanske skriver mer senare ikväll. Nu ska jag slappna av och lägga mig på sängen och se på AA innan jag ska duscha och sedan gå och lägga mig. Känns som att klockan är typ tolv fastän den inte ens är 21. Jaja. Blir en tidig kväll iallafall. Det känner jag på mig.

Ciao

Solarium! ;D

Jobbat

Publicerat: 2008-10-08 Kl: 18:08:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hejsan.

Hm, vad ska jag skriva. Kanske ska berätta lite vad jag har gjort idag. Inte så mycket. Klev upp kl 10, tog bussen till jobbet halv 11 och började jobba kl 11 :) Det gick jättebra faktiskt. Vi håller på att bygga om så det var inte så jättemycket folk, om det berodde på det vet jag iof inte men ändå. Jobbar imorgon också kl 11-16. Idag fick jag gå 14.30, så det var skönt somfan! Min chef vill att jag ska få in lunchvanan eller vad han sa. Haha. Jag vet inte varför men jag klagar absolut inte. Även om jag inte skulle ha jobbat varken idag eller imorgon, men jag behöver ju pengarna och att jobba dagar är inget jobbigt alls.

Efter jobbet åkte jag direkt till Granloholm och träffade Danne vid ICA. Sedan har vi gjort massa saker och åkt moppe o grejer! Hehe. Var rädd för polisen men det gick bra. Smärtfritt. Tur det. Sedan åkte vi tillbaka till Granloholm och nu är vi hemma här. Jag ska åka ner och sola strax. Är så jävla rastlös. Har så jävla tråkigt.

Förhoppningsvis är jag ledig på fredag så jag kan vila lite. Jobbar lördag med Ewe Moa och Jenita. Jag och Ewe öppnar så hon ska hämta mig på motorcykeln så jag slipper åka bussen tidigt på morgonen ;) Hon är bra snäll hon!! Dendär jäveln. Haha. Nerå.

Jaja... Ska dra nu. Skriver nog mer senare.
Ciao

Så. Nu ska jag skriva lite längre denna gång

Publicerat: 2008-10-07 Kl: 23:42:13 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Eftersom jag inte skrivit ett riktigt inlägg på ett jävla bra tag så tänkte jag göra det nu. Äntligen har vi fått internet igen, jag har längtat! Så nu tankar vi för fullt här. One tree hill, Prison Break. Massa saker. Fan vad mycket man missar utan internet egentligen. Konstigt. Hela världen finns där känns det som. Hm. Men det är rätt skönt också att inte sitta vid datorn på några dagar. Faktiskt. Jaja. Nog om det.

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls faktiskt. Jag vaknade rätt sent. Hade ju ställt min klocka men jag hittade inte mobilen på flera timmar efter jag hade klivit upp heller. Konstigt. Alltså vaknade jag inte eftersom den inte ringde. Min chef hade ringt flera gånger på morgonen och skickat sms. Evelina med. De behövde någon som kunde jobba, jag hade kunnat om jag hade haft telefonen tillgänglig. Haha. Undrar varför den försvann under natten. Jag kanske flyttade den. Wierd.

Ewe ringde iaf vid 15 tiden och sa att hon behövde sin nyckel till jobbet. Jag skulle egentligen lämna den igår men jag glömde helt bort det, hon med. Inga busspengar hade jag heller så jag fick ta en promenad ner till jobbet och lämna den. Där var det full rulle. Fredrik, Alex och Anton var där och höll på bygga ihop en massa saker eftersom vi håller på att bygga om hela stället :) Eller hela o hela, där vid disken o kassan o dedär iaf. Det andra är ju redan nyrenoverat. Fint kommer det bli!! Tror jag iaf. Nejdå, men än så länge ser det väldigt lovande ut. Hoppas på det bästa då. Stog och pratade med Fredrik ett tag, sedan lämnade jag nyckeln inne i personalrummet och sen satte jag mig ute i resturangen och väntade på att Ewe skulle få gå. Efter ett tag så fick hon det, så gick vi hem till henne. Gick och hämtade William hos Evelinas mamma också.. Han är så söt dendär ungen alltså ;) Gullis. Pratar hela hela tiden o är så jävla söt bara :D

Efter att jag varit hemma hos Ewe ett tag med henne och Wille Whale, så gick jag till bussen och åkte till Skönsmon och träffade en kompis. Sedan åkte jag hem till Granloholm och städade lite på rummet, fixade i min garderob & sedan så duschade jag. Och nu sitter jag här och väntar på att Danne ska duscha så vi kan lägga oss och se på alla avsnitt vi missat på alla program. Jag kanske ska börja utan honom? Med Andra Avenyn.. Han gillar ändå inte det. Ja, så gör jag nog.

Imorgon ska jag jobba 11-16.. Skönt att jobba dag, det är jävligt stressigt men tiden går fort och man behöver inte städa och stänga o skit. Så det slipper jag imorgon. På eftermiddagen tänkte jag gå hem till min kära mami och hälsa på henne. Sen vet jag inte vad kvällen bjuder på. Vi får se.

Nu ska jag försöka se på Andra Avenyn, vet inte om det kanske kommer lagga alldeles för mycket eftersom jag håller på o laddar ner så mycket... Får väl försöka iaf.

Ciao
Emma




Mina lovers ;)

Promenad

Publicerat: 2008-10-07 Kl: 17:59:38 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Ja. En sån ska jag ta till Nacksta nu strax. Jag oooooorkar inte gå så jävla långt just nu. Trött som en jävla hora är jag. Men men. Dörrarna på jobbet måste ju låsas, så är det ju. Sedan måste jag gå ända jävla tillbaka hem också. Så nu missade jag min tvättid. Jävla skit.

Har ju iallafall fått tillbaka internet nu, tur det. Men jag får ju ändå aldrig sitta för Danne spelar ju bara Fifa jämt.

Aja. Nu är jag på dåligt humör. Ska gå nu.
Ciao

5 hela dagar sedan

Publicerat: 2008-10-06 Kl: 22:12:10 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Gud vad längesen jag skrev. Men jag har inget internet, då blir det så! Men det får man ta.

Har inte gjort så mycket nu de senaste dagarna.. I lördags hade jag tvättstugan hela dagen, det var skönt iallafall när det var klart. Men ska tvätta imorgon också så jag har aaaallt rent.

Idag har jag jobbat, det gick väl bra. Vet inte vad jag ska skriva om för något... Sitter hos Ewe nu och kollar på nån feeeeeeeet jävel på 3an. Fyfan jag ryser en gång i sekunden.  UH. Vilket jävla berg. Stackarn.

Nu ska jag vänta på att bussen kommer sedan ska jag åka hem och duscha sen soooova hela natten.
Ciao

Gud vad arg jag är.

Publicerat: 2008-10-01 Kl: 21:21:23 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


För det första så fungerar inte internet hemma hos Danne, fett tråkigt. Så man kan bara ligga och kolla på tv och film hela dagarna och inte ladda ner några nya heller... Jobbigt utan internet tycker jag, begränsande känns det. Men men, what to do?

Jobbade i måndags och idag.. Skulle egentligen inte jobbat idag men Jonas blev sjuk så jag hoppade in för honom :) Jobbade lunch och sen halva kvällen.. Fick gå hem halv7. Efter jobbet så gick jag till ICA och sedan gick jag upp till mamma och pratade med henne lite. Och nu sitter jag hemma hos min mormor, hon fyller år idag, så alla i familjen var här och åt middag osånt förut men inte jag eftersom jag jobbade. Tråkigt :( Jag hade ju velat träffa alla samtidigt, var ett tag sedan.

Imorgon är jag ledig, då skulle jag egentligen gå på stan men får se hur det blir nu. I mina papper står det att jag skulle få pengar IDAG. Men det fick jag inte. Så nu är jag förbannad.. Det står klart och tydligt med stora bokstäver "Pengarna finns på kontot 08-10-01". Jasså det gör dom? Konstigt att jag inte ser dem då. Idioter.

Nu ska jag gå bort till Ica och köpa en Red Bull åt Daniel Valderrama sedan ska jag åka hem och duscha och lägga mig. Är sjukt trött. Less på detta fittväder också!!! Herregud. Vilket satans väder.. Min chef berättade att det hade svämmat över utanför OKQ8 förut idag så kunderna inte ens kunde komma in eller ut. Haha. Då är det illa. Tänk om det blir översvämning som det blev för några år sedan ;O Hoppas verkligen inte det.

På fredag jobbar jag kväll, och sedan är jag ledig i helgen. Skööönt men pengarna skulle sitta jävligt fint alltså. Jag är pengakåt nuförtiden, vet inte varför jag har blivit det helt plötsligt. Ser pengar i allt.

Nu ska jag prata lite med mormor, svårt att prata och skriva samtidigt.

Får se när jag sitter vid en dator nästa gång.

Ciao

RSS 2.0