Hemma!

Publicerat: 2008-12-26 Kl: 01:31:24 | I kategori: Min vardag


Nu har jag kommit hem till mormor alldeles nyss :-) Ligger och myser i min nya älskade morgonrock, ska strax lägga mig och sova! Har varit hemma hos Evelina med henne och Sandra, pratat och sett på film. Käkat en massa godsaker också har vi gjort. Mums! Men jag blev så himla mätt. Jag köpte en varsin 2 liters cola till mig och Evelina... Hahaha, vi vill ha mycket! Dela duger inte..

När jag gick med Sandra hem så pratade hon bara i telefonen som vanligt. Hon är den mest osociala människan jag känner. Hon skulle nog dö på rirktigt om hon inte hade sin mobil. Haha :-) Hon är så knäpp.

Jag älskar min nya hudkräm som jag köpte på Apoteket. Den är helt underbar. Jag kommer inte ihåg vad den heter men den är från Neutrogena iallafall! Den är utan olja och fett, så man inte täpper igen porerna med oljan. Så sjunker den in i ansiktet jättefort, och så har den en kylande effekt så att man känner sig "frisk" i ansiktet lixom. Jättebra är den.

Nej, nu ska jag lägga mig och titta på min snygg Lucas och alla andra mina snyggingar i One tree hill. Har somnat både igår & förut efter middagen när jag legat och tittat på dem, bara för att jag blir så himla avslappnad då tror jag. Men det är skööönt. Jag hatar Sandra fortfarande för att hon kom hit och väckte mig imorse när det var min absolut siiiista dag att sova ut ordentligt :-( ..suck

Jaja, jag skriver imorgon bitti ifall jag inte vaknar för sent... Om jag har lite tid över innan jobbet så slänger jag in ett litet inlägg. Annars hörs vi när jag kommer hem från middagen jag ska på :-) Ser fram emot det jättemycket. Ska bli så mysigt!!

Sleep tight

Xoxo
/E



Finns ingen vackrare i världen


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0