Så himla trött

Publicerat: 2009-10-03 Kl: 01:21:55 | I kategori: Min vardag


Jag är less, trött, sugen på cocacola. Hatar mig själv för att jag inte köpte en förut när jag hade chansen! Nu får jag sitta här och dricka äckelvatten. Jag hatar vatten. Helt jävla talanglöst...

Nog om det nu. Ikväll har jag inte gjort så mycket, var först hos mormor en stund och pratade på lite med henne. Sedan gick jag bort på Ica där jag mötte upp Evelina, William, Lena & Jocke. Så gick vi in och handlade lite, sedan fick jag åka med Lena och Jocke bort till Sandra där jag spenderade resten av kvällen. Har myst med Jasmine en massa och suttit och pratat med Sandra bara.

När jag klev på bussen hem så höll jag på att få ett frispel. På riktigt. Jag var riktigt hysterisk!!! Jag hatar verkligen fulla människor. Hur fan kan man bete sig så fruktansvärt löjligt, sitta och skrika och klappa händerna och ha sig. Fy fan säger jag bara. Ljudnivån var nästan för hög för att det mänskliga örat skulle kunna uppfatta den. Inte ens Evelina orkade prata med mig i telefonen för att det var sånt jävla liv.

Väl hemma så har jag inte gjort så mycket. Ätit lite pizza... Är så trött så jag skulle kunna självdö här och nu. Försökt ragga skjuts så att någon kunde skjutsa mig till en mack så att jag fick köpa mig en cola! Men inte då. Ingen jävel kör..

Nu ska jag lägga mig och vila mina gröna. Imorgon ska jag på stan med Evelina och titta runt lite. Jag har inga pengar men man kan ju gå ändå. Ha någonting att göra, lixom.

Trevlig helg på er!
- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0