Sjukt jobbig dag

Publicerat: 2008-11-30 Kl: 17:37:11 | I kategori: Min vardag


Har ingen lust att skriva. Hela denhär dagen har varit katastrof förutom de 4 timmarna jag var på jobbet... Tack vare mina härliga tjejer som jag jobbar med :) Fast det började med att min idiot mamma gjorde så att jag försov mig så Lina fick öppna med Nadia istället. Bra det så Nadia slapp göra det ensam. Tack Lina för det.

Sen jag kom hem har det bara varit bråk. Är så jävla less nu. Suck. Men jag kan inte gå nånstans heller så jag måste sitta här och ruttna lixom. Suck. Aja. Ska duscha snart iaf.

Bli Tigerfadder. Det tycker jag. Det ska jag bli! Jag älskar tigrar. Visste ni att det bara finns 3.500 tigrar kvar i världen? Sjukt lite. De som är så vackra djur. Jag ska iallafall stödja WWF och bli Tigerfadder :) Gör det du med!

http://www.wwf.se/insamlingsportal/show.php?id=1190331

   



Världens finaste tigerunge



Till "Anonym & Sjukt ju": Nej, varför tror du att det är Sandra som har snott min kamera? Haha. Jag har inte ens skrivit det någonstans. Hon skulle aldrig sno nånting av mig & för det andra så är hon inte ens i Sundsvall :) Men kommentera med namn nästa gång annars kommer jag inte att svara på frågan.

Kommentarer
Postat av: Anonym

svara på vilken fråga?? jag skrev ett namn som kanske hade md d att gra!

2008-11-30 @ 18:08:46

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0