Mest slut i hela världen

Publicerat: 2008-09-29 Kl: 00:31:32 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan vad trött jag är. Jag håller på att dö. Jag skriver varje dag att jag är trött men idag är jag tröttare än alla gånger jag nånsin sagt att jag varit trött. Jag lovar. Fyfan. Ska sova om 1 sekund.

Idag har jag jobbat, var sjuuukt mycket folk och det tog fan aldrig slut heller. Det hela slutade med att vi kom därifrån 21.30 och att Moa glömde att låsa dörrarna. Vad bra. Sedan fick jag reda på en annan sak också som gjorde mig riktigt jävla arg.

Imorgon ska jag också jobba... JOBBA JOBBA JOBBAAAAA!! Hela tiden. Men sedan är jag ledig några dagar och jag är ledig i helgen också :) Skönt ska det bli..  Jobbar med Lina imorgon också, hon ska börja kl 14 istället för mig så jag inte behöver komma förrän 16. Tack som fan för det. Har en massa saker att göra på dagen och jag måste kliva upp om 1 timme ungefär ifall jag ska hinna. Haha. Överdrift men ändå. Ska väl ändå inte göra nåt speciellt i helgen, kanske gå på bio med Danne. Ja, det ska vi göra! Bra, nu gjorde jag planer just i denna sekund. Det var längesen jag var på bio. Hoppas det går någon bra film. Vilma du brukar ju veta mycket om bio och filmer och skit, vet du någon bra film som går på bio nu? :D

Nej, nu orkar jag inget mer. Ska lägga mig med love och se på Andra Avenyn. Jag missade ju idag eftersom jag var på jobbet. Hoppas det inte är lika dåligt som förra veckan, isåfall dödar jag nån.

Ciao


Jobbat.

Publicerat: 2008-09-27 Kl: 23:06:43 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gud jag är så jävla trött alltså. Tror jag kommer att dö inom snar framtid, det är inget skämt heller. Shit alltså. Men jag måste duscha innan jag ska sova så kan lika gärna uppdatera också.

Inatt kunde varken jag eller Danne sova.. Helt hopplöst. Var lika bra att ge upp nästan. När vi kom hem från Nacksta så gick vid direkt hem till Lelle och umgicks med lite folk o spelade poker och sådär :) Det var nice. Danne vann nästan men sedan slog Josef honom med nått jävla smart drag, haha. Jag borde egentligen ha vunnit.Sedan kom vi hem vid 02, men jag somnade inte förrän 05 imorse ungefär. Och jag skulle upp kl 9!! Jag som inte kan leva med för lite sömn eftersom jag sover mest i hela världen näst efter Danne.. Jag kan enkelt ligga och sova till 18.00 på kvällen om jag får och kan.. Haha. Sån är jag!

Det gick iallafall bra på jobbet. Trots allt. Var ganska mycket folk men det blir ju så när det är lönehelg.. Jag öppnade idag kl 10.15, så jag var tvungen att ta halv10 bussen imorse. Men imorgon börjar jag inte förrän 13.00, tacka guuud för det. Skönt så jag iallafall får sova till halv12. Måste ju ta 12bussen.

På kvällen imorgon ska jag bara ta det lugnt, jobbar på måndag också. Med Lina! Det var ett tag sen jag såg henne nu, även fast vi jobbar på samma ställe men vi får ju aldrig pass tillsammans så vi ses inte så ofta ;P Så det ska bli roligt.

Sen på kvällen efter jobbet så ska jag skynda mig hem hit... Renzo fyllde år igår och Eva fyller år på imorgon så vi ska äta här på eftermiddagen.. Grattis till dem iaf :)

Var hos Ewe ett tag efter jobbet också, kollade lite på OZ och sådär som vi alltid gör.. Hon är helt besatt av det tror jag, varje gång jag kommer dit så ligger hon och tittar på det. På kvällarna. Jämt. Men det är ju skitbra så jag skulle nog också ha kollat så mycket om jag hade alla säsonger! :)

Nu ska jag gå in och pussa lite på älsklingen som är jättetrött för han har inte sovit nånting alls, så han mår inte så bra.. Stackarn :( Jag mår inte heller något bra, vi ska lägga oss och sova snart. Hoppas det känns bättre imorgon!

Nu ska jag duscha sedan hoppa i sängen och mumsa på min Ben & Jerrys.. Mums :D

Ciao


Favoriten!

Hos Evelina

Publicerat: 2008-09-26 Kl: 22:02:10 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Hej allihopa..

Vad har jag gjort idag då? Ingenting alls typ. Sovit. Har varit så jävla trött dehär senaste dagarna och inte kunnat sova på nätterna, sämst. Jag har haft så jävla ont i huvudet i flera veckor nu, fattar inte vad som är fel... Men nu har det övergått till en annan sorts smärta, känns som att en stor fet förkylning är påväg till mig. Hoppas inte :( Jag orkar inte vara sjuk. Det trycker bakom mina ögon och ögonen är så torra så jag måste blinka en gång i sekunden för att ens kunna se nånting, sedan så har jag ont i näsan och nyser hur mycket som helst. Snälla skona mig från att bli förkyld, jag har inte tid med det ens.

Aja. Jag o Danne klev iaf upp tillslut, så ringde Danne några samtal o bestämde att han skulle spela fotboll ikväll.. Så hoppade jag in i duschen, sen gjorde jag mig iordning litegranna och sen tog jag o älskligen bussen till Nacksta. Han gick o spelade fotboll och är fortfarande där, kommer väl snart hoppas jag så vi inte missar sista bussen? :| Så gick jag in på Ica med Sebbe o Kaj och Kajs lillebror och Sebbes flickvän.. Kul o träffa Sebben!! Var ett tag sen.. :) Så det var roligt. Sedan gick jag upp till Ewe efter jag varit på Ica. Så satt vi oss och kollade på Oz, sedan hoppade hon in i duschen & nu sitter jag här o skriver lite.

Imorgon ska jag jobba.. Öppning till stängning! Fyfan, speciellt om jag blir ännu sjukare. Då har jag en jobbig dag framför mig imorgon. Och om det blir lika kaotiskt som det har varit nu i veckan så blir det jobbigt på riktigt ;) Jaja. Jag behöver ju pengar. Sen jobbar jag söndag också, men inte lika länge då (förhoppningsvis).. Jobbar pil så vi får se hur det blir.

På måndag hoppas jag att jag har fått mina pengar, då ska jag köpa nya skor o en ny jacka förhoppningsvis.. Hoppas bara att jag hittar nån!! Jag FATTAR INTE vart fan min jacka som jag köpte förra året är nånstans, jag använde den typ 2 gånger, och jag vill använda den i år eftersom jag aldrig gjorde det förra året. Men den är helt borta. Idiotjacka. Kom fram.

Nej, nu ska jag försöka få tag i Daniel och se när han är färdig :)

Ciao


Ledig :)

Publicerat: 2008-09-25 Kl: 22:46:50 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Skönt somfan att jag har varit ledig idag.. Ingen stress eller press. Härligt. Är på rätt dåligt humör nu så jag orkar egentligen inte skriva just nu. Massa strul med pengar som gör mig galen.. Det är 25e idag men ändå har pengarna inte kommit in på mitt konto, idioter. Då kommer jag säkerligen inte få dem förrän efter helgen heller. Less jag blir.

Idag har jag inte gjort så mycket. Varit på sjukhuset en sväng sedan varit hemma i Nacksta o pratat lite med mamma o hämtat mitt nya bankomatkort o så.. Men Swedbank är nog den krångligaste banken jag har varit med om, så det blir inte aktiverat förrän jag ringer till kundservice o ber dom aktivera en bankomat, sen när jag stoppar in kortet i den bankomaten så får jag välja en kod. Varför inte bara ge mig en kodjävel i samma papper som de skickar kortet i? Herregud. Onödigt som fan. Träffade även Ewe och William när jag var ner till Ica med mamma, så pratade vi bara en liten snabbis för jag skulle in på Ica sedan ta bussen.

När jag kom hem så blev jag less över detdär med pengarna, sedan pratade jag med Ewe i telefonen ett tag och ringde sedan Swedbank. Gick på Ica och handlade lite, sedan hem och la mig i sängen och kollade på One tree hill och vilade. Är så sjukt trött. Varken jag eller Danne sov nånting inatt, varje gång vi somnade så vaknade vi efter högst en timme, och då var vi vakna ett tag innan vi kunde somna igen för att sedan vakna. HELA NATTEN höll det på så. Fan vad less jag blev. Somnade inte ordentligt förrän vid 11 typ, och då sov jag bara nån timme ändåså.. Så inatt hoppas jag få sova ordentligt iallafall! Jag måste det.

Imorgon ska jag åka ner till Swedbank kontoret o fixa lite med papper oså. Ringa försäkringskassan och sedan vet jag inte! Kanske gå på bio ifall jag fått mina pengar.. Men det är tveksamt, lär ju inte bli så. Annars vet jag inte vad jag ska göra. Hitta på nåt mysigt med min älskling iallafall, jobbar ju lördag o söndag så de blir inte så mycket tid tillsammans då. Men pengar blir det, tur är väl det. Så skriver jag alltid har jag kommit på när jag skriver om jobbet, "men pengar blir det!" Haha. Mitt motto här i livet kanske. Haha.

Ne nu ska vi ladda ner lite filmer, sedan ska jag gå o tvätta ansiktet o ta av mig kläderna sedan hoppa ner i sängen! :)

Ciao

Jobb idag igen

Publicerat: 2008-09-25 Kl: 00:18:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ja, fast jag inte ens skulle jobba idag.. :P Men det blev mycket så de ringde in mig och jag ställde upp för att jag är så snäll! ;) Haha. Nej men jag fick lite bonus också så det var bra.. Var ju bara 2 timmar så det var lugnt! Plus att Ewe jobbade så det var ju bra också.

Orkar inte skriva nu, är så jävla trött o sliten o har ont i en massa muskler. Ryggen och benen är värst.. Hoppas det går över.

Imorgon ska jag till sjukhuset vid 11tiden, sedan vet jag inte vad som händer... Beror väl på vad som sker på sjukhuset, ska väl antagligen vila bara. Vore skönt :)

Nu tjatar Danne om att han vill spela, som vanligt. Han gör fan inget annat än att spela dataspel. NÖRD!!! Jag ska duscha tror jag.

Ciao

Akutjobb!

Publicerat: 2008-09-24 Kl: 00:16:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Godkväll allihopa.

Idag har varit en vanlig rätt händelselös dag som alla andra dagar i mitt liv.. :P Klev upp vid 1 tiden typ. Skulle egentligen åka och hämta William på dagis och vara med honom, men sedan ringde Ewe och hade panik för de hade ringt från dagis och sagt att W var sjuk o måste åka på sjukhuset oså, så då fick jag hoppa in o jobba istället för henne så att hon kunde vara med honom. Jag kunde ju inte direkt åkt med han till sjukhuset ;P Jobbigt somfan o jobba, ville verkligen inte men vad gör man inte för Ewe ;) Speciellt när det handlade om William. Lillhjärtat.

Jobbade med Nadia först, tills hon skar av sig fingertoppen o var tvungen att gå därifrån, så då kom Jenita in istället för henne. Gick ganska bra ändå o jobba även om jag höll på att dö mest hela tiden. Så jävla less var jag o hade ont i magen somfan o i foten eftersom jag klev på en glasbit o fick den rakt in i foten imorse!!! Ont som fan så jag har haltat runt som en idiot hela dagen. Haha. Lina kunde inte jobba åt mig heller för hon skulle klippa sig, o hon var den enda som fanns o fråga eftersom alla andra hade sjuka barn eller skurit av sig fingertoppen eller är nya eller bara är upptagna.. :P Haha.

Efter jobbet så gick jag till Ica en snabbis o köpte några saker, fick låna pengar av Ewe :) Tack för det! Har ju inte fått lön än, sämst.. Men iallafall. Sedan gick jag hem till mamma och hämtade massa brev som jag har fått o räkningar o skit. Hur mycket jävla brev som helst ;O Blev nästan chockad. Fått min Illustrerad Vetenskap också :D Jag är en nörd haha, älskar o läsa den tidningen.. Skitintressant ju. Sedan gick jag förbi Evelina en sväng igen, sedan sprang jag som en dåre till bussen fast klockan bara var 10 i.. Men igår missade jag bussen 2 gånger för att den kom alldeles för tidigt!! Så idag hade jag ingen större lust att missa bussen igen, så jag kutade. Men då kom den normal tid bara för det, haha. Men men, bättre att vara ute i tid!

Nu är jag hemma med älsklingen, har nyss duschat o nu håller han på o städar.. Bra :D Blir galen när det är stökigt överallt. Ska tvätta imorgon så jag måste fixa ihop min tvätt också. Rolig kväll jag har framför mig! Haha. Sedan ska vi väl lägga oss o kolla på film o mysa o somna. Skönt att jag inte jobbar imorgon så att jag inte har nåt att göra! Ska åka till Nacksta iallafall o hämta mitt Swedbank kort.. Det skulle komma imorgon.

Godnatt

Gud vad dåligt

Publicerat: 2008-09-21 Kl: 23:15:39 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Gud vad dåligt alltså. Jag tror jag svimmar. Andra avenyn har verkligen försämrats. Avsnitten blev inte bättre ju längre det gick heller som jag hoppades. Hmm..

Har inte gjort så mycket annat ikväll, varit less och så. Pratat med Lina i telefonen. Sen inget mer typ. Ska väl kolla på film nu och vänta på att jag kan somna... Vilket lär bli aldrig. Imorgon ska jag jobba iaf, känns ganska skönt ändå med tanke på hur jävla tråkigt jag har just nu.

Bye

Andra avenyn

Publicerat: 2008-09-21 Kl: 21:21:55 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Andra Avenyn började idag. Första avsnittet blev jag riktigt besviken på, fett dåligt alltså. Andra var lite bättre och nu ska jag se tredje, hoppas det är bättre. Saknar dock massa karaktärer från förra säsongen. Hamza och alla. Tråkigt utan dem :O

Skriver senare.




Till dig som frågade, [email protected]

Sådär

Publicerat: 2008-09-20 Kl: 01:07:09 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har vi kollat färdigt. Danne ville inte kolla med oss för han hatar One tree hill, jävla dåre :P Fast jag fattar att han ledsnar när jag kollar på det varje tillfälle jag får. Haha.

Iallafall, idag har jag inte gjort så mycket. Försöker hämta mig mest bara. Låg i sängen fram till 17tiden med älsklingen och tittade på film och busade och myste. Älskar honom. Mitt hjärta :) Sedan tog jag bussen ner till Swedbank, orkade egentligen inte alls men jag var tvungen eftersom det är lördag imorgon och det inte kunde vänta tills på måndag. Så jag tog på mig kläder och sedan åkte jag ner. Skulle egentligen bara hämta ut pengar från en fond, men det hela slutade med att jag stängde mitt Nordeakonto och öppnade ett på Swedbank. Haha. Så kan det bli. Men det är bra, jag hatar Nordea. Hade det bara för att mamma har det, och hon överförde alltid mina pengar från CSN och barnbidrag och såna saker. Och då går det ju bäst om man har samma bank så jag får pengarna direkt. Men nu har jag alltså bytt. Swedbank känns bättre. Eftersom jag fyllt 18 så har jag internet- och telefonbank också, haha. Det är bra. Men det har väl alla som är över 18, varför skulle man inte lixom?

Iallafall... Sedan kom jag hem, gick på Ica med Danne. Sedan började jag duscha och städa och allt detdär som ni läste innan. Nu sitter jag här och Danne ska väl snart spela Fifa antar jag, så då har jag ingenting att göra. Lär väl somna säkert. Tråkigt.

Imorgon ska jag ta det lugnt hela dagen fram till 19tiden, för då ska jag till jobbet på personalmöte & städdag.. Vet inte riktigt hur det kommer gå med tanke på hur djävulskt ont jag har nu, hoppas det går över! Annars kan det bli kämpigt. Jag städade ju hemma lite idag men det var mest plocka undan saker och diska några tallrikar. Ingenting tungt eller jobbigt. Men jag får försöka iaf! Take one for the team, eller hur man säger.

Nej, nu ska jag kolla runt och läsa lite bloggar innan jag lägger mig i sängen och låter älsklingen min ta över datorn.

Godnatt

One tree hill.

Publicerat: 2008-09-20 Kl: 00:18:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu har jag duschat, städat, diskat, gått ut med soporna och bäddat sängen. Danne var och spelade fotboll med Renzo som kom hem från turkiet idag, han vart inget brun ;) Haha. Men det är bra att jag har haft nåt att sysselsätta mig med, även om det gör ont hela jävla tiden så kan jag ju inte bara ligga i sängen alla 24 timmar på dygnet. Har legat ner hela dagen typ.

Nu sitter jag och väntar på att Renzo ska prata klart i telefonen, han har pratat nu i 10 år. Vi ska kolla på One tree hill, vet inte om det är så bra att jag ser det igen eftersom jag grinade som en idiot förra gången.

Nu är han klar. Skriver mer sen!

Puss

Irriterad

Publicerat: 2008-09-19 Kl: 20:27:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Alltså, alla ni anonyma som vill ställa en massa frågor till mig. GÖR DET PERSONLIGEN ELLER SKRIV ÅTMINSTONDE ERAT NAMN. Idioter. Ungefär som att jag ska skriva en massa personliga saker här i bloggen. Jävla idioter.

Nu ska jag duscha.


Till min Daniel

Publicerat: 2008-09-18 Kl: 18:44:59 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


När varje andetag känns som det sista, när döden viskar ens namn så finns du där. Du bar mig genom skuggornas dal tillbaks till livet, gav mig en anledning att förbli den jag är. Du visade mig innerbörden av ordet tillhörighet, säg nu hur ska jag leva när vi lever isär?

 Vägen blir smalare fokuseringen skarpare, banden blir starkare ju mer tid han ger oss. Lova mig trohet och evig respekt, så ger jag dig allt jag har plus allt som du ber om. Tanken av ett liv utan dig får mig att falla ner på knä, ber till gud att vi en dag delar ett barn delar en dröm att det alltid är du och jag.

Spelar ingen roll vad folk säger, spelar ingen roll vad dom gör. För jag vet att vi lever för varandra, kommer alltid vara tillsammans tills dagen vi dör.

Med handen på korset så svär jag dig trohet,
 min önskan i livet är att se DIG i mina söner.




Grief is like the ocean

Publicerat: 2008-09-18 Kl: 16:49:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Whatever you amagined is wrong, there's nothing romantic about that.
G
rief is like the ocean, its big and dark, and bigger than all of us.



Meningslöst

Publicerat: 2008-09-18 Kl: 16:38:05 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Livet är bra meningslöst ibland. Inte fan blev det bättre av att titta på nya avsnittet av one tree hill heller. Fan vad sorgligt. Varför dör folk överhuvudtaget? Och hundar. Saknar min Tova hela tiden alltså..

Tack för att du finns Danne. Jag älskar dig

Hos ewe

Publicerat: 2008-09-17 Kl: 17:03:34 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Tjena er.

Idag har det varit en stressig dag! Inte egentligen men jag känner mig stressad som fan. Måste ta några djupa andetag och lugna ner mig ;)

Sov ju som sagt hos Ewe igår, kunde verkligen inte sova inatt så jag somnade typ vid 5. Råkade låsa ut kattstackarn också från vardagsrummet, haha. Poor thing. Imorse vid 9 kom Evelina och William in och väckte mig, "Emmaa, emmaa" hörde jag, sedan klev jag upp och åt frukost med dom och ringde mina jävla samtal som jag behövt ringt i hundra år. Men det visade sig att det ena var helt meningslöst att ringa, men nu vet jag ju det iallafall så då slipper jag bekymra mig över det längre. Skönt.

Efter att William hade gått på dagis och Ewe till jobbet så la jag mig och vilade ett tag, drömde sjuuuka mardrömmar så jag vaknade helt svettig o rädd. Fan vad läskigt det var alltså. Äckel dröm... Sedan ringde Danne och ville att jag skulle komma till Granloholm och käka med honom, så då gjorde jag det. Sprang som en dåre till bussen för att jag skulle hinna. Sedan skulle jag möta honom vid ICA, då var han inte där, så då gick jag hem till honom, då säger Isabell och Dannes mamma att han har gått och mött mig vid Ica redan. Då blev jag så jävla less så jag ville dö. Så hade jag slagit knät när jag klev av bussen också. Så då fick jag gåååå ända till Ica igen, och där hittade jag inte honom så jag satt mig ner och väntade, vägrade gå tillbaka igen. Så gick jag in på Ica ca 3-4 gånger och gick runt där inne och letade efter han, sedan efter typ 10 minuter så kommer dåren ut från Ica. Vart fan hade han gömt sig när jag var där inne och letade efter han? :P I frysdisken eller? Haha. Fan vad arg jag var, men det gick iallafall över. Så gick vi hem till honom och var lite med Isabelle och sådär, sedan nu har jag åkt tillbaka till Evelina för jag ska lämna hennes bankomatkort och hämta mina saker och så. Sedan ska jag åka hem till Daniel igen och bada tills huden ramlar av, sedan ska jag kolla på One tree hill. Fan jag mår inte så bra idag. Hoppas det blir bättre.

Ciao


Basaric

Publicerat: 2008-09-17 Kl: 02:14:46 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Basaric har en skitgrym musikblogg som jag tänkte länka till här:

http://hotsinglez.blogspot.com/


Huvudvärk

Publicerat: 2008-09-17 Kl: 01:33:56 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Sån jävla huvudvärk lider jag av alltså. Har haft konstant huvudvärk i ca 1 vecka nu. Måste ringa sjukhuset imorgon och fråga vad det kan vara frågan om? Man blir ju lite orolig, det släpper ju fan aldrig heller.

Är hemma hos Ewe och William nu iallafall. Tog en promenad hit förut och ska sova här inatt :) Ligger och tittar på OZ och sådär. Ewe gick och la sig vid halv12, men jag kan inte sova. Saknar Danne skitmycket, svårt att sova utan honom.

Imorgon vet jag inte vad det blir, ska vara med William från 11-16 ifall han känner sig krasslig när han vaknar så att han slipper gå på dagis och vara sjuk eftersom Ewe jobbar. Men om han kände sig piggare så skulle han få gå på dagis iallafall, hur kul är det att vara med Emma lixom ;) Jo han tycker det, sötnosen. Jag tycker iallafall om att vara med honom. Så jävla underbar unge! Han är den gladaste jag vet, han är aldrig arg o grinar o såntdär, förutom om han kanske gör illa sig men jag som är vuxen grinar ju också när jag gör illa mig. Haha. Så nu har jag gett honom en liten kärleksförklaring, haha. Men det är väl bra med kärlek! ;) ewe och William har alltid varit mina kärlekar :D

Så vi får se vad dagen bjuder på imorgon. Det är ganska långtråkigt att vara ledig från jobbet ändå alltså, man känner sig onyttig på nåt sätt. Bara fördriver dagarna med ingenting. Men det är ju välbehövligt. Allt har lugnat ner sig lite och blivit lite bättre nu sedan jag inte har jobbat.. Så man får väl hoppas att det är jättebra när jag varit ledig i en vecka!

Nu ska jag fortsätta kolla på Oz. Det är bra på ett sätt att jag sover här idag iallafall, för då finns det ingen risk att jag sover länge imorgon och missar telefontiderna, jag är så jävla oansvarig!! :P Jag vaknar aldrig och kliver upp och ringer. Men imorgon blir det av iallafall! Det får Evelina se till ;) Hon är som min styvmorsa, haha. Nerå.

Godnatt.

Saknar dig Danne.. Älskar dig baby

Värdelöst

Publicerat: 2008-09-16 Kl: 17:12:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan vad värdelöst jag mår. Är bara less på allting och ingenting (nästan) känns positivt. Blääääääääääääääääää.

Sådär ja

Publicerat: 2008-09-15 Kl: 22:46:34 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu är jag hemma igen. Danne börjar det första han gör att bossa över mig. "SNÄÄÄLLAAA kan du gå och göra en Gorbys åt mej!!!! SNÄÄÄLLAAAA EMMAAA". Vilken jävla lat människa. Det är 10 trappor ner, varför kan inte han gå och göra den själv? Herregud ;P

Har iallafall varit på vift nu ett tag. Blev så tråkigt att vara här för Danne bara låg och sov eftersom han hade sån tandvärk, så jag åkte till Nacksta ett tag. Var hemma hos mamma ett tag och pratade med henne och så, var på Gugges. Sedan gick jag till Evelina och var med henne i nån timme. Fick reda på en massa saker som gjorde mig riktigt besviken, fattar inte folk som man har anförtrott sig åt och som vet allt om en. Såna människor är ju fan farliga att ha att göra med egentligen. De kan ju förstöra hela ens liv om fel information kommer till fel personer, och såna saker. Fan sjukt ju. Dum man har varit.

Nu är jag iallafall hemma som sagt, ska gå och tvätta mig lite sedan lägga mig i Renzos rum och kolla på One tree hill säsong 4. Den säsongen är jättebra :) Jag som trodde att 3e avsnittet på säsong 6 skulle släppas idag, men inte fan gjorde det det. Är det nån som har koll på när det släpps? Kommentera gärna, skulle uppskatta det jättemycket.

Imorgon har jag inga planer alls. Blir väl vila som det har blivit idag. Jag behöver ju vila.

Träffade Zofie på Ica också, det var roligt att prata lite! Var ett tag sedan.

Ciao

Saknaden är stor nu

Publicerat: 2008-09-15 Kl: 15:54:38 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer



tänker alltid på dej lillhjärtat mitt
saknar dig så mycket


Gud vad kallt det är

Publicerat: 2008-09-15 Kl: 15:50:40 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Hej gott folk.

Fan vad jag är glad att jag är ledig idag.
Det känns riktigt skönt! :) Att inte ha någonting inplanerat är riktigt härligt ibland, men vissa gånger blir man ju galen av att bara gå runt och inte veta vad man ska göra av den lediga tiden. Men idag är det bara skönt.

Jag och Danne har myst och skrattat och slagits halva natten, haha.
Han är så jävla rolig. Haha. Sedan vaknade jag kl 6 imorse för jag var så jävla sugen på glass. Då fick Danne gå ner och hämta glass till mig. Sedan åt jag den och somnade om! Wonderful. Sen sitter jag bara här nu, har nyss ätit lite mat. Men ska snart äta min pasta carbonara sen igår, haha. Vi beställde allihopa som jobbade igår till jobbet, men jag åt inte upp allt så jag har kvar lite idag :) Det är så jävla gott!!!

Nu är jag trött som en jude.
Ska gå ner och lägga mig på soffan och titta på TV. Jag tror också att One tree hill har kommit ut idag!? :D Hoppas hoppas. Ska kika så fort jag är klar här.

Renzo åkte till Turkiet idag.
Fan vad avundsjuk jag är. Jag vill också åka utomlands! Hoppas han har roligt iallafall :D Hoppas han köper en dress till mig som jag vill ha ;)


Yummie





Hemma nu =)

Publicerat: 2008-09-15 Kl: 00:21:02 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Så jävla skönt nu :) Sitter bara och tar det lugnt, första gången idag. Fan vad skönt.

Igår kväll när jag kom hem från jobbet vid 20 tiden så hittar jag min pojkvän liggandes i sängen. Han sover. Försöker väcka han på alla sätt och knep jag kan men ingenting fungerade. Så då sket jag i det och hoppades att han skulle vakna av sig själv om ett litet tag. Var så trött och slut och sjuk efter arbetsdagen så jag la mig i sängen bredvid honom och hoppades att jag också skulle kunna somna. Frös så jävla mycket också. Men inte då. Då börjar någon jävla kinesfilm där de bara pratar kinesiska och skriker högt som fan, så var volymen skit högt. Danne måste vara döv. Då blev jag så jävla irriterad så jag vände mig om och klev upp och sänkte, och då slutade kineserna. Då insåg jag att det var Mumiens återkomst ;) Eller vad den heter. En ny iallafall. Så då fastnade jag i den. SKIT BRA!!! Oh. I loved it. Sedan såg jag Basketball Diaries som är min absoluta favoritfilm. Älskar den. Sedan satt jag vid datorn för jag kunde inte sova, sedan la jag mig i sängen vid 4 och somnade då tillslut.

Imorse när jag skulle upp och jobba var det inte lika skönt dock. Var så täppt i näsan och hade ont i halsen och frös som en idiot fortfarande, men kliva upp var det bara att göra. Så klädde jag på mig och gick till bussen. Sket fullständigt i utseendet, orkade inte överhuvudtaget. Kom lite sent till jobbet men det var lugnt, busschauffören var så seg så det tog hundra år att komma fram. Arbetsdagen var jobbig men jag fick härda ut, sedan fick jag gå hem kl 17. Skönt att få gå 3 timmar tidigare iallafall! Gick då hem till Evelina och William och umgicks med dom. Lekte med Wille medans Ewe städade. Sedan kom Vilma och var med oss också. Roligt var det iallafall :) Jocke och Lena kom efter ett tag också.

Sedan gick jag och Vilma hem till min mamma ett tag medans Ewe la William. Sedan fick jag skjuts av henne hem hit... :) Så fick jag äntligen vara med Danne litegrann, inte träffat han sedan i fredags typ eftersom han bara har legat och sovit igår. Så har jag färgat om håret eftersom det blev typ rosarött förra gången, och så har jag duschat. Skönt... Danne är lite sur för att jag sitter här så han inte får spela sitt älskade GTA, men det finns ingenting på tv heller så jag måste sitta här ett tag innan jag ska sova.

Imorgon ska jag ner till banken på morgonen, och så ska jag ringa några samtal.. MÅSTE verkligen göra det imorgon. Sover alltid över så jag hinner ju aldrig ringa. Men imorgon måste jag, så är det bara. Sedan ska jag vara med Vilma och Akilles ett tag, promenera lite. Mysigt. Hoppas på bra väder då, så bra som det nu kan bli när det fan nästan är minusgrader ute...

Nu ska jag läsa lite bloggar och kolla runt lite.



Jag och William slåss lite. Haha. Älsklingen

Skriver lite senare

Publicerat: 2008-09-14 Kl: 17:52:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nyss kommit från jobbet. Är hos Ewe nu. Tänkte skriva men William vill leka så jag hinner inte nu ;) Skriver senare på Ewes nya grymmingdator!!! :D:D:D

Jobb jobb jobb..

Publicerat: 2008-09-12 Kl: 20:47:26 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Känns just nu som att mitt liv består av jobb. Varit ledig 2 dagar iof, men jobbade idag o jobbar hela helgen. Men sedan har min älskade Ewe gett mig ledigt i en hel vecka :D Ska bli så jävla sköööööööönt. Även fast pengarna behövs... Men jag behöver ju vila, så jag kan inte göra så mycket åt det. Danne får väl råna en bank eller nåt, haha ;) Nej då.

Iallafall.. Vaknade imorse 10.17. Fick en jävla panik eftersom jag skulle SENAST ta halv 11 bussen, började 11. Så var bussen sen till att börja med, sedan åkte aldrig Nackstabussen från Navet. Vart bara några minuter sen dock och  chefen blev inte sur så det gick bra ändå! Skyndade mig allt jag kunde. Dagen gick rätt bra... Skulle egentligen sluta 4, men det kunde ICKE godtas sa Jonas och Fredrik. Men det gick väl bra ändå.. Fick stanna 3 timmar extra, men det är så ibland!  Sedan tog jag bussen hem och det tog hundra år. Men nu är jag hemma iallafall!! Skönt. Danne låg även och sov när jag kom hem!!! Här har man jobbat hela jävla dagen och så sover han nu lixom, jag som ska lägga mig och sova om max 4 timmar. Är så jävla trött. Då har han nyss vaknat lixom. Jävla dåre.

Imorgon börjar jag 11.. Så måste kliva upp 10. Sedan jobbar jag söndag också. Blir ju pengar iallafall! :) Efter jobbet ska jag förbi Evelina och hämta ett brev som jag har fått postat dit, vågade inte lämna ut min egen adress ;) Haha. Nej då, men kunde inte pga orsak. Tror jag ska hämta en jacka där också. Hoppas det iallafall. Sedan ska jag väl åka hem hit och sova och sedan kliva upp och jobba igen. Vilket himla roligt liv hurredu.

Nej, nu ska jag vänta lite tills Daniel kommer hem. Sedan ska jag lägga i färg i håret för jag ska bli brunett nu. Orkar inte vara blond längre, har en jävla utväxt plus att jag inte gillar själva blondfärgen i sig. Och jag orkar verkligen inte hålla på att färga och färga ända tills jag hittar den färg jag vill ha. Så nu ska jag bli brunett. Danne blev galen för han tror att det är farligt att färga håret nu ;) Hahaha. GULLE. Han är så rolig. Min sötnos. I love you so much.

BYE

Jag håller på att dö

Publicerat: 2008-09-10 Kl: 22:00:59 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Helt ärligt alltså. Jag håller på att dö på riktigt. Av spänning. Jag såg nyss på andra avsnittet av One tree hill. Jag HATAR den jäveln som gör det programmet, alltid så jävla spännande på slutet så man vill ta livet av sig. Faaaaaan. Nu måste jag vänta i hundra år innan nästa kommer ut. Kommer inte kunna somna inatt. Det lovar jag. Jävla skit.

Irritationen är över

Publicerat: 2008-09-10 Kl: 19:51:08 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Som ni kanske läst så var jag jävligt irriterad igårkväll. Fan alltså. Det gick aldrig över heller, fortsatte bara att vara irriterad över allting som kom i min väg. Mackan var för torr, oboyen var för svag, oboyen tog slut för snabbt, Danne snarkade för högt, allt var bara åt helvete störigt. Sedan la jag mig och kollade på första avsnittet på säsong 6 av One tree hill. Då släppte min irritation. Peyton och Lucas blir tillsammans igen, som jag ALLTID har förutspått det. Jag har innerst inne alltid vetat att det skulle bli de två igen. Wie. Jag låg och skrattade högt och klappade händerna och blev alldeles extas. Haha. Fjantig jag är. Men detdär programmet var så jävla bra. Jag blev lycklig av det. Sedan somnade jag skönt.

Imorse vaknade jag vid 11, klev upp och åt frukost. Sedan satt jag i sängen i några minuter och funderade på vad jag skulle göra. Så tog jag på mig kläder och gick ner till mormor och ringde. Jag fick inget lugnande svar, man ska alltid avvakta. Jävla idioter. Avvakta hit och avvakta dit. Jag vill inte avvakta. Skador.

Sedan gick jag hem igen, åt lite igen, sedan packade jag ihop massa kläder och sånt och så kom Clint och hämtade mig och Danne. Vi tog med oss min dator hit vilket känns jävligt skönt så att jag kan ha någon kontakt med omvärlden ;) Brukar inte bli så lätt när jag är här eftersom Danne inte har någon egen dator. Men nu är den här iallafall. Så nu ska jag bo här, iallafall framöver. Tills jag får min egen lägenhet. Men jag trivs här :) Dannes mamma är den bästa som finns, älskar henne.

Nu är Danne och spelar fotboll med Renzo borta på Villan. Så jag ska kolla lite på film och se vad jag ska ladda ner för några filmer som jag kan kolla på ikväll.. Har fått order om att ta det lugnt idag och ligga still och sådär så det blir en lugn kväll för mig. Skönt att vara ledig också. Är ledig idag och imorgon. Sedan jobbar jag hela helgen, men det behövs verkligen för jag ska skicka med pengar till Renzo när han åker till Turkiet. Så ska han få köpa massa saker till mig ;) Bra bra. Jag ska köpa massa fake mjukisdressar, behöver såna. Jag älskar mjukisdressar. Såna som hör ihop.

Nu ska jag lägga mig i sängen och titta på film och vila lite. Kommer säkert somna. Längtar tills Daniel kommer hem igen så att han kan städa rummet någon gång. Kläder på hela sängen som jag nu kommer att he ner på golvet. Vet inte vart jag ska göra av dom. Orkar inte vika och skit. Så jag ska kasta ner dom nu.

Ciao


Irriterad

Publicerat: 2008-09-09 Kl: 22:25:24 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Fan vad irriterad jag är.

Dagen började ganska bra, hade fått ett sms av chefen & Evelina när jag vaknade, som bad mig komma 2 timmar tidigare för det hade blivit kaos i schemat.. Så det gjorde jag, man måste ju ställa upp ;) hehe. När jag väl kom så stog Fredrik och Lailia och surrade med mig och Ewe i en halvtimme så då hade jag lika gärna kunnat komma halv 3, haha. Men det var trevligt det med.. Skrattade som fan. Dagen gick iallafall bra, ända tills ikväll när det blev en massa problem med pengar och skit.. Men det löste sig iallafall!

Efter jobbet gick jag på Ica och handlade lite nödvändiga saker som jag behövde. Sedan gick jag hem, duschade jag nu sitter jag här och väntar på att Sex and the city ska börja. Är så jävla arg och irriterad också så jag håller på att gå under.. Suck. Hoppas det går över. Blir bara irriterad när man alltid ska ställa upp sedan så skiter folk bara i en när man själv behöver hjälp och så.

Nu ska jag avreagera mig.

Jag är verkligen trött nu

Publicerat: 2008-09-08 Kl: 23:01:18 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Idag har varit en jobbig dag men det har ändå gått bra, håller man bara tankarna på det positiva och det bra i ens liv så går det alltid lite lättare.. Blir ju oftast så om man gör något för någon annan :)

Tobbe kom och väckte oss imorse kl 12, han blev helt chockad över att vi låg och sov mitt på ljusa dagen. Haha. Vi sover alltid länge, dvs om vi inte har något planerat eller ska jobba eller så. Det är skönt så varför inte? Haha. Jag sov en liten stund till efter att han hade gått, var så himla trött även fast jag hade sovit hela natten. Sedan klev jag upp när Ewe ringde och pratade med mig litegrann. Så åt jag frukost (lunch kanske man ska säga) och så tvättade jag ansiktet, borstade tänderna och klädde på mig. Sedan kollade jag lite på film, sen gick jag till jobbet. Där fick jag ett välbehövligt och efterlängtat samtal, så jag kom in lite sent men det gjorde ingenting. Har varit så lite folk idag så jag fattar inte. Kanske 10 pers på hela kvällen. Herregud. Aldrig varit med om värre. Men det var skönt, fick tid till att städa lite där man aldrig hinner annars och sådär.. Så det var bra ändå. Sedan skjutsade Lina hem mig, tack för det! :) Hade aldrig orkat gå.

När jag kom hem så möttes jag av ett tomt rum. Danne var inte hemma, så jag blev förvånad för han brukar aaalltid sitta här när jag kommer hem :D älskling!! Men det visade sig att han var och spelade fotboll med sin lillebror.. Sen kom han hem och nu är han och köper cola på Shell. My love är den bästa. Iallafall, när jag kom hem så satt jag vid datorn ett tag, sedan hoppade jag in i badet och läste lite i min bok och bara slappnade av. Skönt när man kommer hem på kvällen och får ta av sig kläderna och slappna av och vara trött, tycker ni inte? Underbart tycker jag att det är iallafall!

Nu ligger jag och tittar på Ett herrans liv. Älskar Filip & Fredrik, sjuka jävlar.. Haha. Precis min humor. Snart börjar Sex and the city så ska lägga mig och titta på det sedan sova. Ska upp 9 imorgon, måste ringa massa viktiga samtal.. Sedan blir det jobb på eftermiddagen. Pengar behövs, jajamensan.

Godnatt


Ledig :)

Publicerat: 2008-09-07 Kl: 18:37:26 | I kategori: Min vardag | 1 kommentarer


Idag är jag ledig. Underbart! :) Vaknade imorse vid 11 och fick panik för jag trodde att jag hade försovit mig till jobbet, men så var jag ledig kom jag ju på, hur skönt som helst att få somna om. Så sov jag en stund till tills mamma kom och förstörde min ro. Men jag klev inte upp, låg kvar i sängen och kollade på film och sådär... Mysigt. Söndag kallas det ;)

Igår så jobbade jag heldag.. 10 timmar, jobbigt men pengarna behövs ju! Öppnade med Ewe kl 10.15 och gissa hur trött jag var då? Mina ögon blödde. Men det gick över. Dagen gick väl sisådär med tanke på ny personal och sådär.. Men stängningen gick bra iallafall. Efter jobbet så gick jag och Ewe hem till henne, sedan tog vi motorcykeln (som ewe säger) och åkte ner till videomix och hyrde en film. P.S I love you hyrde vi. Den är ju så jävla omtalad men så himla bra var den inte tyckte jag.. Alla säger att man ska grina hela tiden o skit. Jag och Evelina satt och funderade på när tårarna skulle komma. Haha. Min Danne tyckte att filmen sög, han satt och spelade spel på mobilen istället (otacksamma jävel) och ewes Danne vet jag inte vad han tyckte, förmodligen samma som vi.. Sedan gick jag och Danne hem, och jag hade så jävla ont i magen så jag var tvugnen att lägga mig på sängen direkt så jag kunde slappna av. Sedan somnade jag. Skönt efter en lång dag.

Idag efter att jag legat ett tag i sängen så klev jag upp och tog på mig kläder och gick ner på ICA och handlade mat och sånt som man behöver. Fan vad dyrt det är med mat. Men man måste ju äta, så är det ju. Sedan gick jag hem och började laga mat. Fiskpinnar och potatis med remouladsås, fett gott. Älskar det. Fast jag har inte ätit än, jag åt mackor och fil innan maten var klar så jag är mätt nu, men ska äta maten lite senare! Men Danne åt iaf :)

Nu ska jag städa rummet, som jag säger att jag ska varenda jävla dag, men idag måste jag verkligen ta tag i det. Fan äckligt här inne ju. Danne ska få sitta vid datorn eftersom vi inte får på TV:n för fjärrkontrollen är dum i hela huvudet.. Idiotdosa.

Bye

Jag saknar min Tova... Älskling hoppas du har det bra..



helt slut

Publicerat: 2008-09-05 Kl: 16:56:42 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Ja herregud, helt slut som artist är jag idag iallafall.. Det är ett som är säkert. Jobbigt dethär!

Igår så gjorde jag inte så mycket alls, var ledig och det var skönt somfan kan jag lova.. Slippa ha nån tid att passa, men det är ändå skönt att man inte alltid har det så... På nåt konstigt sätt. Haha. Efter att jag hade klivit upp så gjorde jag inte så mycket, var ute och promenixade och gjorde lite saker. Sedan gick jag och mötte Evelina vid dagiset så hämtade vi William :) Efter det så satt vi i lekparken utanför Ewe med Vilma och Vilja. Var ett tag sen man träffade Vilma så det var roligt! Sen gick jag Ewe och William in till dem, så lagade hon mat och så, och så busade jag med William och han jävlades med mig så jag nästan blev arg ;) Haha. Sötnosen. Jag sa hela tiden - Säg Emma då, säg Emma William. Och jag vet att han kan det för han brukar göra det ibland, men bara för att jag ville att han skulle säga och tjatade så mkt på han så sa han bara "oOOoo, Ooooo, OOOOOOO" hela tiden. Hahaha. Det var skitroligt, så bet han ihop käkarna och härmade mig när jag gjorde så, jävlades sönder. Hahaa. Jävla busunge :D

Sedan gick jag hem till min älskling, så gjorde jag mig iordning lite och sedan tog vi bussen till Granloholm hem till honom och träffade hans mamma och syster.. :) Det gick över förväntan, tur det. Efter att vi varit där så tog vi en promenad hem till Evelina, så var vi med henne och Danne ett tag innan vi gick hem och sussade.. Sköööönt, jag somnade direkt nästan.

Imorse klev jag upp kl 10, sedan gick jag och jobbade. Har gått bra, jobbat med Fredrik Ewe och Jonas. Sedan kom Jenita kl 14 och Ewe gick hem. Fick bra nyheter av Fredrik också! Bra bra. Jag själv satt bara och längtade till Emil skulle komma så jag fick gåååå nån jävla gång, haha, och han kom lite tidigare än väntat så det var skönt! Imorgon jobbar jag igen.. Öppnar med Ewe 10.15. Fyfan. Tidigt så in i helvete. Men pengar blir det ju och det behöver jag ju verkligen nu...

Nu ska jag inte göra nåt speciellt, Danne mår inte så bra för han är sjuk stackarn, alla är ju fan sjuka nu, William är också sjuk och Danne med. Fattas bara nu att jag och Ewe blir sjuka också ;) Hoppas. Haha. Så jag ska bara städa rummet lite sedan ska jag bada i hundra år. Eller om jag badar först. Har så ont i magen och ryggen... Fattar inte varför. Hoppas det går över bara!

Ikväll blir det nog lugnt, Ewe och Lina ska ut.. Synd att jag inte kunde följa med, hade varit trevligt.. Men skönt att bara vara hemma med Danne och se på film och mysa också :)

Nu ska jag bada och läsa min bok. Så jävla spännande alltså. Oohhh...


Ciao

The angels cant wait for a moment

Publicerat: 2008-09-03 Kl: 15:58:30 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer












R.I.P. älskade Tova. Älskar dig, jag saknar dig så jävla mycket redan... Du har lämnat ett stort tomrum efter dig, kommer aldrig glömma dig sötnos. Min kärlek. Hoppas du har det bättre nu gumman.

Herregud

Publicerat: 2008-09-01 Kl: 02:01:01 | I kategori: Min vardag | 0 kommentarer


Nu är jag vaken. Kan inte sova hur jag än försöker... Hände massa saker inatt så jag fick ingen sömn alls typ, så jag och Daniel har sovit hela dagen.. Skönt men ändå. Han sover fortfarande han, hoppas kan sova klart hela natten nudå så han är pigg imorgon på dagen.

Ikväll har jag inte gjort så mycket iallafall. Varit ute med hundarna, gått på Ica, varit förbi mormor och hämtat nyckeln och några alvedon... Sedan kom Sandra förbi och så gick vi förbi Evelina en sväng. Satt där och pratade och så, trevligt trevligt :) Skulle betala henne för det fattades pengar i kassan sen helgen.. Så fick ge henne min sista hundring för hon hade lagt ut åt mig. Förbannat också. Nu när jag absolut inte har några pengar också. Men så är det. Livet är hårt. Sedan följde Sandra med mig hem, så har vi bara suttit i soffan och pratat om livet och allt som ska ske, druckit cola och kollat på Most Haunted. Danne och jag brukar alltid kolla på det tillsammans, varje natt, men nu ligger ju han och sover så jag ville inte väcka honom stackarn. När är som allra läskigast på programmet, så tittar ett huvud fram i fönstret, som försvinner lika snabbt igen. Fattar ni hur rädd jag blev eller!! Så var det bara Sandras mamma som ville att hon skulle komma hem nån gång. Hahaha. Jävla dåre. Hon skrämde livet ur mig på riktigt alltså. Fan.

Sandra gick för nån timme sedan, och sen dess har jag plockat ihop lite i lägenheten och sedan suttit här och kikat runt, pratat i telefon med Sandra och sådär. Hon tycker om att prata dendär damen, det är ett som är säkert.

Imorgon ska jag jobba. Ska egentligen gå i skolan också men får se om jag orkar kliva upp. Livet är så jävla trassligt just nu så det är förbannat svårt att sköta både skola och arbete samtidigt som man alltid ska gå runt och oroa sig och ligga sömnlös på nätterna.. Ständigt ha en klump i magen för man aldrig vet vad som händer. Fan också.

Aja. Nu sitter jag här och ska läsa min bok och kanske bada. Får se. Läsa ska jag göra iallafall. Boken börjar bli riktigt spännande nu, svårt att lägga från sig den. När jag klev upp var det första jag gjorde att läsa den och äta frukost. Haha. Vilken nörd jag är.

Godnatt gott folk.

RSS 2.0