Hemma

Publicerat: 2009-07-28 Kl: 11:37:49 | I kategori: Min vardag | 4 kommentarer


Jag är hemma från Stockoholm. Men jag har ingen lust att skriva...


Ny design!

Publicerat: 2009-07-21 Kl: 00:37:05 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Som ni kanske lägger märke till har Frida gjort en ny design åt mig :-) Har dock inte någon header än, hittade inga bra bilder så vi väntar med den så länge! Detta funkar i väntan på någon användbar bild...

Idag har varit en stressig dag kan jag tala om. Sov till ungefär 12-tiden, klev upp & gick ut och mötte Gun och pratade med henne en sväng. Sedan hade jag tvättstuga, sjukt tärt men sånt som måste göras! Tog en tripp till Nacksta, närmare bestämt hem till mormor för att äta lite mat och hämta en resväska. Tror dock att den kan bli lite för liten, men jag får väl låta bli att packa så mycket då.

Imorgon kl 16.30 åker jag till Stockholm. Ska bli skönt att komma iväg, verkligen. Så tråkigt att bara se samma saker dag ut och dag in här i skit-Sundsvall. Blä. Hatar att det aldrig finns något roligt att göra här. Även om det kanske inte är superduper roligt i Sthlm heller så är det iallafall ett skönt miljöombyte. Det gillar jag.

Nu måste jag sätta igång med packningen. Missade sista bussen hem från Nacksta så Rickard & Danne fick komma och hämta mig. Det tackar jag för. Annars hade jag behövt gå, hade aaaldrig orkat det. Speciellt inte med en tung resväska att släpa omkring på.

Vi får se om jag uppdaterar nåt nerifrån Stockholm, tveksamt eftersom jag inte tar med mig min laptop. Danne får ha den här hemma istället. Blir så tungt att bära på, plus att jag inte är säker på ifall Inga-Maria har internet. Tvivlar starkt på det. Och om hon har det, så har hon nog en dator också vilket betyder att isåfall kan jag låna den.

Kommer sakna min älskling så jävla mycket... :-( Är inte van att vara utan honom flera dagar i sträck! Buhu. Men det kan vara bra också att sakna lite, har jag hört.

Xoxo.
Emma

Kattjakt

Publicerat: 2009-07-20 Kl: 02:14:54 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag har varit ute på en liten nattlig promenad med Amanda som är nyinflyttad här i Granloholm. Hennes katt hade varit borta i flera dagar och hon ville inte gå ut själv eftersom hon inte hittar här, speciellt inte på natten. Så jag hjälpte henne, och vi hittade katten! Vi stod även och tittade på en padda en stund. Satans grodor och paddor som finns här i Granloholm, dom är ö-v-e-r-a-l-l-t! Sjukt.

Nu blir det Most Haunted och sleeping time.

Födelsedag och regn

Publicerat: 2009-07-19 Kl: 23:03:29 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej på er alla.

Dagen började imorse med att jag hade glömt bort att Nana fyllde år idag, och att vi skulle dit på kalas. Fan vad jag är glömsk. Men det var bara att göra sig iordning och så åkte vi dit. Det var trevligt såklart med en massa folk och massa barn. Grattis till Nathalie iallafall :-)

Efter kalaset så åkte jag med Gladys hem, Danne drog tidigare för att han skulle träna. Väl hemma så gjorde jag inte speciellt mycket, tog det lilla lugna. Åt lite mat och så.

Nu på kvällen har jag varit ute och åkt lite bil med min älskling, hans kompis & Sebbe. Var iväg och träffade Sebbes pappa också, roligt för jag har inte träffat honom på länge!

Nu sitter jag och tittar på Harry Potter och den flammande bägaren. Robert Pattinson är med i den ju. Så jävla snyggggg.. Han är dock inte lika fin i denhär filmen som han är i Twilight. Men det duger ;-)

Ska fortsätta titta nu. Sedan ska jag ta en dusch och lägga mig och sova.

Godnatt.


Huvudvärk utan dess like

Publicerat: 2009-07-19 Kl: 01:18:39 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag kan inte för allt i mitt liv förstå hur man kan ha en huvudvärk som denna. Det är på snudden till migrän. Jag vill börja gråta, så ont har jag. I hela skallen. Det känns som att det finns en heliumballong där inne som blåses upp mer och mer för varje sekund som går, och snart - PANG - så exploderar den. Jag vet ju naturligtvis att detta inte kommer att hända, men ont gör det. Satan ta mig.

Idag har varit en lugn och trivsam dag. Började med sovmorgon som var härlig :-) Vi låg i sängen och myste på. Sedan klev jag upp och ringde ett samtal som gjorde mig riktigt förbannad, men jag gjorde andra planer så det gick lika bra det!

Mormor kom och hämtade mig här hemma vid 15 tiden ungefär, så åkte vi hem till henne. Skönt att jag fick skjuts så att jag slapp ta bussen i den värmen som var förut. Tack mormor för det. Åkte hem till henne som sagt. Jag såg fram emot att ta ett avkopplande bad eller lägga mig på balkongen i solen och mysa på, men så fort vi kom innanför dörren så sa hon direkt att NU ska vi gå på Konsum och panta ALLA mina colafalskor som har stått på balkongen sedan tiden jag bodde där, typ förra sommaren. Haha. Hon ville inte ha kvar dom där, varför undrade jag. Men dom tog plats, det var ju ganska många... Inte som Evelinas hög dock ;-) Haha! Den slår allt.

Sagt och gjort, så gick vi ner på affären och handlade och pantade dedär förbannade flaskorna. Gick sedan hem och la oss på balkongen och solade lite. Mormor lagade mat och jag badade. Mysigt! Älskar hennes badkar som är perfekt storlek.

Vid 19tiden så mötte jag upp Evelina, och sedan gick vi upp till Titti och lånade hennes vackra hundar som vi tog med på en lång promenad. Raja och Glitter. Så fina! Synd att jag inte hade någon kamera, annars hade ni fått sett dem. Sååå fina.

Vid 24tiden så kom Danne och hämtade mig och skjutsade mig hem hit, har nyss ätit massa mat och nu ska jag äta tårta och sedan lägga mig och sova. Denna huvudvärk mördar mig. Har tagit en alvedon men den verkar aldrig kicka in, så jag får väl helt enkelt ge upp.

- Emma








En lååång dag

Publicerat: 2009-07-16 Kl: 00:15:00 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har det varit en låååång dag, minst sagt. Men det har väl kanske varit positivt om man ska se det från den ljusa sidan! Men jag ser ju oftast saker negativt ;-) Hehe.

Som jag skrev igår så var det visning här idag.. Dagen började alldeles för jävla tidigt, dvs kl 05.30 pga orsak. Blev så irriterad så jag visste inte vad jag skulle ta mig till. Men vad kan man göra? Inte allt för mycket. Det var bara att härda ut. Lyckades iallafall få någon halvtimmes sömn till, innan det var dags att kliva upp på riktigt kl 08.00. GODMORGON!  Jag är verkligen, har aldrig varit och kommer förmodligen aldrig bli, en morgonmänniska. Det finns nog inget jag avskyr mer på denna jord än tidiga morgnar. Fy satan. Men upp klev jag. Fixade iordning mig lite och klädde på mig alldeles för mycket kläder. Är så frusen av mig på morgonen. Men när jag kom ut fick jag ångra det bittert. Ni som var uppe vid 8 imorse såg ju vilket sjukt fint väder det var. Inte ett moln på himlen!

Jag tog bussen hem till min lilla mormor, där fick jag frukost medan vi satt och pratade lite. Planen var att jag skulle gå och lägga mig direkt när jag kom dit, men när jag väl skulle göra det så kändes det så otroligt onödigt att slösa bort en massa timmar som jag skulle kunna utnyttja på bättre sätt. Så jag satte igång med att duscha och göra mig iordning. Satt och pillade med datorn lite, låg ute på balkongen med mormor och solade i den stekheta solen. Blir så sjukt varmt på balkonger ju! Uhh... Vi hade iallafall en fläkt så det var skönt :-) Räddningen. Fick liiiite färg, inte mycket alls men var så jävla blek innan så det märktes skillnad direkt.

För att sammanfatta det hela,  så har jag spenderat mestadels av dagen hemma hos min mormor. Har varit jättemysigt, bråkat lite som vanligt men det gick över. Hon lagade god mat åt mig som hon alltid gör när jag är där! Mums.

Vid 20 tiden så gick jag ner på Konsum och handlade diverse saker som jag behövde, lite saker till Danne och lite annat. Sedan tog jag bussen hem hit. Eller jag kom bara ner på stan innan jag möttes av ett problem som fick mig att bryta ihop. Men snälla, snälla Gun kom och räddade mig! Så det var skönt iallafall. Visste inte vad jag skulle göra där ett tag och fick panik, men det gick ju hyffsat tillslut iallafall.

Nu har jag sett klart kvällens Criminal Minds avsnitt i vanlig ordning, underbart. Love it. Så har jag laddat ner lite avsnitt från säsong 5 av One Tree Hill. Har sett det oräkneliga gånger, som med alla andra avsnitt, men jag älskar dem så mycket så de tåls att ses igen, och igen, och igen... :-) Alltid lika bra! Har inte tröttnat under alla dessa år. Inte en enda gång.

Nu sitter jag med en skön ansiktsmask, den börjar dock klia lite nu så det kanske är dags att ta bort den. Efter det blir det mys med kexchoklad & iskall cocacola. Lovely. Ska upp tidigt imorgon för att åka på Birsta med mormor. Hon behöver inhandla lite saker, tror hon iallafall. Hon har allt hon behöver men gillar att handla bara för att. Härromdagen fick hon för sig bara sådär att åka ut på Birsta, helt själv, och köpa sig en plasma TV. Haha. Hon är 63 år! Hon är knäpp...

Sleep tight.
- Emma

Tröttsamt

Publicerat: 2009-07-15 Kl: 01:59:41 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har varit en otroligt seg dag. Jag vaknade ganska sent på dagen, det blev så himla sent inatt så att det är inte så konstigt ioförsig. Men det var skönt att sova ut riktigt! Men hade så ont i ryggen när jag vaknade. Har ofta ont i ryggen these days, undrar varför? Är det sängen det är fel på, kanske? Det misstänker jag. Fjädringen är väl inte i toppklass kan man säga. Saknar min egen säng sjukt mycket. Den är underbar att ligga i :-) Ny och fräsch och skön.

När jag klev upp så gick jag ner och satte mig och tittade på TV. Slappnade av. Kollade mobilen, hade fått en massa sms och missade samtal som vanligt. Folk förstår inte att jag inte är vaken kl 9 på morgonen särskilt ofta ;-) Hehe. Så då ringde jag upp alla som hade hört av sig. Pratade med Gun, Evelina & Sandra.. Sandra ville att jag skulle komma hem till henne och käka middag. Perfekt tänkte jag eftersom att jag ändå var hungrig! Köpte med mig Bearneisesås (stavas det ens så?) och tog bussen ner till stan där jag mötte Sandra. Hon var så seg så vi höll på att missa den, men det gjorde vi inte tack och lov. Så vi for till Ica och köpte diverse saker som hon behövde köpa. Sedan promenerade vi en lång och plågsam väg hem till henne. Sjukt jobbigt för att påsen  var så satans tung! Samtidigt som Sandra skulle stanna femhundra gånger och vila. Dåre.

Efter att vi lagat maten och käkat så tog vi det lugnt i soffan en stund, myste på. Blev tråkigt att bara sitta och glo så vi gick ut på en liten promenad, denna gång utan en massa tunga saker att bära - så det gick lite lättare då. Hehe. Skönt väder har det varit idag & ikväll! Härligt härligt...

Jag tog 22 bussen hem hit, var tvungen att fixa min garderob och städa och så för det är visning imorgon. Så det blir att kliva upp med tuppen. För att vara lite mer exakt ungefär vid 08.00. Fyfan. Kommer att bli plågsamt. Men det var  ju inte ens en vecka sedan jag gjorde det sist, då vi åkte till Paradisbadet!

Nu ska jag ropa på min man så att vi kan lägga oss och sova. Han har laddat ner Baksmällan, har hört bra saker om den så det ska bli roligt att se!

Morgondagen ska spenderas först hemma hos mormor. Sedan får vi se vart dagen tar mig :-)

Sov gott allihopa.
- Emma

Criminal Minds

Publicerat: 2009-07-12 Kl: 00:19:02 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Mitt upp i mitt 90210 maraton så upptäckte jag att det var Criminal Minds på TV. Antog att jag redan hade sett det, men efter lite spaning så märkte jag att det hade jag icke gjort. Jag som trodde att jag sett alla avsnitt there is to see. Så nu sitter jag och tittar på det :-) Mitt absoluta favorit "crime" program. Jag gillar inte CSI och alla dom andra dussins serierna som finns. Gillar djupet i Criminal Minds. Att det är lite annorlunda till skillnad från alla de andra. Sen är ju inte Shemar Moore ful att titta på heller... ;-) Men i detta avsnitt så är Dylan med, ni vet han från Beverly Hills 90210? Det var min och Linas absoluta favoritsnygging för några år sen! Men nu är han gammal. Men faktum kvarstår att han var sjukt snygg förr i tiden. Ingen klassisk skönhet, men han är snygg på något udda sätt. Kanske hans sätt att vara. Jag vet inte. Jag behöver inte veta heller, jag vet iallafall att han var snygg!

Idag har jag ätit som en jävla gris. Herregud, förstår inte hur man kan äta så mycket. Varit sugen på saker 100 gånger.
Först så åt jag frukost. Efter någon timme så lagade jag potatisbullar till mig själv. Sedan lagade jag potatisbullar till Danne. Efter någon timme så lagade hans mamma mat, och då blev jag hungrig igen. Så jag åt. Efter ett tag så blev jag själv här hemma (nästan iaf) och kände suget efter något. Lite glass kanske skulle sitta fint, tänkte jag. Så jag åt en halv liter krossad choklad. Sjukt gott. Efter ca 15 minuter så ville jag ha något lite nyttigare, så då åt jag 2 st kiwi (SÅ gott!) och en massa körsbär. Efter ytterligare kanske två timmar så lagade jag falukorv och potatis. Haha. Jävla tjockis är jag.

Misstänker att ni tycker att det är otroligt underhållande att läsa om mitt ätande ;-) Eller hur.

Tog en lång dusch förut, helt underbart. Lite jobbigt men det var skönt. Orkade dock inte torka håret så det får självtorka idag... Det är bra att låta det göra det ibland, har jag hört. Fast jag har också hört att man kan få svamp i hårbotten om man gör så, men det kan väl inte stämma? Förr i tiden hade de ju inga hårföner, vad gjorde dem då? Hade svamp konstant i hårbotten. Nej. Det måste vara en missuppfattning.

Nu är Dylan back on TV! Han spelar nåt psyko som är nån sektledare. Men jag gillar det ändå.

Sov gott mina vänner.
- Emma



Snygging


Avkopplingsdag

Publicerat: 2009-07-11 Kl: 19:35:56 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Kan man ens säga så? Avkopplingsdag. Tror inte ens att det är ett ord. Men jag skriver så iallafall :-)

Idag har jag inte gjort speciellt mycket alls faktsikt. Tagit det lugnt, vaknade upp och skulle titta på nåt program på TV som jag alltid brukar titta på. Till min stora förvåning så var det inte idag. Hm, undrar varför tänkte jag. Sedan kom jag på att det är lördag idag. Haha, helt dagvild. Trodde det var kanske torsdag eller åtminstonde fredag. Men icke sa nicke.

Ikväll blir det bara lugna stugan. Mitt 90210 tittande som jag skrev om igår fortsätter. Laddar ner tre avsnitt i taget, och när jag är inne på det sista så laddar jag ner tre till. Helt perfekt, på så sätt behöver jag aldrig vara utan något avsnitt. Hehe, tur att man har bra uppkoppling.

Jag ska gå till tvättstugan och se om det möjligtvis finns någon tvättid på morgonkvisten imorgon. Hoppas. Men det brukar vara fullbokat långt i förväg på söndagar, i och med att folk är lediga då. Men jag skulle verkligen behöva tvätta. Mina badkläder sedan Paradisbadet ligger fortfarande nerpackade, haha. Jag är så jävla lat. Så de måste tvättas! Handdukar behöver jag verkligen tvätta.

Nej, nu blir det duschen och sedan städa rummet lite. Ser förjävligt ut här rent ut sagt...

Uppdaterar kanske lite senare, har fått igång bloggnerven igen nu känns det som, eller hur? Haha. Önskar dock att Frida kunde vara så snäll och göra en ny header åt mig :-) Eller jag har ju en som jag vill ha som hon har gjort förut som jag aldrig använt, den skulle jag kunna ha. Men helst av allt en ny ;-) Vill inte att någon annan än Frida ska göra mina headers heller, hon är bäst tycker jag. Hur bra som helst på sånadär grejer.

Xoxo
- Emma

Mörbultad

Publicerat: 2009-07-11 Kl: 02:29:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Jag är verkligen helt mörbultad efter resan till Paradisbadet. Men det gör absolut ingenting, för vi hade grymt roligt där :-) Haha. Blev som små barn igen! Tur att William finns så att man hade någonting att skylla på varför man är där ;-) Nej då, jag skämtar bara. Man kan ju åka dit iallafall även fast man är vuxen. Men när jag vaknade imorse hade jag ont på precis varenda ställe på hela min kropp. Speciellt rumpan och högra armen. Vet inte varför. Har en massa blåmärken lite här och där, men det gör ingenting det heller. Det går över! Jag är iallafall glad att vi åkte, för det var roligt. Kul att få komma iväg och göra någonting och bara släppa allt för en dag. Det var mysigt.

Efter att vi kom hem igår så var jag helt död! Men det vart en massa tjaffs och skit så jag kunde inte lägga mig och sova direkt som jag kanske hade önskat. Men efter ett tag lugnade det ner sig och jag fick äntligen vila lite. Kände mig förkyld men idag är det bättre. Vaknade imorse somsagt med träningsvärk överallt, haha. Så jag tog en liten extra sovmorgon :-) Och idag har jag absolut inte gjort någonting. Lagat mat och ätit mat flera gånger. Haha. Blir lätt så när man bara är hemma.

Imorgon ska jag hälsa på min älskade mami, sedan har jag inga större planer för kvällen. Blir nog bara att ta det lungt!

När jag kom hem igår så fick jag ett sånt sug efter att titta på 90210, hade hela säsongen på datorn förut men Daniel tog bort den för att det fanns så lite plats på hårdisken. Så nu har jag laddat ner alla avsnitt fram till 16, men raderar dem efter varje avsnitt jag tittat på. På det sättet tar det inte så mycket plats. Bra så.

Nu ska jag återgå till mitt tittande. Ligger här och myser för mig själv & är fruktansvärt sugen på cola. Ni anar inte.

Xoxo
- Emma


Jag och den absolut viktigaste i mitt liv    ♥

Uppe med tuppen

Publicerat: 2009-07-09 Kl: 09:06:22 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Det var inte igår jag klev upp kl 8 på morgonen ;-) Men idag så är det så. Gick förvånansvärt bra ändå, jag som brukar snooza in i det sista. Men nu sitter jag istället här och har ingenting att göra i väntan på att bli upphämtad. Bra så. Orkar inte gå ner och borsta tänderna heller, gör det när jag ska gå ut istället. Annars måste jag gå upp och ner i onödan, känns jobbigt. Är så trött...

Idag ska vi åka till Paradisbadet :-) Ska bli roligt! Jag, Evelina, William, Daniel & Lena. Skitroligt :-D Blev bestämt igår, för mig iaf. Roligt att komma iväg lite och göra något roligt för en gångs skull. Det var inte igår som jag gjorde något sånthär, så det ska bli nice..

Nej, nu ska jag gå och göra iordning det sista.

Ciao
- Emma


RSS 2.0