Godkväll!

Publicerat: 2012-04-08 Kl: 00:18:17 | I kategori: Min vardag


Hej på er. 

Idag har det varit en bra dag faktiskt. Var längesedan jag hade en sådan utan att Haylee var hemma! Min ääälskade bästa vän Sebbe är hemma på besök från Norge, så jag har umgåtts med honom hela dagen nästan. Lovely. Skönt att man får sällskap :) Och så har jag pratat i telefon med min storebror och det var också underbart, blir så glad varje gång han ringer! Jag saknar honom så mycket att det gör ont i hjärtat, varje sekund av dygnet. 

Har varit på bio ikväll, såg Safe House. Trodde den skulle vara grym eftersom det var bra skådespelare och så, min älskade Kinnaman var med lite i slutet med och det var Daniel Espinosa som ressigerat. Men jag somnade säkert 3 gånger, haha. Långsam var den.. Men så är det ibland. Var iallafall jättemysigt! 

Imorgon blir det vakna tidigt, åka och hämta hem Lillan från hennes pappa och sedan ska vi bara mysa hela dagen. Underbara unge, tack för att du finns. Jag älskar dig så mycket så du kommer aldrig att förstå. Det är för dig jag kämpar nu, du är värd allt!! Babygirl.. 

Ne, nu måste jag försöka sova. Hatar att sova utan henne, det är såå svårt att somna när inte lilla tjejen ligger bredvid mig och andas djupt och är varm och gosig :) Bästa som finns. Ovärderligt! 

Godnatt på er :) och Glad påsk i efterskott! 



Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0