Låååång dag

Publicerat: 2009-10-22 Kl: 18:51:08 | I kategori: Min vardag


Inatt sov jag kanske sammanlagt 4 timmar. Gick och la mig för att sova vid 03-tiden, sen tog det ett bra tag innan jag ens somnade. När jag väl hade somnat så vaknade jag en gång varje halvtimme ända fram till kl 8 imorse, och varje gång som jag vaknade så var jag vaken en liten stund också. Låg och tittade på TV eller åt sockerkaka. Sjukt gott med sockerkaka på natten när man vaknar och är sugen på något.

Imorse så väckte min älskling mig runt 10 tiden, då var det bara upp och hoppa som gällde. Gjorde mig iordning och så for vi ner på stan. Uträttade massa ärenden, gick på banken bl.a. så det är ordnat. Helt sjukt, skulle beställa personlig kod och internetdosa, så SKICKAR dom hem det. Fel att bara ge mig det i handen när jag väl står där? Nej då, inte Nordea inte.

Vi for hem från stan vid 14, åkte hem hit och tog det lugnt i ungefär en timme innan vi åkte till Ikea och hämtade Lucy, så åkte vi på Willys och handlade. Så nu har vi nyss käkat hamburgare, gott! Jag är helt jävla slut som artist nu. Mina fötter skriker av värk, likaså min rygg. Mina skor är inte de bästa promenadskorna direkt. Jag funderar på att köpa Uggs denna vinter.. Jag tycker ju egentligen att de är så satans fula, men dom är ju sköna att ha iallafall. Passar till nästan allt också, man kan ha dem till mjukisbyxor lika väl som till jeans.

Spanade in ett par jeansleggings med dragkedja längst ner på benet idag.. Samt ett par med fickor bak, så att de ser lite mer ut som riktiga jeans! De ska jag köpa så fort jag får pengar. Behovet är ju verkligen stort, så det behövs ju. Finns mycket jag måste handla när jag får pengar alltså... Har en hel lista med grejer! Och det är bara det jag MÅSTE handla, haha. Allt som jag VILL handla ska vi inte ens tala om.

Nu ska jag lägga mig i sängen och mysa lite. Sova en stund? Mina ögon åker ihop av sig själva för att jag är så himla trött alltså. Jag klev upp 9 igår, gick och la mig 3, sov högst 4 timmar, klev upp kl 10 imorse. Så jag har mycket sömn att ta igen vill jag lova.. Skulle vilja somna nu & sova tills imorgon bitti! Hur underbart skönt vore inte det då? Imorgon ska jag på Arbetsförmedlingen och hämta ut ett busskort som jag ska använda när jag börjar dendär tråkiga kursen på måndag.. Nice att man får det av dem, så slipper man använda sina egna pengar till det. Haha, bra så.

Nu slutar jag. Sängen kallar.
- Emma


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0