nu är jag riktigt trött. och lite lycklig

Publicerat: 2008-07-18 Kl: 21:51:52 | I kategori: Min vardag


Godkväll gott folk.

Idag har ni säkert tagit det lugnt och haft sommarlov och njutit av livet. Det har inte jag. Haha. Men pengar blir det ju iallafall. Tur det.

Jag klev upp 9.30 eftersom jag ändå sover så jävla dåligt så jag går runt som en zombie hela dagarna. Så åt jag frukost lite snabbt, sist jag jobbade var det så sjuuuuukt mycket folk och vi var bara 3 st, så då hann jag inte äta heller. Då svalt jag. På riktigt. Den dagen sa Evelina "Ta lärdom av dethär och se till att äta frukost nästa gång innan du kommer" - Så jag följde hennes råd. Jag ser henne som min boss när vi är på jobbet. Resten får säga vad dom vill. Jag är bara rädd för Ewe. Även fast hon är min bästa kompis i hela världen så är jag lite rädd för henne när vi är på jobbet. Hon blir arg ibland. Haha. Men så är det. I have to face my fear! ...Så därför ska jag gå upp till henne om en stund. Ska varva ner litegrnan först, smörja in tatueringen och torka håret och sådär. Smörja in ansiktet.

Imorse när jag höll på att klä på mig så ringde Daniel. Då blev jag gladast i hela Sverige. Kanske världen. Wie.
Sen kom han och Jocke förbi på jobbet, så jag bjöd dem på mat. De var så gulliga så jag kände att jag var tvungen att bjuda dem :) Sen drog dom med maten. Sen kom dom tillbaka när jag höll på att stänga och störde mig. Jävla dårar. Haha.

Nu ska jag som sagt snart gå upp till Ewe och ta det lugnt bara. Vi ska väl sitta och vänta på våra Daniel:ar och titta på TV. Det rimmar. Hor Ewe svarar inte på msn heller. Jo jävlar, nu blinkar det! Hon ville att jag skulle översätta en sak. Jag kan alla språk i världen. Jag är proffs, nämligen.

Nä men nu har jag inte tid. Jag ska ge Evelina Persson pengar, ladda min mobil, pussa William och hoppas att han inte vaknar. Sedan ska jag sova med min amor. Saknat honom så ni fattar inte alltså.

Nu drar jag. Min tatuering torkar ut och dör snart. Stackarn.

Hej


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0