Lilla dotter

Publicerat: 2010-03-14 Kl: 04:09:08 | I kategori: Min vardag


Nu håller Haylee äntligen på att somna.. :-) Så nu ska vi lägga oss och slå igen ögonen. Danne sover redan, han gick och la sig tidigt för han var vaken med Haylee till 8 imorse, haha. Stackaren. Men när han är hemma så är det han som får vara vaken med henne om det råkar bli så att hon inte sover eller så. Men oftast nuförtiden så sover hon på nätterna.

Imorgon ska jag upp klockan 10, kommer att vara dödstrött! Men jag MÅSTE. Jag måste träffa min mami, annars kommer hon att bli så ledsen och det vill jag inte ju :) Vi vill träffa henne också.

Men nu blev Haylee pigg bara för att jag skrev att vi ska sova. Varför är det alltid så? Hon har så bra timing... Inte!


Kommentarer
Postat av: e

FOtbollsfru va!! Vart är alla pengs man brukar få när man är de??;)

2010-03-14 @ 10:30:13
URL: http://[email protected]
Postat av: bumsi

hej sugar! jag är i vecka tio ungefär. iaf enligt mina egna beräkningar. jag har inte varit till barnmorskan än utan ska dit den 22a mars. så då får jag väl veta lite mer exakt. men som jag sa till ewe så är det kanske lite tidigt att längta så mycket och hoppas alldeles för mycket. men jag har REDAN börjat fått en liten kula och jag älskar min lilla bebis och blir lite galen och tokig när jag känner att jag har någon liten plutt i magen. jag sa även till ewe att vi kan ju kanske hitta på något i veckan, du jag och hon. om inte hennes bebis vill komma ut. :P eftersom jag har bil så kan ju jag hämta upp ewe och hennes mage så kan vi åka till dig och haylee. det blir ju lättast så :) (om det går bra för dig och du inte säger emot) pusss på pemmen

2010-03-14 @ 19:08:12
URL: http://jenniferlodin.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0